15.6.2011

Liinapa tietysti...

Tällainen minä olen ; kun jostain innostun,tahkoan sitä,kunnes kyllästyn tai pakotan itseni tekemään jotain aivan muuta :) Nyt on liina-buumi menossa,ja näitä tulee kyllästymiseen asti...

Eilen aloittamani liina oli jostain syystä hankala selätettävä,vaikkei malli kovin vaikea ollutkaan. purkasin yhtä ja samaa kerrosta kolme kertaa,aina tuli sama virhe.Ja huomasin sen vasta seuraavalla kerroksella... En antanut periksi,ja sen takia olen tästä erityisen ylpeä. Lopputulos oli kyllä kaiken kiroamisen arvoinen.


Kokoa liinalla on 46 cm,eli melkolailla samankokoinen kuin aikaisempi valkoinen liina. Haastavinta tällaisen liinan tekemisessä on varmasti jälkityöt,eli kuinka saada liina oikeaan muotoonsa. Pingotukseen tarvittiin 136 nuppuneulaa!


Onko tämä nyt sitä ananaskuviota? :) Väri ei erotu tässä ihan oikein,on tosiaan hempeän vaaleansininen.

Uutena aloituksena tulee taas..... LIINA!


Kalastajalankaa,enpä tiedä säikeistä,kun oli vyötteetön kartio...

Nyt kun olen vain liinoja virkannut,muut aloitetut tekeleet ovat saaneet levätä ihan rauhassa :) Tilanne on kuitenkin melko hyvä,aloituksia tällä hetkellä 16 kpl,keskeneräisiä vain kolme :) Kunhan saan uuden liinan valmiiksi,jatkan keskeneräisiä,ja huomenna aloitan jotain ihan muuta. Tosin tuttua tekemistä sekin minulle...

Muutakin hommaa olisi tälle päivälle,meinaan ottaa sohvienpäälliset pesuun,ja pestä vähän ikkunoita. Nimittäin,jos ei sataisi... Eilen ei satanut koko päivänä,ja välillä aurinkokin vilahteli taivaalla.

Tänään on hyvä päivä,nautitaan siitä!

15 kommenttia:

 1. Kaunis liina, on kyllä purkamisen ja 136 nuppineulalla pingottamisen arvoinen lopputulos :)

  VastaaPoista
 2. Oletpa hyvin pysynyt KYHäilytavoitteessa. Nostan hattua. Ja hienon liinan sait valmiiksi.

  VastaaPoista
 3. Kaunis liina taas! Ei voi muuta sanoa kun että vauhtisi on hurjaa:)

  VastaaPoista
 4. Voi, miten kaunis liina. Kun katselen näitä liinoja, niin mietin, että miksen osaa virkata?! Olen vaan kateellinen ja otan sukkapuikot kauniiseen käteeni. Pitäähän sitä jotain saada aloitettua..

  VastaaPoista
 5. On sulla ollut hommaa noita nuppineuloja laskiessa :) Hieno liina!

  VastaaPoista
 6. Kaunis liina, samoin kuin edellisen postauksen liinakin.

  VastaaPoista
 7. Pitsiliinat on kesän pop! Ihana liina siitä tuli!

  VastaaPoista
 8. Löytyisiköhän täältä jostain "pitsiliina maisterin"- palkinto, kun kaikenlaisia palkintoja jaellaan, sillä sinulle sellainen kuuluisi =) Aivan super pitsin virkkaaja olet.

  VastaaPoista
 9. Ihanan romanttinen pitsiliina. Olet kyllä huima KYHäilijä!

  VastaaPoista
 10. Kaunis liina! Sama "vika" minullakin, että kun jostakin innostun, niin sitä sitten teen oikein urakalla. :D Nyt on virkkausinnostus päällä ja mattoja on valmistunut jo monta. Yksi liinakin on melkein valmis, mutta kun lanka mokoma loppui just viimeisellä kierroksella. Odotan täydennystä että saan valmiiksi. Purkanut olen liina jo kolme kertaa kun olen huomannut jonkun virheen. Sisu ei anna periksi virheitä jättää jos ne huomaan. :)

  VastaaPoista
 11. Kaunis liina ja minulla ei kyllä edes löytyisi niin montaa nupparia:)

  VastaaPoista