28.3.2011

Uusi kassi

Hyvää huomenta Ystävät! Pikapäivitys ennen töihin lähtöä.. Tiedossa taas koko päivän ikäihmisten saunotusta,joten iltapäivällä voi olla mehut pois tästä naisesta :) Viisainta siis lienee laittaa uusin aikaansaannos näytille vielä kun ajatus jotenkin kulkee.. Tällaisen kassin sain aikaiseksi viikonloppuna:
Samalla mallilla tehty kuin edellinen,nyt vain kaksivärisenä. Kiva malli virkata,ja näihin saa jämälankoja näppärästi tuhottua. Ompelin tähänkin vuorikankaan,tukevoittaa laukkua sopivasti. Koukulla on jo seuraava,ja voi olla,ettei sekään viimeiseksi jää :)
Lasinalusia syntyi myös monta kappaletta,niitäkin on mukava tehdä,ja mielestäni ovat kiva idea tuliaisiksi,tai pieniksi lahjoiksi. Niistä lisää myöhemmin.

 Nyt oikein mukavaa maanantaita Kaikille,kiva kun taas piipahdit!

6 kommenttia:

  1. Keväinen kassi. Jaksamista työhön :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kassi ja leppeitä löylyjä!

    VastaaPoista
  3. Oli kiva piipahtaa. Latasin koneeseeni eilen uuden selaimen ja tää on niin nopea verrattuna Internet Exploreriin, että tämän kanssa oikeasti voi piipahtaa. No, kun tämä luet olet jo varmaan päässyt töistä. Tiedän, että tuo vanhusten peseminen on rankkaa työtä. Nuori tyttöni joka opiskelee sairaanhoitajaksi on sitä nyt tehnyt pari kesää pitkäaikaisosastolla ja sanoo, että on aika poikki aina kun tulee kotiin.Kiva kesäkassi. Huomaa muuten, että nyt blogeissa on heti kevään tultu alettu virkatta enemmän.

    VastaaPoista