27.6.2011

Läjäpäin aloituksia :)

Nyt kun KYHin aikana on oppinut kovasti aloittamaan kaikenlaista,on vauhti jäänyt päälle... On niin kiva aloittaa uusia koko ajan,mietitään loppuunsaattamista sitten joskus :)

Aloitukset 1.-5 on nyt siis tehty.

KYJY nro 3 on hennon persikkainen pitsiliina,tavoiteltava koko 56 cm :)

Nro 4: isoäidin neliöitä Fleur-akryylilangasta,tarkoituksena kasata torkkupeitto. Värimaailma voi olla hivenen tylsä,kun aion tehdä sen näistä kahdesta väristä,mutta täytynee keksiä vaikka reunoille joku juju,vähän näyttävyyttä.


Nro 5 on melko kunnianhimoinen tekele,neulottu pitsihuivi Rose Mohairista.Väri tässäkin tuo persikka. Ohje löytyy Novitan kevät 2011-lehdestä. Saas nähdä kuinka akan käy,kuvio on sellainen,etten millään voi oppia muistamaan sitä ulkoa,ja minä onneton kun en omista edes yhtään silmukkamerkkiä :( Ja tuohon reunaan tulee kaiken lisäksi palmikkoa,melko hidasta hommaa siis tiedossa... Mutta tavoitteita ja yritystä täytyy elämässä olla,sillä periaatteella tässä nyt ollaan liikkeellä :)

Laitanpa tähän päivän valitusosastoakin: juuri kun olen alkanut olkapään kanssa pärjätä,niin nyt pamahti sitten vasen lonkka! Kipu alkoi yhtäkkiä eilen illalla,ja tuntuu kuin joku puukolla tuikkaisi...
Jaa-a,kai se täytyy uskoa,että vanhuus ei tule yksin,syksyllä koittava puolen vuosisadan etappi pistää väkisin uskomaan tähän fraasiin :)

Vastapainoksi sitten hyvänmielen asiaa: Kyllä täytyy ihmetellä,miten hyvin blogini on otettu vastaan täällä nettiviidakossa! Täällä bloggerin puolella olen ollut maaliskuusta lähtien,ja nyt klikkauksia on jo melko lähellä 10 000:tta ! ! ! Ja lukijoita huimat 47! Aika hyvin,vai mitä? Ja taisin jo aiemminkin mainita,että kun tuo maaginen tuhatluku tulee täyteen (tai 50 lukijaa),järjestän arvonnan Teille.

Uskomatonta,että näitä juttujani jaksetaan lukea ja vieläpä kommentoida,sitä en lakkaa ihmettelemästä. Olen löytänyt niin monta uutta,samanhenkistä käsityöihmistä,että tuntuu,kuin olisi aivan uusi luku alkanut elämässä... Ja ihana lukea kaikkien teidän blogejanne,niin monet hyvät hetket olen viettänyt niiden parissa. Tuhannet kiitokset kaikille Teille,ihanaa että olette olemassa! :)

Tänään on hyvä päivä,nautitaan siitä!

10 kommenttia:

  1. Onpa ihana pitsiliina tulossa! Multa on mennyt kokonaan ohi tämä kyjy - mistä se on lyhenne?

    Toivottavasti lonkka helpottaa pian! Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Hannaliini:KYJY on lyhenne sanoista Kesäyöstä jouluyöhön-hullutus :) 25.6-10.8 välisellä ajalla aloitetaan 25 työtä,aikaa tehdä ne valmiiksi on 24.12 asti. Vähimmäisvaatimus 50g paino tai 250 m lankaa/työ. Toivottavasti selvis :) Kiitos tsempistä,mukavaa viikkoa myös Sinulle!

    VastaaPoista
  3. Siulla onkin menossa persikkainen kyjyily :) Kivalta näyttää aloitukset! Tsemppiä!

    VastaaPoista
  4. Kauniita töitä taas tulossa. Värit on kivan hempeitä. En ole koskaan tehnyt mitään isoa kolmio pitsihuivia juuri siks kun sen kuvion seuraaminen on niin työlästä. Tarvii olla sellanen kuvio minkä oppii ulkoa. Ikävää sun lonkkakipu, toivottavasti tokenee tuosta pian :) Samoin sinulle, nautitaan tästä ihanasta päivästä ja viikosta on luvattu aurinkoinen ja lämmin!

    VastaaPoista
  5. Oih.. Kivut ei ole ikinä kivoja =/
    Uskon kyllä, että selätät tuon huivin.. Silmukkamerkkejä voi muuten keksiä itsekin (minäkään en ole niitä ostanut), esim. kännykkäkoruista, klemmareista vääntämällä tai mistä tahansa mistä saat aikaiseksi lenkin.. :) Leppoisaa viikon alkua!

    VastaaPoista
  6. Kivat aloitukset tuohon KYJYyn ja varmasti selviät kunnialla loppuun asti. Huolettaa lonkkakipusi, muista käydä lääkärillä jos on uusi kipuasia. Ei kuulosta kovin hyvältä.

    VastaaPoista
  7. Mukavia persikka-aloituksia :)

    VastaaPoista
  8. Voi, miten sinä jaksat:) Hirmuinen tahti ja homma etenee. Kyllä tähän sinun blogiin pamahti seuraajaksi. Kiva on tutustua! Kivut ei ole tilattuja, mutta onneksi on käsityöt<3

    VastaaPoista
  9. Minulla on ollut polvikipuja, ensin petti oikea ja sitten vasen polvi. Nyt on aika hyvä tilanne, olen kiitollinen.

    Sinä olet saanut tosihienosti lukijoita, niin että onnea vain! Minustakin tämä bloggailu on jotenkin aika yllättävänkin hauskaa ja mukaansatempaavaa. Mietin, että täytyy vissiin hommata mokkula loma-ajaksi, sillä muuten jään pimentoon.

    Olet sinä kyllä tuottelias ihminen. Ja hauskaa seurata sinulla erilaisia buumeja, kuten kassibuumi ja liinabuumi. Kyhyt ja Kyjyt sopivasti inspiroivat sekä käsityö- että bloggausharrastustasi.

    VastaaPoista
  10. Ensinnäkin Onnittelut blogisi suosiosta, sama jatkukoon.
    Mie olen potenut pari vuotta lonkkaani. Joka päivä se ilmiantaa itsensä, pahimpina päivinä nappia poskeen ja välillä kortisoni piikkiä. Ikä tuo omat rasitteensa, mitä kellekin :( Kaikesta huolimatta koeta kestää ;)

    VastaaPoista