10.9.2011

Yhtä juhlaa

Keskiviikosta asti olo on ollut aika epätodellinen,huomiota tulee joka puolelta niin paljon,että ihan hirvittää :) Työpaikalla kävin tarjoamassa siskon tekemää ihanaa kakkua työkavereille.


Kyllä sisareni tuntee minut,kakku oli aivan minun oloiseni :) Ja hyvääkin kaiken lisäksi,keräsi kehuja työkavereilta.


Työnantaja muisti kauniilla kukkakimpulla ja lahjakortilla kultakauppaan. Kukkia on tietysti tullut enemmänkin,ja veikkaanpa että tänään vielä lisääntyvät :)

Mieheni sisar tuli Ilomantsista,ja toi tullessaan tällaisen Herra Heinähatun,jolla oli kontissaan herkkeuja,juotavia ja tietysti lankaa :)


Huomatkaa herran hurmaava kaulaliina :)

Eilen suvun nuoret naiset hakivat minut shoppailemaan,Jumbossa sain uusia juhlavarustukseni,ja meikkejä hankittiin myös. Se oli lahja tyttäriltäni ja sisaren tyttäreltä. Ihania tyttöjä,ja meillä oli kivaa!

Varsinaiset juhlat ovat siis tänään,ja vieraita odotetaan saapuvaksi n. 50. Valmisteluja on tehty,lähinnä siivouksia,sisar hoitaa kaiken muun. Minua on kehotettu olemaan valmiina "luonnontilassa" klo 11.30.odotettavasti luultavimmin kampaus-ja meikkauspalvelua :)

Jännittää toki,en ole tottunut olemaan huomion keskipisteenä.Ja jotenkin tuntuu,että kaikki on ihan liikaa,en ole ansainnut näin suurta huomiota... Mutta olen toki otettu,kun niin moni ajattelee minua,ja panostaa minun eteeni.

Käsitöitä en ole pariin päivään tehnyt lainkaan,ja vieroitusoireitakin alkaa olla :) Huominen päivä saattaa mennä toipuessa,joten ehkä vasta maanantaina pääsen puikkoihin taas...

Kuvia juhlista laitan tänne,kunhan ehdin ja kykenen :)

Ihanaa viikonloppua Teille muillekin!

13 kommenttia:

 1. Mukavia juhlia :) Kyllä on komea kakku ja tuo heinähattu on kyllä huippu.

  VastaaPoista
 2. Sydämelliset Onnittelut.
  Kakku ja heinähattu ovat tosi ihania.
  Kaunista viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. ONNEA, ONNEA, olet monelle tosi tärkeä, joten ota ilolla vastaan mitä he sinulle tarjoavat. Oikein hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Nauti päivästä ihan täysin rinnoin...käsitöitä kerkee sit syksyn pimeinä iltoina väkertää =)

  VastaaPoista