16.8.2011

Kyllä minua nyt hellitään :)

Nimittäin tunnustuksia on tullut lyhyen ajan sisällä niin monta,että tarkkaa lukumäärää en edes muista :)



Tämän aurinkoisen tunnustuksen sain jo aikaisemmin,nyt se tuli vielä kahdesti! Joten nyt en enää käy vastauksiani läpi,eivät ne miksikään ole muuttuneet :)

Kaunis kiitos Eikku ja Tintti ! Tämän saa ottaa mukaansa hän,jolla sitä ei vielä ole....

Olen hurjan helpottunut päätöksestäni jättää KyJy kesken,nyt saan tehdä mitä mieleen juolahtaa! :) Ja onkin jo juolahtanut,tässä puikoilla olevaa väri-ja kuviomaailmaa:



Toinen näistä valmistunee jo tänä iltana,toinen sitten joskus...

Tänään olin saunottamassa vanhuksia,ja olo on kuin tiskirätillä:) Mutta ei auta,kauppaan on mentävä,mies tuossa jo kärsimättömästi odottelee... Oikein mukavaa illanjatkoa koko porukalle!







5 kommenttia:

  1. Niin työt vaan jatkuu, ollen sitten mitä vaan. Kiva tulee tuosta vaaleanpunaisesta. Minä läksin mukaan Sukkasatoon, alkaa syyskuussa.

    VastaaPoista
  2. Mitäköhän noista tulee..? ;) Kerran olen saunottanut vanhuksia joten voin sanoa tietäväni mistä puhut! Ei mitään helpointa hommaa...

    VastaaPoista
  3. Välillä tuntuu täälläkin että mihinkähän sitä on lähtenyt mukaan, mutta tooistaiseksi fiilikset on ihan hyvät kyjyn osalta... huivejako sieltä tulee sinun puikoiltasi, pitää jäädä oottelemaan valmistumista.

    VastaaPoista
  4. Kivoja aloituksia, odottelen mielenkiinnolla mitä niistä syntyy!

    VastaaPoista
  5. Mulla kans muutama aloitettu KyJy kummittelee jo nyt ufoina mielessä, että meninkin aloittamaan, mutta koitan kunnialla tikutella menemään :) Säännöllisesti käyn sinun blogia lukemassa, vaikka harvoin tulee kommentoitua...

    VastaaPoista