4.8.2011

Lisää tunnustuksia :)

Eihän tässä voi kuin ihmetellä... Neljäs tunnustus parin päivän sisään... On tämä blogimaailma ihmeellinen paikka,täällä voi niin helposti tuottaa muille iloa! Lykkäät vain kivan kuvan ja muutaman kauniin sanan menemään,niin jonkun elämässä on taas paljon aurinkoa :)


Tämän aurinkoisen tunnustuksen sain Willenmiinalta,ja olen tästä kovin otettu,iso Kiitos!

Tässä pitää vastata kymmeneen (!) kysymykseen,ja näitähän joutuu oikeasti vähän miettimäänkin :)

1.Suosikkiväri? Kyllä se on se vaaleanpunainen :)
2.Suosikkieläin? Tähän on vastattava että kissa,koska muuten Boris saattaisi loukkantua. Perheessämme asustaa siis 7-vuotias kissaherra,joka vilahtelee blogissanikin silloin tällöin. Pidän minä kovasti koiristakin,ja ehkä joskus hankinkin sellaisen,nimittäin sitten Border-terrierin. Ja minipossukin olis kiva :)
3.Suosikkinumero? Sehän on aina ollut nro 7. Johtuneeko siiitä,että olen syntynyt 7.pvä?
4.Suosikki alkoholiton juoma? Niitä on monia,kaikki menee,paitsi pelkkä vesi :) Mainitaan nyt vaikkapa piimä ja kotikalja.
5.Facebook vai Twitter? Facessa olen mukana,Twitter ei edes kiinnosta. Naamakirjakin on osaltani hieman hiljentynyt,harvakseltaan tulee kirjoiteltua,usein kyllä tykkäilen ja kommentoin kavereita :)
6. Intohimosi? Tarvitseeko tähän edes vastata? Käsityöt ehdottomasti! Voisin ruveta kokopäiväiseksi neulojaksi/virkkaajaksi,jos sillä elättäisi itsensä...
7.Saada vai antaa? Molemmat on mukavia,mutta antamisesta tulee hyvä mieli pidemmmäksi aikaa :)
8.Suosikkikuvio? Oliskohan ympyrä?
9.Suosikkiviikonpäivä? Vuorotyöläisenä vastaan,että kaikki vapaapäivät :) Viikonloppuja on vain joka kolmas vapaita,joten ne ovat samanlaisia päiviä kuin kaikki muutkin...
10.Suosikkikukka? On jo kauan ollut Ruiskukka! Vaatimaton,mutta herkän kaunis...

Tässähän näitä "paljastuksia" :) Tätä pitäisi taas jakaa eteenpäin,mutta valinta kaikkien ihanien blogien joukosta on nyt niin vaikeaa,että tämän saa ottaa jokainen,joka vain haluaa!

Käsitöitä ei nyt ole esiteltäväksi,en ole ehtinyt neuloa sitten eilisaamun muutaman rivin jälkeen lainkaan. Iltakymmeneen töissä,skootterilla kotiin,ja siinä se päivä sitten oli! Tänään töitä 10.30-21.00,tiedossa ylimääräinen "keikka" Helsinkiin. Pienessä palvelukodissa joutuu/pääsee välillä tekemään erilaisia saattokeikkoja,kun asukkaita viedään esim.lääkäriin. Ja joskus jopa omalla ajalla,niinkuin osittain tänäänkin. Toki tunnit saa ottaa takaisin,ja siitähän pidetään ehdottomasti huoli,että tulee otettua! :)

KyJy-aloituksia puuttuu enää yksi,kuten tarkistuslaskenta osoitti :) Joku päivä minä sen alulle pistän,kunhan kerkiän. Huomenna vapaapäivä,ehkä jo silloin...

Nyt täytyy selata blogit läpi,ennenkuin on alettava valmistautumaan uuteen työpäivään!

Aurinkoa torstai-päivään ihan jokaiselle!

1 kommentti:

  1. Jotenkin vielä aamutokkurassa luin tuosta, että intohimosi on kotityöt ja piti oikein räpytellä silmiä, että luinko nyt ihan oikein!! Mutta olishan se pitänyt arvata! :)

    VastaaPoista