21.4.2011

Ostoksia

Kävin eilen Sellossa ostoksilla,ja mitäpä tarttuikaan mukaan..

Hupsista,nehän ovat väärinpäin.. :) No siis jokatapauksessa ostin kaksi virkkauskirjaa..  Tuo "Virkkaa uusvanhaa" maksoi alennettuna vain kympin,ja pakkohan se oli saada :) Ohjeet melko helppoja,ja niistä varmasti lisää myöhemmin. Amigurumikirja oli ollut hankintalistalla jo pitkaan,ja nyt löytyi sellainen,johon ihastuin! Pieniä eläimiä,25 erilaista. Ensimmäinen alkoi jo illalla muotoutua,pian se varmasti valmistuukin.Ja lankaaa tuli tietysti ostettua myös,kuinkas muuten? :) Ostin Novitan pikkukeriä pussillisen,10 eriväristä,kaunista pientä 10 g:n kerää.. ovat niin söpösiä,että lieneekö nuita raaskii edes käyttää?
Musta kotiväki on tekeillä olevaa klipsuvaatetta varten,ehkä ensi yönä töissä saan sitä jatkettua.Beessi Miami odottaa jotain inspistä,ja valkoinen on munamiehiä varten :)

Kassin kahvat on kassiin,joka on vain odottanut kahvoja. Hävyttömän kalliita nämä, !3.95 ! Tulee siinä kassille hintaa,kun pelkät kahvat maksavat maltaita!
Tosin mulla on tähän jo mielessäni eräänlainen ratkaisu,siitä enemmän huomenna,jos saan kassin valmiiksi siihen mennessä.

Ilma näyttää kovin lupaavalta,aurinko paistaa jo täydeltä terältä! Ihanaa aurinkopäivää kaikille! Kiitos käynnistä! :)

9 kommenttia:

 1. Minulla on juuri edessä Kärkkäisen tarjouslehti ja siinä noita minikeriä...saapas nähdä vaeltavatko meille.

  Kassinkahvat näkyvät olevan alkaen 8.90, joten kyllä valmiille kahvoille tulee melkoinen hinta..tosin ne voi kyllä käyttää uudelleen, jos purkaa kyllästymisasteen kassin.

  Kivaa päivää :)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Ihanat ostokset!=) Onko tuossa virkkaa uusvanhaa -kirjassa Kate Samphierin virkatun kukkaron ohje?

  Omassa blogissani kyseltiin mistä olen ohjeen kukkaroon löytänyt ja nyt kun katselen tuota sinun kirjaasi, niin se taitaa olla juuri se kirja?=)

  Kiitos jos viitsit vastata!=)

  VastaaPoista
 3. Hei Sari! Olet oikeassa,tässä kirjassa se ohje on! Ihailin kukkaroa sun blogissa,mutta enpä arvannut,että mulla on se ohje jo! Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Samoissa kaupoissa käydään... kuten Sellossa. Noista kassinkahvoista tulee ihan nostalginen olo, kun joskus taannoisina vuosikymmeninä äitini virkkasi erinäisiä narukasseja ja hankki niihin tuonnäköisiä kahvoja.
  Hyvää pääsiäisaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kirjat ovat tuttuja, minulla ei ole niitä itselläni mutta olen ostanut ne kouluun. Amigurumikirjasta on koulussa virkattu vaikka kuinka ja paljon, siitä toisesta ei vielä mitään. Siinä on vähän liian vaikeita oppilaille, mutta kuitenkin hyvä ideapankki.

  VastaaPoista
 6. Samoja lankoja täällä haaveillaan ostosretkellä Kärkkäiselle koriin tarttuvan. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 7. Innostavia kirjoja olet hankkinut! Hamstraan kassinkahvoja aina Tallinnan lankaostosreissuilla, olen tähän mennessä selvinnyt 0,5-2eur/pari. Ja kirppiksiltä tietty saattaa tehdä loistavia kahvalöytöjä, kun vaan katselee kasseja sillä silmällä :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kirjat. Tuo amigurumikirja on minunkin hankittava. Hyvää Pääsiäisenaikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 9. Nätti kassi,nyt muistan mullakin on jossain kahvat viimekesältä. Ostin ja piti tehdä niihin kassi mutta tuopa jäi tuonnemaksi. Mullakin on toi virkkaa uusvanhaa kirja ja koulussa olen tutustunut toiseen kirjaan. Auli ostaa kouluun aina kivoja kirjoja. Lankaa Olet sen verran runsaasti ostanut ettei tule tylsä pääsiäinen. Kivaa pääsiäistä sinulle.

  VastaaPoista