25.9.2011

Hurahduksia

Minä raukka en omistanut yhtään silmukkamerkkiä,vaan solmin langanpätkiä ym.säälittävää,jos tarve vaati. Ihana Lila pelasti minut ja teki minulle ihan omis silmukkamerkkejä. Nyt hurahdin niiden tekemiseen itsekin,olenhan aika taitava matkimaan :)


aikamoisen kasan sain aikaan,toinen toistaan kivampia tai hassumpia. (kuvaa klikkaamalla ne tulevat lähemmäs) Hauskaa puuhaa,vaikka nakkisormeni eivät olekaan tarkoitettu ihan näin pieneen näpertelyyn :)


Kahta eri mallia,ihan niinkuin Lilakin oli tehnyt :)

Tein sitten muutamat korviksetkin,kun sattui noita koukkuja olemaan...

Aika hyvin ensikertalaiselta,vai mitä? :) Näitä saatan näperrellä lisääkin,kunhan materiaalia saan hankituksi.

Neulerintamalla on nyt hiljaista,ne yhdet tilaussukat on puikoilla,ja jestas kun taas tökkii! Ikuinen ongelma,tilaustyöt ovat tervenjuontia,,, Mutta miksiköhän mä niitä aina kuitenkin otan? En vissiin osaa sanoa ei....

Mieleni tekisi kovasti seuraavaksi neuloa kirjoneule-sukkia ja -lapasia,mutta en löydä mitään sopivaa (lue:helppoa) kuviota. Vinkkejä otetaan vastaan,kiitos!

Tänään iltavuoroa 14-22,joten vielä tässä on aikaa tassutella villasukissa ja nauttia kiireetöntä aamiaista. Muu perhe nukkuu vielä,kissakin torkkuu tuossa koneen vieressä :)

Leppoisaa sunnuntaipäivää!

17 kommenttia:

 1. Ihania merkkejä oletkin tehnyt. Lila on pelastanut minutkin noilla omilla merkeillään :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita merkkejä!
  Mä pelaan edelleen langanpätkillä, ensimmäistäkään silmukkamerkkiä en ole edes kokeillutkaan.

  VastaaPoista
 3. Kauniita silmukkamerkkejä olet tehnyt.
  Minutkin on lila pelastanut monta kertaa. Tälläkin hetkellä olisi postaus paikallaan, mutta en ole jaksanut ja pussukka käytössä, ni se pitäisi tyhjentääkin eka XD.

  Itsellä olisi myös tarvikkeita silmukkamerkkeihin, mutta en oo saanut aikaiseksi yrittää tehdä. noissa ei varmanakaan kauaa mene, kun tekee.

  VastaaPoista
 4. Noihin voi ihan oikeasti hurahtaa ;) Sitten huomaa, että niitä on niin paljon, ettei itse ikinä voi edes kokeilla kaikkia :D Siksi niillä on sitten kivaa lahjoja neulovia kanssa sisaria <3

  Kauniita merkkejä olet tehnyt :) ja nuo korvikset on myös kauniita! Minä nuorena ostin halpoja vieheitä ja irootin koukut ja avot Korvikset olivat koukkua vaille valmiit :) Mies kyllä uhkasi omat vieheensä minulta piilottaa ;)

  VastaaPoista
 5. Hienoja ovat.
  Vasta bloggailun myötä olen kuullutkaan silmukkamerkeistä. Ne ovat varmasti käteviä käytössä. Pitäisi hankkia, ehkä jossakin messuilla tulee vastaan :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja ja käytännöllisiä silmukkamerkkejä! Itse olen harkinnut myös moisten värkkäämistä, onhan sitä koruja tullut välillä väännettyä urakalla. Jotenkin se on sitten jäänyt ihan siitä syystä, että merkkejä käytän itse äärimmäisen harvoin. Mutta olisihan noita kiva tehdä ja olisi varmasti juuri mieleiset merkit sitten käytössä!

  Ihanat olivat myös nuo aiemman kirjoituksen jakkarahatut! :D Muuttuivat perusjakkarat täysin erinäköisiksi ja olivat kyllä äärettömän sympaattiset.

  VastaaPoista
 7. Kauniita merkkejä ja korviksia!
  Minäkin olen silmukkamerkkejä ostanut, mutta nykyään käytän taas vain lankalenkkejä. Ne kun eivät tartu neuleeseen kiinni, kuten merkit. =)

  VastaaPoista
 8. Kauniita silmukkamerkkejä :) Minä yritin joskus tehdä niitä, mutta minun sorminäppäryydelläni se ei onnistunut :D

  VastaaPoista
 9. Ovatpa tosi kivoja nuo kaikki:)

  VastaaPoista
 10. Hih, minäkin olen pykäillyt silmukkamerkkejä tässä viime aikoina, kivaa näpertelyä! Ja näyttää niin sieviltä neuloessa.

  VastaaPoista
 11. Langanpätkät ne on miullakin käytössä. mie oon jonkun verran tehny koruja ja tarpeita taitasi olla silmukkamerkkeihin ihan yllin kyllin. Mie en vaan osaa käyttää niitä...

  VastaaPoista
 12. Minä olen vielä toistaiseksi pärjännyt ilman varsinaisia merkkejä, klemmareilla lähinnä, niitä löytyy aina. Mutta olisihan se hienoa jos olisi noin kauniit merkit neuloessa! :)

  VastaaPoista
 13. Kivoja! Nättejä! Hyödyllisiä!

  VastaaPoista
 14. HUPS, jopa pula ja puute tipotiessään, nimittäin nuista silimukkamerkkilöistä ja kuaniitakkii ovat vielä.
  Elä ou milläsikkään, jos et aiemmin omistanna nuita vekottimmii, en omista minäkkään ainuttakkaa, käytän hakaneuloja merkkinä tarvittaissa;).

  VastaaPoista
 15. Kivoja ja tarpeellisia! Itselläni on niitä tasan kolme kappaletta, yleensä pärjää, mutta voisin itsekin kokeilla tehdä samanlaisia.

  VastaaPoista