1.6.2011

Än yy tee, NYT !

Sattuipa sopivasti vapaapäivä juuri KYH:in ensimmäiseksi päiväksi :) Ja tapani mukaan heräsin sisäisen kelloni herättämänä jo klo 5.54... Tämä kello toimii vain vapaapivinä,työpäivinä se tuntuu olevan aina epäkunnossa :)

Aamukahvin jälkeen tartuin heti virkkuukoukkuun ( niinkuin yleensäkin ),ja aloitin urheilusuorituksen hyvin valmistautuneena ja harjoitelleena :) Täytyy vain toivoa,ettei ole ylikunnon puolella,ja vauhti hyydy ennen maalia...

Suunnitelma oli hiukan vajavainen,ja lisää tekemistä piti keksiä,ja päätin sitten aloittaa urakan yhdellä uudella lisäyksellä. Tyttären rippijuhlat lähestyvät,ja herkkupöytä tarvitsee jotain piristystä valkoisen liinan lisäksi. Niinpä Kyhäilyn saa kunnian aloittaa kaitaliina,josta olisi tarkoitus tehdä melko pitkä,lähes kaksimetrinen. Katsotaan,kuis akan käy... :)

Malli ei ole kovinkaan haasteellinen,mutta tekemistä siinä kuitenkin riittää. Ja kun ottaa huomioon,että tämän valmistumisen määräpäivänä pitäisi olla aloitettuna 17 muutakin työtä,niin onhan siitä haastetta kerrakseen :)

Tätä nyt virkkaan rinnakkain uusien aloitusten kanssa,jotta valmistuisi määräpäivään mennessä.

Tänään aion tehdä muutakin,silittämistä odottaa taas iso kasa kesävaatteita. Ja tänään niille on käyttöä,kun tänne Espooseen on luvattu + 28 lämmintä :) Ehdin varmasti myös istuskelemaan terassilla,kylmän juotavan ja virkkuukoukun kanssa :)

Oikein mukavaa aurinkopäivää kaikille,ja onnea KYHäilyyn,niille jotka siihen lähtevät!

16 kommenttia:

 1. Olenko minä nyt ymmärtänyt KYHin väärin? Kun mielestäni sen aikana pitää aloittaa 25 työtä yhteensä eli 1. päivästä juhannukseen 25. päivään ja töiden pitää olla valmiina heinäkuun lopulla.

  VastaaPoista
 2. Joo,joka päivä aloitetaan YKSI uusi työ.Samaan aikaan voi kuitenkin tehdä jo aiemmin aloitettuja valmiiksi. Varmistin asian Äiti-Puffalta.

  VastaaPoista
 3. Ahaa, sinä olet siis ilmeisesti tehnyt kaikille töille määräpäivän, jolloin niiden pitäisi olla valmiina. :) Taidat olla hiukkasen jämpti persoona. ;)

  VastaaPoista
 4. Minä juon täällä vasta aamukahvia ja sinä oot jo aloittanut kisan, heh! :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa jännältä, hauska seurata tätä KYHiä toisten blogeista. Itse en siihen osallistu. Hieno tulee varmaan vaaleanpunaisesta kaitaliinasta! Jo heti siitä blogisi pikkukuvasta näki, että hei täällä on jokin ihana pitsi!

  VastaaPoista
 6. Vautsi mikä vauhti päällä :) Täytyykin hieroa unihiekat silmistä ja tarttua pikimmiten puikkoihin!

  VastaaPoista
 7. Kaunis liina tulossa. Jotain virkkausta tarviis itsekin aloitella. Kesään vain kuuluu virkkaus. Talvella en juurikaan virkkaa vaan kilistelen puikkoja.

  VastaaPoista
 8. OIkein hauskaa kyhäilyä toivottelen,kaunis liina tulossa :)

  VastaaPoista
 9. Merhaba, güzel bir dantel modeline benziyor.ellerine sağlık.sevgiler sana.

  VastaaPoista
 10. Mukava seurata, miten vauhti vain kiihtyy :D.

  VastaaPoista
 11. Joo on tosi hauska seurata KYHiä. Sulla on ainakin vauhti heti alussa hirmuinen . Onnea koetokseen. Nätti liina heti tulossa.

  VastaaPoista
 12. Hienoa! Aloitit oikein pitsinvirkkuusta. Onnea! Tää on kivaa, kaikki samassa kivassa"liemessä":)

  VastaaPoista
 13. Tuli uteliaana kurkkaamaan , mikä on ensimmäinen työsi.
  Enkä tullut turhaan, kaunis liina on tulossa :)

  VastaaPoista
 14. Kauniilla työllä aloitit, onnea jatkoon!

  VastaaPoista
 15. Kaunista liinaa olet aloittanut! Tsemppiä vaan jatkoon. On sinulla kyllä melkoinen urakka edessä. Kyllähän se sujuu jos on ideoita varastossa riittävästi. :) Täytyypä käydä kurkkimassa mitä tulee seuraavaksi. :)

  VastaaPoista