9.4.2011

Ei käsitöitä!

Siis nyt ei jaksa,kun takana taas yksi kiivastahtinen aamuvuoro ihanien ikäihmisten parissa. Juostu on lähes koko 8 tuntia,kammettu mummoja ja pappoja ylös vuoteista urakalla,ja sitten sinne taas takaisin :) Vaatii aika paljon tällaiselta minunlaiseltani hyttyseltä :) Nyt ei yksinkertaisesti virkkuukoukku pysyisi kädessä,tosin veikkaan että parin tunnin "pakkoloma" riittää,ja illalla taas koukku suihkii menemään :)

Perheelle pitäisi pian ruokaakin laittaa,mutta ensin nollaan pääni kunnolla,ja teen sen näin:

Aivan ihana kirja "pieni lankakauppa",jonka olen jo kauan haaveillut saavani lukea. Nyt sain sen lainaksi n.80v.rouvalta,joka on myös aikoinaan ollut kova tekemään käsitöitä,nyt pakon edessä tyytyy vain lukemaan niistä. Nuo suklaarakeet ostin ihan itse täydentämään täydellistä rentoutumista :) Kohta hiivin yläkertaan sänkyyn lukemaan...

Tähän vielä muistutus Saralle ja Sirimille;ne osoitetiedot,kts.ed.postaus! :)

Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille blogiystävilleni!

9 kommenttia:

 1. Lukutuokiosi vaikuttaa tosi mukavalta.Välillä lukeminen on niin mukavaa irtiotta muista asioista, työasioista ja käsitöistäkin.

  VastaaPoista
 2. Hetki omaa aikaa hyvän kirjan ja suklaan kanssa on silloin tällöin niin paikallaan :)

  VastaaPoista
 3. Tarvitset varmaan myös nenäliinoja tuon kirjan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Uusi lukija ilmottautuu :) Kuulosti niin tutulta päiväsi ikäihmisten kanssa, sillä itsekin vanhainkodissa töissä. Kate Jacobsin kirjat ovat tosi ihania ja niihin uppoutuu täysin. Varaa tosiaan nenäliinoja kun sitä luet. :)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Katsua! Kävin sun blogia katsomassa,hyvältä näyttää! :) Kiva kun on saman alan ihmisiäkin täällä! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä että osaat välillä antaa virkkuukoukunkin levätä.... mitenkähän se minulta onnistuisi :D

  Namia pitää olla saatavilla.. jos se makeannälkä yllättää !

  VastaaPoista
 7. Kirjanluku jäi hieman lyhyeen,kun nukahdin,ja heräsin kahden tunnin päästä! :) Ja unessa virkkasin maailman suurinta kukkasta :) Eli se siitä levosta sitten! :D

  VastaaPoista
 8. Luin tuon kirjan aikoinaan englanniksi, ja mukavahan se oli. Oma hetki kirjan, teen/kahvin ja herkkujen kanssa on todella tarpeen työpäivän jälkeen. Siis jos ei ole polttava hinku tarttua käsityöhön.. :)

  VastaaPoista