19.10.2011

Taas käpälänlämmittimiä

Eli ei siis mitään uutta auringon alla,lapaslinja jatkuu :) Tosin hurahdus kämmekkäisiin tuottaa niitäkin tihenevässä tahdissa. Taas on kaksi tuotosta esiteltäväksi:


Nämä ovat olleet valmiit jo pari päivää,nyt on siis oiva hetki esitelllä ne. Ruutuja,kahdella värillä. Lankana tietty seiskaveikka,ehdoton suosikkini sukka-ja lapaslangoista.


Näistä tuli vaihteeksi omiin käsiin sopivat,saas nähdä,jäävätkö myös omaan käyttöön,vai tarvitseeko joku niitä vielä enemmän... :)

Kämmekkäitäkin on jokuset lisää syntynyt,esittelyssä lempiväriseni :)


Aika napakan tuntuiset omiin leipälapioihini,mutta toisaalta ei ole hyvä sekään,että pyörisivät käsissä. Lankana näissä jotain sekoitelankaa,eivät ainakaan kutita.


Näitä tulee nyt varmasti tehtyä  niin monet,että voin lahjoittaa osan työpaikan joulumyyjäisiin. Jospa menisivät kaupaksi...

Huomenna meinasin lähteä tilipäivän kunniaksi ostoksille,lankaapa tietysti :) Pari neulekirjaakin olisi hankintalistalla. Meillä täällä Espoossa on luvattoman vähän lankaa myyviä liikkeitä,marketeista löytyy pääasiassa vain Novitan lankoja... Onhan meillä Menita,mutta se sijaitsee Soukassa,ihan toisella puolen Espoota,ja matka täältä kestää jopa puolitoista tuntia. Että niin hyvällä mallilla meillä on Espoon sisäinen liikenne... Ihmettelen,ettei esim.kauppakeskus Selloon ole saatu yhtään lankaliikkeitä,veikkaan että suosio olisi taattu. Mutta näillä mennään,onneksi edes jotain lankoja löytyy...

Huushollissa on ihana rauha tällä hetkellä,mitä nyt Boris tuossa vieressä bongaa lintyja ja mäkättää niille :) Kissapojan elämä on välillä rankkaa,kun linnut härnäävät ikkunan takana,eikä niihin pääse millään käsiksi :)

Hauskaa päivänjatkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kauniita kädenlämmittimiä. Luulisi noiden menevän kaupaksi :)

  VastaaPoista
 2. Minä en varmaan kiireilyltäni ole ehtinyt blogeja kylliksi selailla, kun tämä neliökämmekkäät -juttu oli minulle ihan uusi ja tuore! Mutta näyttävätpä mokomat kyllä hyvältä! Erityisesti tykkäsin niistä aiemmista yksivärisistä, mutta eivät nämäkään huonot ole missään nimessä! Lapaset ovat myös todella symppikset, minulla on joku kausi menossa, että kirjoneule kaikissa muodoissaan iskee nyt todella lujaa :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kämmekkäät, mutta nuo lapaset - ne ne vasta ihanat ovatkin! Täytyypä lainata ruutuideaasi joskus...

  VastaaPoista
 4. Kyllä nyt teidän perheessä, käpälät pysyy lämpiminä :)

  VastaaPoista
 5. Lämpösen näköiset ja hieno kuviolapasissa ja kämmekkäät ovat kauniit! Varmasti menee kaupaksi. Olen aina luullut että täällä Porissa on surkea tilanne lankojen suhteen. Mutta on meillä sentään keskustassa lankakauppa Lavikko. Meiltä sinne on noin muutama kilometri. Ja mökki kaupungissa, Uudessakaupungissa on myös hyvä lankakauppa Fransiina. Eipä yhtään paha tilanne. Mukavaa illan jatkoa:D

  VastaaPoista
 6. Kauniit kämmekkäät ja juuri nyt ovat tarpeen kun ilmat kylmenee.

  VastaaPoista