10.7.2011

KYH:in loppu

Vihdoin pääsin päivittämään,melkein vieroitusoireita on tupannut,kun ei pääse koneelle :) Mokkula käyttää Elisan verkkoa,ja tukiasema sijaitsee läheisen kerrostalon katolla. siellä on meneillään kattoremontti,ja yhteydet on siis mitä sattuu! Sama homma puhelimissa,ihan kuin ennenvanhaan,kun kenttää ei ollut joka paikassa... Tiedä häntä,miten kauan tätä kestää..

Mutta nyt otsikkoon... Minun osaltani KYH on tullut päätökseensä,eli kaikki 25 työtä on saatettu valmiiksi. Viimeisenä valmistui Kotiväestä virkattu kesätoppiu.

Kuvahan on taas mitä sattuu,mutta toivottavasti siitä selviää pääasia... Klikkaamalla kuvaa suuremmaksi näkyy pitsikuvio,sitä tavallista simpukkakuviota se on. Miehustaan pujotin silkkinauhan,kaipasi mielestäni jotain piristettä :)

Vaikka KYH loppui,hommia riittää,sillä KyJy on melko ensitekijöissään.Taitaa olla 11 työtä aloitettuna,ja kolme valmiina. Viimeisimpänä nämä Olga-sukat.

Näitä tykkään neuloa,mielenkiinto säilyy tuon kuvion ansiosta. Näitä teen varmasti projektin aikana useammat. Tässä lähikuvaa kuviosta:

Rose Mohairista aloittamani Fifikin on reunusta vailla valmis,toivottavasti pääsen huomenna näyttämään lopputuloksen. Ja toivottavasti täällä töissä on rauhallinen yö,että saisi sen reunuksen virkattua :) Tänään alkoi kolmen yön valvominen,ja etukäteen jo hiukan jännittää,että saako nukuttua päivisin... Nimittäin,jos on näin lämmintä jatkossa,makuuhuoneessa on + 32 astetta lämmintä... Toivoa sopii,että alkaisi hiukan viileämmät ajat. Lisäksi tiistaina poika täyttää maagiset 18 vuotta,ja täytekakkua on mammalta tilattu siksi päiväksi. Tiistai-aamuna sitten silmät ristissä väsään kakkua ennen kauneusunia :)

Muutama päivä sitten posti toi yllättäen ihania terveisiä Lilalta! Olin kehunut hänen silmukkamerkkejään,ja "valittanut" etten omista yhtäkään :) Ja katsokaa,mitä tämä ihana blogiystävä lähetti:

Kymmenen kaunista silmukkamerkkiä,ja vieläpä noin upeassa pussissa! Kiitos Lila ihanasta ylläristä! Täytyy vissiin vastaisuudessa hiukan varoa,mitä täällä möläyttelee... :)

Nyt tämä yökkönen painuu kierrokselle,muutama illanvirkku on saatava yöpuulle!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

16 kommenttia:

 1. Onnittelut kaikkien KYH:jen valmiiksi saamisesta. Itselläni vielä yksi työn alla.

  VastaaPoista
 2. Sinähän oletkin ollut ahkera:) Onnittelyt KYHien loppuun saattamisesta! Ja KyJyilytkin näyttävät olevan melkoisen hyvällä mallilla. Minä tulen perässä, hitaasti mutta varmasti:D
  Kolme KYHiä vielä kesken ja KyJy aloituksia vasta kahdeksan, joista yksi ainoa valmis. Onneksi on aikaa molemmissa tempauksissa vielä;)
  Ole hyvä vaan merkeistä, hyvä kun kelpasi:)
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle! Minä kun tämän viikon jaksan, niin sitten lomalle!

  VastaaPoista
 3. Pitsitoppi näyttää tosi kivalta ja näillä keleillä olisi käyttöäkin :).

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut KYH töiden valmistumisen johjosta! Kaunis toppi, kiva yksityiskohta toi nauha! Myös Olga sukat kauniit,ihanan väriset! Mukavaa viikon alkua! :D

  VastaaPoista
 5. Pitsitoppisi on kaunis ja näillä keleillä hyvä vaate. Sievät ovat myös sukat.

  VastaaPoista
 6. Kaunis pitsitoppi ja valmistui juuri sopivasti helteisiin. Olet ollut tosi ahkera kyhäilijä :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa! Onnea Kyhin valmistumisesta!
  Tuo toppi on oikein kaunis, ihana kesäinen:)

  Miulla vielä taitaa 7 Kyhiä olla vaiheessa ja vasta 5 KyJyä aloitettuna...Eli kiirettä pukkaa! Mut mie kyllä yritän selviytyä!

  VastaaPoista
 8. Kaunis toppi. Ihania silmukkamerkkejä olet myös saanut.

  VastaaPoista
 9. Mulla on vielä muutama KYH kesken, onnittelut sinulle urakan valmistumisesta! Ihania silmukkamerkkejä sait :)

  VastaaPoista
 10. Onnea urakan valmistumisesta ja nyt sitten innolla toisen urakan kimppuun.

  VastaaPoista
 11. Onnea Kyhäilyn loppuun saattamisesta! Olet kyllä ollut tosi ahkera. Minulla vähän kiirettä pitää sen kanssa, kyllä kuitenkin loppuun saan.
  Noista Olga-sukista. Teitkö millä langalla? Ja millä silmukkamäärällä? mun pitää kai kokeilla ohuemmasta langasta, että saan tullaiset kauniit kapeat varret.

  VastaaPoista
 12. Onnea KYHäilyn loppuun saattamisesta =)Olet ollut tosi ahkerana! Minäkin aloitin tekemään noita Olga sukkia ja ne tuntuu tosi kivoilta neuloa.

  VastaaPoista
 13. Minunkin puolestani onnea urakasta - ja onnea myös seuraavaan urakkaan!

  VastaaPoista
 14. Vau miten ahkera olet ollut! Toppi on suloinen, mutta nuo sukat menivät aivan samoin tein todo-listalle...siis heti, kun loput 6 KYHhiä valmistuu ensin :)

  VastaaPoista
 15. Voi herttinen, siitä voi siis todistettavasti selvitä ajoissa ja vielä hengissä :D Onnittelut ahkeroinnista ja huikeasta suorituksesta, olen häkeltynyt moisen urotyön edessä!

  VastaaPoista