26.8.2011

Lämmintä kaulaan

Syksy tulee,ja pian pitää pukeutua lämpimästi. En oikein ole kaulahuivi-ihmisiä,joten käytän mieluummin kaulureita.Lankavarastostani löysin kaksi kerää jotain vyötteetöntä,ohutta mohairlankaa,joka heti taipui jo mielessäni kauluriksi. Lanka oli niin ohutta,että neuloin sen kaksinkertaisena,ja siltikin se oli vielä hyvin höttöisen tuntuista.


         Mallineule sitä helppoa,pudotettuja silmukoita :)


Neuloin suorakaiteen,jonka sitten yhdistin ympyräksi.Ei siis mikään maailman vaativin työ :)


Tässä yksinkerroin,lyhty saa taas toimittaa kaulan virkaa :)

Ja tässä se lopullinen asettelu,näin sen ajattelin kaulaan tulevan. Testattu on omassakin kaulassa,ja hyvin toimii. Käytin kaulurin huuhteluainevedessä,eikä se enää kutitakaan.

Ja pakkohan minun oli blogikissaakin vaivata,eikä Boris ollut lainkaan pahoillaan,alkoi kehrätä,kun asettelin kauluria sen kaulaan :)


Onneksi kissa ei ole mitenkään sukupuolitietoinen,onhan se vähän noloa,kun poikakissalla on noin vaaleanpunaista asustetta päällään :)


Boris on jo niin tottunut Mamman höpsötyksiin,ettei ole moksiskaan,vaikka minkälaisiin hepeniin joutuisi...

Tuhannet kiitokset kaikille eilisistä huivi-kommenteista! Lehmus-huivi taisi olla useampien suosikki,ja itseasiassa on minunkin... Mutta katsotaan nyt mikä näistä sitten juhlapäivänä pääsee harteille keikkumaan :) Ja voihan sitä vaihtaakin kesken juhlinnan,jos siltä tuntuu :)

Vapaapäivää vielä tänään viettelen,rennon meiningin kyllä katkaisee pakolliset viikkosiivoukset... Mutta ehtii tässä varmasti neulomaankin,puikoilla on vaihteeksi jotain valkoista,ja tällä kertaa ei itselle...

Perjantai on mukava päivä,nautitaan siitä!

14 kommenttia:

 1. Ihanan pehmoisen näköinen kauluri.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen kauluri! Pisti myös silmään nuo kissapullot ikkunan välissä. Minulla on myös kissapulloja makkarin ikkunan välissä tosin vain kaksi...

  VastaaPoista
 3. jälleen kerrran rakas siskoni on saanut aikaseksi ihanan kaulurin, mitä jos sisko tilaisi valkoisen tollaisen kaulaansa :) TV, jällen Erja - sisko

  VastaaPoista
 4. Onpas pehmoisen ja lämpimän näköinen kauluri! Ja kyllä meilläkin tassuttajat väliin joutuvat mallinuken osaan. ;) Kissat varsinkin nauttivat, kun saavat jotain lämpöistä ympärilleen. Heh!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis, niin ajatuksen kepeä.

  VastaaPoista
 6. Hieno kauluri :) Yksinkertainen malli sopiikin hyvin pörrölankaan.

  VastaaPoista
 7. Ompas sievä huivi ja hauska kissaherra! ;)

  VastaaPoista
 8. Kylläpä hieno huivi pukee Borista :D.

  VastaaPoista
 9. Kivan näköinen mallineulekin tuossa. Kissakaan ei näytä paheksuvalta, päinvastoin :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan pehmoisen ja kevyen nköinen! Mannekiinikin on näköjään samaa mieltä:D Mukavaa viikonloppua teille:D!

  VastaaPoista
 11. Minusta tuo vaaleanpunainen mohairneulos on aivan hurmaavaa. Ja Boris on mukava malli.

  VastaaPoista