3.10.2011

Ei tule valmista,ei...

Kummallista aikaa tämä syksy,kun jotenkin kaikki tuntuu hidastuvan,ihmisetkin luonnon mukana... Itselläni ainakin on selvästi kamalan hidas meininki,ainakin mitä käsitöihin tulee.. Koko ajan minä jotakin väsään mukamas kovinkin toimeliaana,mutta valmista ei tule sitten millään! Puikoilla kyllä yhdet tulppaanisukat,tuubikauri ja koukulla kassintekele.Niin ja sitten vielä yhdet toiset sukat,ja torkkupeitto,ja,ja... Mutta ei se paljon lohduta,kun ei mikään kuitenkaan etene.

Tänään poljin fillarilla aamuvuoron jälkeen Kauniaisiin lähimpään pankkiin,ja sieltä kotiin,yhteensä reilut 7 km,ja vesisateessa tietysti! Matka kesti luvattoman kauan,kun täytyi vähän väliä pysähtyä pyyhkimään rillejä :) Olo oli kuin uitetulla koiralla kotiin päästessä,ja mielikin sen mukainen... Ei paljon huvittanut ruoanlaittopuuhat tai mitkään muutkaan puuhat... Onneksi talo oli tyhjä,sai hetken henkäistä kaikessa rauhassa. Teevesi kiehumaan ja kuppiin runsaasti hunajaa,energiaa syksyyn siis...


Tässä nämä tämän illan aktiviteetit ja ilostuttajat :) Joskus on annettava itselle lupa vain olla,tai ainakin tehdä niitä asioita,mistä saa voimia arkeen. Tämä on kantapään kautta opittu taitoja oikeasti mä olen siinä jo aika hyvä :)

Kun kameran kanssa huseerasin,sattui Boris sopivasti linssiin,ja sain vahingossa kaksi ihanaa kuvaa :Näissä on jotenkin vanhanaikainen tunnelma,vähän kuin kuvaamossa otettuja. Ei kissa oikeasti osaa näin poseerata,sattuipa nyt vain haaveilemaan omiaan,ja mamma osui kameroineen paikalle :)

Nyt on tee juotu ja olokin alkaa olla kuiva,joten eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu. Ja helpotti,kun sai vähän purkaa Teille :) Toivotaan kaikille voimia pimeään syksyyn,onhan meillä onneksi toisemme ja käsityöt! Nyt lukaisen blogejanne,jospa vaikka kommenttikin irtoaisi,ainakin jokunen :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

15 kommenttia:

 1. Teetä ja hunajaa täälläkin :).

  VastaaPoista
 2. Kyllä se näin on ettei aina tarvitse sitä valmista tulla niin kovalla syötöllä. Täälläkin laiskottaa aikalailla välillä. Olet kyllä saanut ihant kisu kuvat! :D

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kissa sinulla. Se jos mikään saa elämän tuntumaan hyvälle, vaikkei elo muuten sellaiselta tuntuisikaan, vai mitä?

  VastaaPoista
 4. Ihanat kisukuvat! Kissoista saa välillä vahingossa uskomattomia tilannekuvia, mutta poseeraamaan ei meidän herrasväli ainakaan ala.

  VastaaPoista
 5. Tänään on tosiaan saanut kunnolla kostutusta ulkona.
  Voi miten söpö kisuli, ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 6. Upeita kissakuvia, aivan kuin postikortteja, mutta parempia!

  VastaaPoista
 7. kedicik çok şirin...yeni örgü kolay gelsin sevgiler.

  VastaaPoista
 8. Kissakuvat on tosiaan ihania!

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa laiskotukseen:) samaa vaivaa täälläkin, mutta eipä oteta siitä stressiä!
  Teetä ja hunajaa menee miullakin näin iltojen pimetessä ja ilmojen kylmetessä, samanlaisesta mukista näköjään kuin siulla:)
  Suloinen kisuli ja hienot kuvat!

  VastaaPoista
 10. Mulla on myös vähän sellaista hiljaiseloa,hissukseen, hissukseen. Boris on kyllä oikea poseerauspoika!

  VastaaPoista
 11. Hienoja kuvia Boriksesta :) Kyllä syksy on jo tosiasia, aamulenkki pitää tehdä otsalampun valossa.

  VastaaPoista
 12. Ihanat kissakuvat. On aina välillä annettava itsensä vain olla ja nauttia olostaan.

  VastaaPoista
 13. Jotenkin kissakuvat ovat kuin vanhoissa kiiltokuvissa tai korteissa. Hyviä otoksia. Silloin, kun ei käsityöt huvita, niitä ei pidä väkisin vääntää. Lepäile ja nauti syksystä.

  VastaaPoista
 14. Täällä kanssa vähän matalaliitoa. Vaikka koko ajan on jotain tekevinään, missään ei näy tulosta. Väsyttää ja tekisi mieli vaan mennä peiton alle piiloon.

  VastaaPoista