17.10.2011

Lisää lapasia

Laskin juuri,että olen nyt neljän päivän aikana neulonut kymmenen lapasta,eli viisi paria :) Ei sinänsä mikään huippusaavutus,mutta että peukalotkin ovat valmistuneet kohtalaisen kivuttomasti,se on minulle saavutus! Ja koska käytin monia eri värejä,pääteltävääkin on ollut ihan tarpeeksi!

Näissä nyt näytettävissä lapasissa käytin vain kahta lankaa,mustaa ja seiskaveikan raitalankaa,jossa oli neljää eri väriä.


Hiukan harmittaaa nuo suttuiset peukalokiilat,en osannut oikein kohdentaa värejä niin,että näyttäisivät siisteiltä...


Ajavat kuitenkin varmasti asiansa,eli lämmittävät jonkun käsiä :)Resori on 1o,1n,oikea silmukka takareunastaan.

Nyt varmasti laskitte että tässä on vasta neljä paria,kehuin niitä kuitenkin olevan viisi.. On niitä,mutta säästän huomisellekin jotain esiteltävää :) Ja itse asiassa kaksi seuraavaakin lapasta on jo tulossa,siis parit nro 6 ja 7 . Voi olla,että niiden jälkeen keskityn johonkin ihan muuhun,ettei käy elämä ihan yksitoikkoiseksi :)

Tänään olisi tarkoitus alkaa jumppauttaa olkapäätä,sain hyvät ohjeet lääkäriltä.... Tässä on nyt viikko aikaa ennen fyssarin tapaamista,hän osaa varmasti neuvoa lisää... Väliaikatiedoiksi voin kertoa,että tilanne ei ole juurikaan muuttunut... Yöksi otettavan,lihaksia rentouttavan ja kipukynnystä nostavan lääkkeen ansiosta uni tulee nyt helpommin. Edelleen herän 1-2 kertaa yössä käden kipuiluun,mutta kaikkiaan yöt ovat rauhallisempia... Päivisin olkapää oireilee aina,kun kädellä jotakin teen. Ja pahinta on,että myös vasen olkapää on alkanut oireilla :( Ei toki samassa mittakaavassa kuin oikea,mutta kummiskin... Oliskohan aika otattaa esim.reumakokeita? Tätä aion ehdottaa viikon päästä lääkärille...

Päivän valitusosasto oli nyt tässä,hyvää mieltä tuo se,että aurinko paistaa! Tosin paljastaa kamalan likaisen keittiön ikkunan ;)

Reipasta viikon alkua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Upeita lapasia sinulta valmistuu kuin liukuhihnalta!
  Toivottavasti kipuiluun löytyy syy ja ennen kaikkea parannus!

  VastaaPoista
 2. Viidet lapaset neljässä päivässä :0 Kyllä minäkin neuloisin viidet lapaset - vaikkapa neljässä viikossa :D

  Toivotaan että saisit nopeasti apua olkapäidesi kipuiluun.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on kyllä oikea lapastehdas! Hienoja!

  VastaaPoista
 4. Tässä on nyt jokin lapasvirus liikkeellä. Minäkin joka yleensä olen hidas saamaan valmista, olen tehnyt muutamassa päivässä kolmet lapaset ja neljännet on puikoilla..Nuo viimeiset tekemäsikin ovat todella kivat, värit natsaavat hyvin:)

  VastaaPoista
 5. Sinullahan on hyvä neulontavauhti päällä.
  Kivat lapaset.

  VastaaPoista
 6. Huh,huh mikä vauhti päällä! Nämäkin ovat kauniit:D

  VastaaPoista
 7. No joo-o, vai että ei mikään huippusaavutus!! Mun mielestä toi ON huippusaavutus :)
  Ja nättejä käpälänlämmittimiä oot saanut aikaseks :) Muistan kun joskus.. öööö.. (ottaa sormet ja varpaat avuks ja nekään ei riitä)... monta vuotta sitten tein valkosesta ja viininpunasesta ja toisen parin valkosesta ja vihreestä sellaset paksummat lapaset. Siis neuloin kahdella langalla. Ja kyllä lämmitti kun oli ite tehty :)

  VastaaPoista
 8. Saapas nähdä, onnistuuko nyt kommentointi.
  Nuo kirjoneulelapaset on kauniit ja varmaan tosi lämpimät. Kirjoneuleet ei kylläkään ole oikein mun mielineuleita. Yhdet lapaset on peukaloita vailla odotelleet inspistä jo pari vuotta.

  VastaaPoista
 9. AIka hurja tahti minusta, hienoa!

  VastaaPoista
 10. Oletpa ollut ahkerana. Ihanan näköiset lapaset

  VastaaPoista