7.5.2011

Karvalakkimalli :)

Nyt naurattaa! Yritän aina niin kovasti kaikkea,mutta eihän aina voi onnistua,ei edes joka kerta.. Klipsu-mestari Anneli taikoo klipsuista vaikka mitä ihanuuksia,ja tietysti minä apinoin perässä :)
Tämänkertainen yritelmä vain meni tavallista pahemmin metsään.. Anneli on tehnyt parikin ihanaa kännykkätelinettä,mutta tämä kopiointi-yritys on kyllä kovin kaukana esikuvistaan :)

Epämuodostunut,ja kaiken lisäksi aivan kallellaan.. Eiköhän siis tämä yksi kuva ole ihan riiittävästi tästä teline-reppanasta :)

Sitten muihin asioihin: minulla on vapaa viikonloppu,mikä on harvinaista vuoro-työläiselle. Pääsiäinen ja vappukin menivät töissä,joten aion nyt viettää kaikki juhlat yhden viikonlopun aikana :) Tänään tiedossa kummitytön onnittelua 19v.synnttärin johdosta,ja muuten vain tyhjäkäyntiä.

Laitan tähänloppuun kuvan perheen uusimmasta "jäsenestä",tyttären suuresta aarteeesta. :)

Aika pähee peli,vai mitä? Äiti on kyllä sydän syrjällään aina kun meidän hössö-tyttö lähtee liikenteeseen.. Eilen ajoi Lohjalta Espooseen ja vieläpä pikkusisko kyydissä! Kyllä kai sitä täytyy vaan luottaa ja uskoa,antaa lasten nousta siivilleen.. Mutta kun...vasta eilenhän ne roikkuivat sylissä... :)

Nyt haluan kiittää kaikkia Teitä,jotka uskollisesti käytte kommentoimassa näitä jorinoitani,tunnen saaneeni monta uutta ystävää! Ihanaa viikonloppua kaikille!

18 kommenttia:

 1. Kyl on tosi pähee peli varsinkin kun tyttö on sitä selässä! Olen itsekin vasta oppinut tämän sanan "pähee", täytyi oikein sanakirjaan turvautua ja työkavereita konsultoida, ennen kuin selvis. Yrittänyttä ei laiteta, sanotaan, niin että mitä sen väliä vaikka klipsuteline on vähän kallellaan!

  VastaaPoista
 2. Älä lannistu, toi telinehän on melkein täydellinen! Tommoinen menopeli olisi ihana, mutta täytyy myöntää, että oman lapsen peffan ala pelottava. Toivottavasti tyttösi malttaa ottaa iisisti :)

  VastaaPoista
 3. Tuo kännykkätelinehän on oikein hauskan näköinen:) Älä siis lannistu ja luovuta!
  Aikamoinen menopeli:) Nuorena sitä ei voinut tajuta miksi vanhemmat aina huolehtii... Mutta nyt kun lapset kasvaa, niin nuo vaaratkin kasvaa;) Mutta, totta, pakkohan sitä on luottaa ja antaa nuorten koettaa omia siipiään:)
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Telineestä tuli mieleen pupu :).

  Tottakai sitä on huolissaan jälkikasvusta, mutta joskus päätin, että jos on kerta selvät säännöt, niin en kehtaa öitä valvoa enkä käsiä väännellä :). Nykyään kun on vielä kännykätkin, niin tieto kyllä kulkee. Kyl se siit. Hieno menopeli.

  VastaaPoista
 5. Kyllä noihin menopeleihin onneksi pikkuhiljaa tottuu, vaikka tietysti pientä huolta aina on.

  Ja ihan kiva kännykkäteline. Siitä se lähtee! :-)

  VastaaPoista
 6. Musta toi känny teline on tosi kiva. Pirteen värinen. Sama juttu täällä aina kun poika lähtee mopolla. Ja kohta alkaa se autoilu...Apua!

  VastaaPoista
 7. Kännykkätelineesi on aivan ihana.
  Eihän kaikkien tekemien tarvii olla prikulleen samanlaisia jne.jne. -eihän täällä olisi sitten mitään uutta katsottavaakaan vain kaikki yhtä ja samaa....samanlaista....anna mennä vaan.
  Hyvää huomista äitienpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 8. Hienosti sujuu sinulta klipsuilut. Itse en ole edes kokeillut. Hienon värinen tuo menopeli, sanoo ihminen joka ei tiedä ajoneuvoista juuri mitään. Oletko itse päässyt tyttäresi kyytiin?

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille lohdutuksen sanoista! :) Päivikki: Enpä ole uskaltautunut kyytiin,haaveilen kyllä kokeilla itse ajamista.. Olen sitä ikäluokkaa,joka ei tarvitse edes korttia :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan söpö tuo kännyteline, minä tykkään kovasti. Ja hyvin kelpaisi omalle pöydälle tuohon virkaan. Kyllä Sinä saat tehdä kaikkea mitä haluat. Minä olen niin höpsö noiden omien muksujen perään, että vaikka heillä on jo omat perheensä ja lapsia iso liuta, niin aina kun lähtevät pitemmälle matkalle, pyydän laittamaan viestin: miten matka meni. Olen siis tosi rasittava, mutta se äidin huoli..!

  VastaaPoista
 11. Kännyteline on aivan pöllön näköinen, siis lintu-pöllön...ei muuten pöllön :))
  Oikein hyvä teline, hieno.
  Varovasti lapsi sitten sen menopelin kanssa!

  VastaaPoista
 12. Minun tyttäreni torstaina ajeli ensimmäisen kerran mopolla ja eikä millä tahansa mopolla ja Pappa-tunturilla vuosimallia -76! Tytöllä on ikää 26v ja äiti oli kauhuissaan kun katseli menoa!

  VastaaPoista
 13. Minusta teline on hauskan näköinen.

  VastaaPoista
 14. ihana kännyteline. Toivottelen Silulle Ihanaa Äitienpäivää

  VastaaPoista
 15. Kivahan tuo on !
  Voit sanoa, että se on tarkoituksella vino... vaikka niinkuin pisantorni.

  Ymmärrän hyvin tuon pelkosi... kyllä sitä aina äidin sydän on syrjällään, kun lapset liikenteessä ovat.

  En tajua, mikä meidän välillä pätkii, taas yritin monta kertaa, että sain sivusi auki :(
  Aurinkoista ja lämmintä äitienpäivää sinulle Sirpa :)

  VastaaPoista
 16. Mun mielestä tuossa kännytelineessä on kahdet hymyilevät kasvot päällekkäin. Älä luovuta!

  VastaaPoista
 17. Nättihän kännykkäteline on:)
  Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 18. Älä kuule lannistu, ihan hyvähän tuo teline on, Anneli nyt on oma lukunsa:) Peli näyttää hienolta, mutta kyllä ne pelit oman lapsen alla pelottaa. Onneksi ovat tähän asti selvinneet ja nuorimmalla on jo opettelussa tässä pihassa yks vekotin.

  VastaaPoista