28.6.2011

Valmis KYH # 22

Vaikka ajatukset ja innostus on jo KYJYssä,niin näköjään jaksan pikkuhiljaa saattaa valmiiksi myös ajat sitten aloitettuja KYHY:jä :) Tämän liinan luulin kuuluvan ikuisuusprojekteihin,mutta yyllättäen sainkin sen valmiiksi hyvässä ajassa. Ja tyytyväinen olen,vaikka tämä onkin hiukan hassu viritys :)

KYH # 22 on siis se klipsuliina,joka on syntynyt ihan omasta päästä...


Ei siitä ihan hullu tullut,ainakin tehtävässään näyttää ihan kivalta... Tässä kuvaa vielä lähempää :

Virkkasin ensin liinan,sitten jokaisen sydämen erikseen,yhdistin ne ketjuksi,jonka virkkasin lopuksi liinan ympäri. Taas uusi innovaatio,jonka onnistumisesta ei voinut olla lainkaan varma :) Mutta pakko sanoa,että kannatti kokeilla :)

                                      "Sydän" on tämän näköinen...

Sitten KYJYyn... Eilen esittelemäni mohair-huivin aloitus meni uusiksi,alkoi vaikeahko malli hirvittää... Joten vaihdoin sen tuttuun ja turvalliseen Fifiin :)


Tätä mallia olen aiemminkin tehnyt,ja hyväksi havainnut... Kuvion oppii nopeasti muistamaan,eipä tarvitse jatkuvasti ohjeita vilkuilla... Tästä aion tehdä myös suorakaiteen muotoisen mallin,langat on jo kaivettu esiin :)

Tämän päivän aloitus on Olga-sukka.Näitä tehtailin pari vuotta sitten kylllästymiseen asti,ja ohjekin oli jäänyt unohduksiin. Eilen se taas löytyi,ja nyt olen innostunut tästä kovin!


Mallineule on älyttämän yksinkertainen,lopputulos siihen nähden ihan näyttävä... Väritys ei ehkä ihan perinteinen,mutta tykkään! Näitä syntyy nyt varmasti useampi pari,tuleepa tuhottua seiskaveikka-varastoakin... Tuo vaalea lila on jotain muuta lankaa,mutta passaa pinkin seiskaveikan kaveriksi oikein hyvin...

KYH-töitä on siis keskeneräisinä enää kolme,ja yritän nyt välillä tehdä niitäkin,vaikka mielelläni minä näitä uusia vain tekisin :) Jotenkin on hauskaa,kun kori pursuilee uusia aloituksia,ja voi tehdä montaa eri työtä vuorotellen. Tämä saattaa jäädä jopa pysyväksi taktiikaksi... :)

Tyttäret ovat isänsä kanssa reissussa,joten huusholli on hiljainen... Ei sitä teinien tappelua olekaan ikävä :) Lämmintä on luvattu,joten saatan aamupäivällä istua terassilla neulomassa. Iltapäivällä se on tuskaisaa,kun aurinko porottaa ihan suoraan ja lämmittää liikaaakin.

Nautitaan kesän lämmöstä ja kauneudesta,Ystävät!

19 kommenttia:

 1. Uskomatonta, mikä tahti sinulla. Työsi ovat lisäksi hienoja,ei mitään kyhäilyjä<3

  VastaaPoista
 2. Hienoja juttuja tullut ja tulossa.

  VastaaPoista
 3. Oletpa aika suunnittelija kun tuommoisen liinan teit omalla mallilla. Tuostahan vois kehitellä vaikka vielä lasinalusia! Ja tuo Olgasukan alku on tosi kivan näköinen, kauniit värit ja malli. Samoin sinulle nautitaan auringosta ja
  lämmöstä :)!

  VastaaPoista
 4. Kivoja töitä edelleen. Hellitä ihan pikkuhetkeksi, ettet pala loppuun ja puikot sula. On kyllä ihana lukea kuinka innostunut olet ja valat innostusta muihinkin.

  VastaaPoista
 5. Ihania aloituksia täällä taas! Ja tuo liina on innovatiivisuudessaan loistava, kyllä kannatti kokeilla! Hurja vauhti sinulla, minä en ole vielä ehtinyt kyjyjä aloittamaankaan...

  VastaaPoista
 6. Kiva pikku liina, jossa hauskat sydämet :)
  Tuo Olga-sukka näytti myös mielenkiintoiselta...

  VastaaPoista
 7. Johan olet ollutkin ahkerana.
  Klipsuliina on tosi kiva, kaunis malli.

  VastaaPoista
 8. Vaude! Klipsuliinasta tuli tosi hieno! Ihanaa, kun joku jaksaa kokeilla kaikkea uutta :)
  Olga-sukatkin näyttää kivalle:)

  VastaaPoista
 9. Fifi-huivikin näyttää kauniilta ja lupaavalta.

  VastaaPoista
 10. Hauska idea tuo klipsuliina. Mahtavaa vauhtia olet kyhäillyt.

  Onneksi minulta meni täysin ohi tuo kyjy, olisin kuitenkin siihenkin halunnut osallistua, mutta aika ei kuitenkaan riitä, joten hyvä näin :D

  VastaaPoista
 11. liinasta tuli kaunis ;)
  ja paljon uutta tekeillä, kyllä olet ahkera ;D

  VastaaPoista
 12. Valmista tulee ja kaunista katseltavaa.

  VastaaPoista
 13. Klipsuliinassa mahtava innovaatio! Muutenkin sulla on kova KYH ja KyJy-tahti päällä. Kivoja töitä valmistuu ja on tulollaan... :)

  VastaaPoista