7.4.2011

Taas lankaa....

Lanka-hamsteri oli taas liikkeellä,kun eksyin "vahingossa" kaupan lankahyllylle.. Pyhä päätös olla ostamatta lisää lankaa ei ole pitänyt,sillä kaupoissa on NIIIIN ihania kevätlankoja! :) Tällaisia ostoksia tarttui mukaan:


 Ja jotain on jo aloitettukin.. Puro Batik on herkullista lankaa,eikä lopputulos olekaan niin levoton,kuin kerästä voisi päätellä. Lopullinen muoto saattaa vielä muuttua,joten enpä edes kerro mikä tuosta on tulossa :) Miamista virkkaan ainakin ystävän 1-vuotiaalle prinsessalle kesämyssyn,ehkä boleronkin. Tennessee on tekeillä olevan tunikan hihoihin.

Uusimmassa Novitassa on paljon kivoja ohjeita,vaikka ihmetyttää,miksi beigeä ja luonnonvalkoista on niin paljon,samoin ruskean eri sävyjä. Tosin voihan näillä ohjeilla tehdä omillakin mieltymyksillä väritettyjä :) Tällaisen aion vielä kesäksi tehdä,vaikka sitten saisin hullun kassintekijän leiman! :)

Jostain syystä näen tämän vaaleanpunaisena... Täytyypä käydä valmiita kahvoja katsastamassa.. Kunhan nyt ensin saisi entisiä töitä valmiiksi..

Tänään ja huomenna vielä vapaapäivä,aion nauttia täysin hiljaisuudesta ja omasta seurastani. Onneksi ulkona on harmaa ja sateinen ilma,mikään ei pakota nyt ovesta ulos :) Siispä sohvannurkkaan virkkaamaan!

3 kommenttia:

 1. Eihän lankoja voi olla ostamatta! Ihanaa keväistä (sataa lotisee, lumet sulaa kohisten) viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun on näitä sielunkumppaneita! :) Samoin Sinulle hyvää viikonloppua! Eikä haittaa vaikka sataa.mä olen viikonlopun töissä! :)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä... lankaa on pakko ostaa kun kohdalle sattuu... ja mullekin sattuu usein !
  Mukavaa vapaata... mullakin on pitkä viikonloppu, ihanaa, kun saa vain olla ja tehdä käsitöitä :D

  VastaaPoista