6.6.2011

Vihdoin jotain valmistakin

On tämä KYHäily melko rasittavaakin.Joka päivä pitää aloittaa uusi työ,ja samalla saada aiemmin aloitteuja valmiiksikin... Minä olen aina oluut mestari aloittamaan kaikenlaista,mutta se valmiiksi saattaminen onkin ollut sitten toinen juttu :) Ja juuri kun aloin oppia tekemään yhden työn kerrallaan alusta loppuun,niin nyt menin sitten tietoisesti tällaiseen hullutteluun tunkemaan nenäni! :)

Onneksi työt kuitenkin etenevät koko ajan,ja nyt on jo kaksi aloitettua saatu ihan valmiiksi. Ensin sukat,ja eilen illalla valmistui se isoäidin neliöistä virkattu tyyny. 18 palaa vain virkkasin,ei siis kovin iso homma. Lopputulokseen olen kuitenkin ihan tyytyväinen,nätti tyynyhän siitä tuli...Tyyny on hieman erilainen molemmin puolin,jos tarkkaan katsoo :)


Reunaan virkkasin kaarireunukset,vai miksihän näitä sitten sanotaankin...

Jostain syystä en saanut eilen päivällä nukuttua kuin kaksi tunnin pätkää,vaikka väsymys oli kova kolmen valvotun yön jälkeen... No,sainpahan senkin ajan käytettyä käsillä tekemiseen,ja KYH nro 7 sai alkunsa:


Pinkistä seiskaveikasta tulee pitsisukat,ohje uusimmassa Novitassa. Näissä ei kauaa menisi,paitsi montaa muutakin aloitettua olisi jatkettava... Ai niin,mähän valitin siitä jo.. :)

Nyt pihalle nauttimaan auringosta ja ensimmäisestä Kesälomapäivästä!

Tuhannet kiitokset kaikista hyvän loman toivotuksista! Viettäkää kiva päivä!

20 kommenttia:

 1. Aivan ihana tyyny! Nauti lomastasi, kun näin ihanat kelitkin lomallesi tilasit :D

  VastaaPoista
 2. Yopsi kiva tyyny. Itsekin olen ajatellut tehdä jotain tuommoista kun minulla on kauheesti puuvillalankoja. Välillä vaan pitää tehdä muutakin :(. Kuten esimerkiksi leikata nurmikko, minkä jo tein aamutuimaan. Hyvä minä! Nuo pitkisukatkin vaikuttaa kivalta. Pitääpä tutkia mallia...

  VastaaPoista
 3. Siis TOSI, eikä yopsi, noin voi käydä vain mulle...

  VastaaPoista
 4. Hieno tyyny :). Olet sinä melkoista vauhtia tehnyt noita KYHäilyjä.

  VastaaPoista
 5. Noiden sukkien malli on aivan ihana! Ja suht helppo tehdäkin. Taidan kaivella lankalaatikkoa ja aloittaa tuollaiset toisetkin vielä.. Ihanan väriset on sinulla tulossa. :)

  VastaaPoista
 6. Kırlent yastık harika canım.renkler çok uyumlu olmuş..sevgiler sana.

  VastaaPoista
 7. Kaunis tyyny! :) Nopsaan olet saanut virkattua. Saa nähdä miten minun peittoprojektin käy...

  VastaaPoista
 8. Tein yhdet sukat tuolla Novitan mallilla ja täytyy sanoa, että malliin ihastuin. Löytyi taas yksi suosikkimalli itselle, kun tuli napakat sukat, jotka ei pyöri jaloissa.

  Tyyny on hieno, kiva, että tulee valmistakin. On se aikamoinen stressi, kun keskeneräisiä töitä tulee lisää joka päivä. Hieman helpottaa, kun saa jotain valmiiksikin.

  VastaaPoista
 9. Oikein nätti tuo uusi tyynysi onkin. Ja sellaiset kauniit näyttää tulevan sukistakin :)
  Mukavaa helle viikkoa :=)

  VastaaPoista
 10. Suloinen tyyny, mainiot värit oot valinnu :) Hauskaa hulluttelun jatkoa!

  VastaaPoista
 11. Hieno tyyny tuli ja reunus viimeistelee hyvin.

  VastaaPoista
 12. Kiva tuo tyyny! Ja nuo sukat taitaa olla samanlaiset kuin minä tein SNY:lleni..? Mukavia lomapäiviä!

  VastaaPoista
 13. Kivastihan kyhäilyt etenee. Ja niitä on sitten aikaa tehdä valmiiksi aina heinäkuun loppuun saakka. Joten kyllä tässä pärjätään.

  VastaaPoista
 14. Tyyny on tosi kiva ja reunus aivan nappi juttu! Sulla on aikamoinen kyhäilyvauhti päällä, koitan pysyä perässä :)

  VastaaPoista
 15. Aivan ihana tyyny! Minäkin KYHäilen isoäidinneliöistä vaikka mitä:D Tällä hetkellä tulossa vauvanpeitto sekä neidin kesäkassi, pari muutakin juttua neliöistä on listalla. Olen niin onnellinen kun opin virkkaamaan noita neiliöitä:)

  VastaaPoista
 16. Tätä sukkamallia minäkin olen tässä himoiten katsonut, josko kanssa itselle tekisi... Tuo pinkki väri onkin ihan omiaan tähän!

  VastaaPoista
 17. Minustakin ihana tyyny ja siinä kiva kaarireunus!

  VastaaPoista