15.9.2011

Ostoksia ja punaisia reikiä

Ihan ensimmäiseksi kerron,että sain kaksi tunnustusta,mutta tällä hetkellä en pysty niihin vastaamaan,koska läppärin hiiri on epäkunnossa,enkä osaa kiinteällä hiirellä siirtää niitä tunnustuskuvia :(
Vastailen,kunhan joku viisas ensin neuvoo...

Eilen sain raahattua itseäni sen verran liikkeelle,että tärkeimpiä asioita tuli hoidettua alta pois. Tärkeimpiin kuului kultakaupassa käynti,täytyihän lahjaksi saamani lahjakortti heti käyttää pois :)

Nyt on minullakin oma Nomination! Sain lisäpalojakin,nyt niitä on 6 erilaista :)

Omahyväisenä ihmisenä valitsin tietysti nimikirjaimeni :) Tässä on zirkonia,ja olikin melko tyyris pala,60 e´. Mutta kaunis se on,ei voi kieltää...

Toinen lempipalani on tämä zirkonisydän... Muita paloja on kukka,kissa,korkokenkä ja rusetti. En niitä kaikkia alkanut tähän kuvaamaan...

Ja sattuipa käteeni myös uusi käsityökirja,ja kun hintakin oli alle kakskymppiä,kotiinhan se piti tuoda..

 Kivan tuntuinen opus,kaikkea hyödyllistä siitä löytyy,kuten mm. silmukoiden laskentataulukko.

Uuttakin on puikoilla,vaikka kovin hitaasti nämä käsityöt tällä hetkellä edistyvät...

Mallikuvion nimi on tikapuut.Ihan selvää ei vielä ole,mikä tästä tulee,mutta ehkä sekin selviää työn edetessä :) Lankana punainen vironvilla,tässä väri vääristyy pinkiksi.

Sitten kauhuosastoa: lauantaisissa juhlissa joku oli vahingossa kaatanut punaviinilasin käsityöarkkuni päälle,ja viini tietysti valunut saranoiden välistä lankojeni päälle! APUA! Valkoinen virovillavyyhti on nyt punaviinitahrainen! Kertokaahan ystävät,mistä saan sitä Kool-Aidia (onko nimi noin) ? Voisin yrittää värjätä sen,jos vahingon saisi korjattua...

Tänään vapaapäivä,ja suunnittelen tässä kovasti meneväni pian takaisin peiton alle muutaman tunnin unille :) Väsymys ei ole hellittänyt,mahtaako luurata joku kipeys? Mutta nukkumalla se toivottavasti korjaantuu :) Mutta ensin luen ja kommentoin Teidän bloginne läpi! Siinä asiassa olen ollut ihan ruutanan laiska!

Torstai on oikein mukava päivä,eikös vain?

16 kommenttia:

 1. Kaunis koru. Minä olen tilannut koolaideja Tapion kaupasta.

  VastaaPoista
 2. Nuo Nominationit on ihania. En tosin itse omista ko. korua, vielä. :P

  VastaaPoista
 3. Kool Aideja olen tilannut Muksuaitasta. http://muksuaitta.net/
  Postimaksut on vähäiset ja värejä on paljon. :)

  VastaaPoista
 4. Voi kauhistus, toivottavasti saat langan värjättyä. Itse en ole kokeillut värjäämistä millään tekniikalla, joten siinä en osaa auttaa.

  Hieno tuo sinun rannekorusi :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis rannekoru :)
  Harmillinen sattumus... Toivottavasti saat värjättyä sen vyyhdin kivan väriseksi :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis koru ja mielenkiintoiselta vaikuttava kirja (pitäisköhän sortua...)! Hui, tuota lankavahinkoa! Mutta ehkä sua nyt puree värjäyskärpänen ja tapahtuikin onni onnettomuudessa...

  VastaaPoista
 7. Torstaihan on toivon päivä, joten hyvää toivon torstaita! Kaunis rannekoru!

  VastaaPoista
 8. Hui kauheeta, tuollainen lankaonnettomuus on miun pahin painajainen :D Kool-Aidia saa Helsingistä Behnfordsin herkkukaupasta, ja Tapiolta oon ostanu niitä myös joskus käsityömessuilla!

  VastaaPoista
 9. Kauhealta kuulostaa lankaonnettomuus, mutta toisaalta saat oivan syyn sitten testailla noita Kool Aideja? Itsekin olen niillä joskus värjäillyt, hauskoja ovat kyllä siinä käytössä (Sitä en taasen tajua lainkaan, miten kukaan voi vakavissaan näitä litkuja juoda). Nominationisi on myös kaunis, olen itsekin ihastellut noita välillä kaupassa.

  VastaaPoista
 10. Voiko lankoja pestä, kevyesti käsin? siis vyyhtenä? En tiedä miten punaviini lähtee langoista pois.

  VastaaPoista
 11. Minä en koruista perusta joten olen ihaillut noita Nomination-paloja lähinnä tyttären ranteesta :) Onhan siinä tavallaan oma viehätys kun voi itse valita mitä paloja siihen laittaa..
  Onni onnettomuudessa, joudut nyt sinäkin koolaushommiin (värejä saa tilattua monesta lankoja myyvästä nettikaupasta)... ;)

  VastaaPoista
 12. Minä en ole vielä päässyt tuohon Nomination-vaiheeseen. hyvä, koska olen aikamoinen keräilijä, varmaan ei siinä loppua häämöttäis...

  VastaaPoista
 13. Ihana koru, minäkin tuollaisen omistan :)

  Paljon onnea Sirpan päivän johdosta !!!

  VastaaPoista
 14. Kaunis koru, tekisi kyllä mieli hankkia tuollainen myös. Värjäystä en ole kokeillut noilla Kool Aideilla on varmaan hyviä kun niin moni niitä suosittelee :D Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 15. Ihana koru! Voi ei mikä vahinko päässy käymään,toivottavasti saat värjättyä langan kivan väriseksi.

  VastaaPoista