30.7.2011

Perusvillikset...

... ja tietysti raidalliset... Tykkään seiskaveikan valmiiksiraidoitetuista langoista,jää päättelyt minimiin,ja kuitenkin lopputuloksena ihan sievää raidoitusta.


Ja kun nyt miesten sukkien makuun pääsin,niin tulkoon näistäkin sellaiset.. Tosin hieman pienemmät,tavoitekoko n.43. Varsi valmiina,taidanpa tuohon mittaan sen jättääkin,mielestäni ihan riittävä.

Laitanpa pari kuvaa "aarrearkustani",olohuoneen sohvapöytä on pyhitetty "romuilleni",niinkuin mieheni asian ilmaisee :) Hyi,miten kehtaa kutsua ihania,rakkaita lankojani romuiksi!


Arkun kannet aukeavat molemmin puolin pöytää,tässä ensin toinen puoli...


...ja tässä se toinen... Eivät minun lankani kaikki suinkaan tähän sovi,kuopuksen huoneessa on kokonainen iso kaappi täynnä niitä,ja sänkyni alla vielä kaksi isoa muovilaattikkoa täynnä... Tässä arkussa säilytän lähinnä tekeillä olevien töiden lankoja,ovat sitten helposti käden ulottuvilla..
Mies taisi elätellä toiveita arkun hankkiessaan,että kaikki käsityöt pysyvät nyt piilossa täällä,mutta kyllä tekeillä olevat työt ovat edelleen sohvalla korissa,joka rönsyilee tällä hetkellä KyJyn ansiosta ihan yli.. :)

Täksi päiväksi suunnittelemani siivous siirtyy kyllä huomiselle,normirytmi on vielä hieman hakusessa.. Tänään siis vain hengaillaan,ja yritetään saada edes ruokarytmi kohdilleen... Minulta kun menee sekin sekaisin yövuorojen aikana,jotenkin vain ruokahalu katoaa melkein kokonaan... Ja varaa tässä varressa ei paljon olisi laihtua,syötävä on vaikka väkisin..

Käsitöiden täyteistä lauantaita Sinullekin!

10 kommenttia:

 1. Ihana blogi sinulla! Minulla on olohuoneessa ihan samanlainen arkku, sisältökin hyvin samantapainen ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvä lankavarasto. Ei varmaan tosissaan ajattele niin niistä langoista miehesi. Uskon että tykkää kun istut kaverina sohvalla ja neulot.

  VastaaPoista
 3. Jospa tämä nyt onnistuisi, olen montakertaa yrittänyt kommentoida mutta tökkii....
  Mahtavat lankavarstot sinullakin, täällä on sama. Ja huomenna saan viedä täältä mökiltä lisää kotiin lankaa. On tullut koko kesä taas hamstrattua:D

  VastaaPoista
 4. Meillä on olohuoneessa vain miehen ruma perintöpöytä, jossa ei ole mitään säilytystilaa, joten minun keskeneräiset käsityöni ovat kasseissa tuolien selkänojilla. En kyllä kissojen ja koiran takia uskaltaisi niitä esille jättääkään, tai voisivat saada vähän uutta ilmettä :D

  VastaaPoista
 5. Minäkin sain mieheltäni aikanaan lahjaksi puisen arkun lankoja varten, mutta eihän sinne mahdu kuin murto-osa mun langoista. Hän kyllä varmaan kuvitteli, että sinne mahtuisivat myös kaikki mun keskeneräiset työni!

  VastaaPoista
 6. Mukavat varastot sinullakin! On hyvä olla omavarainen, eihän sitä tiedä milloin ispiraatio iskee ...

  VastaaPoista
 7. Otsikosta ajattelin ensin että olet villahousuja alkanut kutomaan :) Minulla on olohuoneessa oma valtakunta jossa ison nojatuolin ympärille olen levittänyt kaiken tarpeellisen käsitöihin liittyen.. Siinä tuolissa ei muut saa istua =)

  VastaaPoista
 8. Romu on katsojan silmässä... Romua yhdelle, aarretta toiselle. Hieno keksintö tuollainen neulearkku ihan käden ulottuvilla.

  VastaaPoista
 9. oli pakko kertoa, että minulla on aivan samanlainen pöytä omassa olohuoneessani;)
  taitaa olla samasta paikasta ostettu, kun on myös lankoja täysi ;)
  mukavia töitä täällä jälleen !!

  VastaaPoista