18.4.2011

Rinsessa

Virkkunen ja Katu-Konna saivat nopeasti uuden jäsenen laumaansa. Saammeko esitellä;Neiti Rinsessa Konnanen! :)

Neiti on selvästi suurempi kuin poikapuoliset lajitoverinsa,joten hänestä tullee nopeasti porukan pomo.. Neidillä on kukkasilmät ja rimpsuja kilvessään,sydämet koristavat selkäpuolta..

Pojat lähestyivät Rinsessaa hieman ujostellen,herrasmiehiä kun ovat :)

Hyvin tämä kolmikko tulee keskenään toimeen,ja nähtäväksi jää,kasvaako lauma tästä vielä. Näillä näkymin Rinsessa ja Katu-Konna lähtevät uuteen kotiin muutaman viikon päästä,joten Virkkuselle täytynee ainakin yksi lajitoveri luoda lisää..

Tästä konnasta olen jopa ylpeä,visio toteutui mielestäni aika hyvin.. Ja kyllä tämän kilpikonnaksi tunnistaa,vaikka väritys onkin hieman epätavallinen. Maailma tarvitsee fantasia-konniakin,sanon minä!

Tähän loppuun haluan vielä kiittää kaikkia kommentoijia,tulen aivan älyttömän iloiseksi aina,kun joku vaivautuu kommentoimaan! :)

10 kommenttia:

 1. Rinsessa on ihan rinsessa. Röyhelö ja kaikki :)

  VastaaPoista
 2. No ihan rinsessalta näyttää rimpsuineen :)

  VastaaPoista
 3. Nämähän konnat lisääntyy nopeasti. Ja vielä yksi tulossa, ehkä sekin joku rinsessa? Kyllähän Virkkunenkin tarvii oman Rinsessansa kaveriksi.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on niin söpöä että! =) Toki seuraan täytyy tehdä vielä yksi neiti, jotta herrasmiehet ei joudu tappelemaan keskenään..

  VastaaPoista
 5. Oikea kilpikonnaperhe jo :) Rinsessa on tosi mainio!

  VastaaPoista
 6. Kyllä sun pitääkin olla ylpeä itsestäsi !
  On tuo rinsessa niin tyttömäisen söötti :)

  VastaaPoista
 7. Ihana neiti Rinsessa. Söpö kuin mikä. :D

  VastaaPoista
 8. Kuten sanottu noiden virkkaaminen on todella koukuttavaa!

  VastaaPoista
 9. Oi, miten ihana neiti! Röyhelö ja kukkaset on loistava keksintö, osoittavat että sinulta löytyy aimo annos luovuutta. Virkatuissa amigurumeissa hauskinta onkin mielestäni tuo yksilöllisyys. Kahta samanlaista ei vaan tule tehtyä.

  VastaaPoista