30.6.2011

Minä vain aloittelen...

...vaan saankohan koskaan mitään valmiiksi? Nyt vähän epäillyttää,kun katselee tuota keskeneräisten koria...


        Kymmenen keskeneräistä työtä,kolme KYH:iä ja loput KYJYjä...

Mutta siltikin tekee mieli aloittaa joka päivä uutta,ja parhaimpina kaksikin,kuten eilen... Kävin Sellossa asioilla,ja lankaahan sieltä taas tarttui mukaan :) Uusimmat aloitukset ovat tämän näköisiä:



Jälleen kerran pitsiliina,tällä kertaa lempivärini vaaleanpunainen :) Melko iso tästä pitäisi tuleman,haastettahan pitää olla :)


Ja uusi Fifi,nyt Tico Ticosta. Jotenkin hassu tuo värien vaihtuminen,mutta ei nyt tuomita,ennenkuin olen tehnyt sen valmiiksi :) Siis jos saan valmiiksi... KYHäilyn punaiset sukat odottavat tekijäänsä,toinen on valmis,ja toinenkin alulla,mutta,mutta... Syyttäisiköhän nyt vaikka hellettä,kun ei iske sitten ollenkaan ? Ja kummasti tänä aamuna tarttui käsiin Kotiväkilanka ja virkkuukoukku,selitin itselleni,että tarvitsehan minä hellehatun... "... ja siitä se ajatus sitten lähti... " :)



En kylläkään ole mikään hattu-ihminen,varsinkaan kesällä,mutta kaikkea pitää kokeilla,ettei sitten vanhana kaduta... :)

Eli keskeneräisiä onkin nyt 11 kpl,huh-huh.... Mutta vielähän tässä on kesälomaakin seitsemän päivää,eli aikaahan on... Käväisin eilen työpaikalla hakemassa työvuorolistoja,ja hassua,mutta totta;tunsin itseni ihan vierailijaksi :) Loma on nähtävästi tehnyt tehtävänsä,ja olen onnistunut irtautumaan rutiinista kunnolla. Toivottavasti ei kuitenkaan liikaa,työtä on rutkasti tiedossa,kunhan palaan... Onneksi edessä on pehmeämpi lasku,kaksi iltavuoroa,ja sitten taas vapaa... :)

Nyt on huushollissa vielä hiljaista,tytöt palaavat reissusta illalla,ja poika lähti kaverinsa mökille. Ja mieshän raataa vielä pari viikkoa töissä ennen viiden viikon kesälomaansa. Meillä ei yhteistä lomaa tänäkään vuonna ole,mies kun aloittaa lomansa aina heinä-elokuussa,ja minun työpaikallani on ns.kiertävät lomat,eli heinäkuu sattuu lomakuuksi vain joka kolmas vuosi... Mutta tähän on jo tottunut,joten turha sitä on alkaa suremaan...

Nyt lankaa,koukku ja kylmää juotavaa mukaan,aion virkata pihalla Iskelmää kuunnellen :)

Aurinkoista mieltä tähänkin päivään,ystävät!

8 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä noi liilat! Ja tottakai kaikki hellehatun tarvitsee:) Nautippa lomastasi kunnolla ja rentoudu, hyvä että olet päässyt työ rutiineista. Sehän se loman tarkoitus on. Minä ihmettelen täällä lankavuoreni kanssa mistä alottaisin. Kun toi inspis ei oikeen iske:)
  Mukavaa ulkoilma päivää sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä naisella hellehattu pitää olla :) Sinulla on kivan näköisiä aloituksia vaikka kuinka.

  Meilläkään ei miehen kanssa ole yleensä yhteistä kesälomaa kuin enintään viikko etteivät lapset joudu olemaan liian pitkään keskenään.

  VastaaPoista
 3. Kivalta näytti tuo Fifi-huivin alku..=) Hyvällä mallilla sinulla nuo kyhyt on..

  VastaaPoista
 4. Nauti nyt vaan lomastasi, kun sitä vielä on. Ilmat on ainakin sattuneet, että voi laittaa nenäänsä uloskin.

  VastaaPoista
 5. On siinä kyllä aika monta aloitettua... Mutta kyllä sinä niistä selviät! ;)

  VastaaPoista
 6. Hyvin sinä selviät noiden aloitusten kanssa, onhan sitä aikaa jouluun asti kyjyillä! Nauti loppulomastasi, kelit ovat mitä parhaimmat!

  VastaaPoista
 7. Nyt iski pitsiliinan virkkausinto, kun luin tekstiäsi. Huomenna pitäisi mennä seitsemäksi töihin, mutta käsityölehtivarasto alkoi kummasti vetää puoleensa.. Nautihan lomastasi täysin siemauksin. Ulkona on mukava virkata :)

  VastaaPoista
 8. Sullahan on hommat hyvässä vauhdissa!

  Ihania nuo edellisen postauksen pyörylät. Niitä saattaa syntyä täälläkin.

  VastaaPoista