7.10.2011

Uusin härpäke :)

Edellisen huivin postauksen kommentissa Pirjo kutsui tekelettäni tuubikaulurihärpäkkeeksi. :) Valkoinen kevyt huivike keikkuu nyt 15 v:n kaulassa lähes vuorokaudet ympäri,tytön omien sanojen mukaan hän on siihen ihan "rakastunut".Tuossa iässä näköjään palavan rakkauden kohteeksi riittää joskus vaikka mutsin väsäämä epämääräinen asuste :) En siis uskalla kutsua sitä huivia härpäkkeeksi,ettei tyttö suutu...

Mutta tämä uusin on sitä ihan rehellisesti! Samalla mallilla ja neuleella tehty...


Mutta lanka on jotain ihan muuta... Ostin joskus kesällä pari kerää Novitan FlipFlopia,sitä minkä valmistuksessa on käytetty mm.kierrätettyjä muovipulloja :) En millään keksinyt mitä siitä tekisi,mutta tähän se nyt päätyi... eihän tämä varmasti kaulaa juurikaan lämmitä,ainakaan kovilla pakkasilla,mutta asusteena sitä voi käyttää. Ehkä...


Aika pitkäkin siitä tuli,voi käyttää jopa kolminkerroin,ja silloin se jo vähän lämmittääkin... Kuvassa on aseteltu lyhdyn päälle kaksinkerroin,ja näin se käy asusteeksi vaikka sisällä. Olkoon tämä nyt siis virallisesti "Härpäke" :)

Uusin tuubihuivi on sekin pian valmis,mutta siitä tulee taas ihan erilainen,ja siitä lisää tuonnenpana...

Tänään vapaapäivä,ainoa kymmenen päivän jaksolla... Piti aloittaa se nukkumalla univelat pois. Kolme ja puoli tuntia aamulla lasten lähdettyä,jospa tällä jaksaisi nyt iltaan saakka. Hommia piisaisi kotonakin,mutta nyt tehdään vain välttämätön. Kuten leivotaan puolukkapiirakkaa :) Eilen tein puolukoista vispipuuroa,ja tänään on tehtävä vissiin uusi satsi,kun katosi parempiin suihin yllättävän nopeasti...

Olen ollut luvattoman laiska Teidän blogienne kommentoinnissa,anteeksi siitä! Luen kyllä joka päivä läpi kaikki,jotka ovat seurannassani,mutta kommentointi on jäänyt kyllä vähiin... Ajattelen kuitenkin lämpimästi kaikkia ystäviäni!

Syksyistä viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Nätti ja sellainen ajanmukainen. Toista kuin se jonka äsken sain valmiiksi. Saa nähdä koska kehtaan sen laittaa näytille !

  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 2. No olitpas nopee. Minulla on se ensimmäinenkin sinulta matkittu vasta alullaan :)

  VastaaPoista
 3. Hieno "Härpäke"! Ja olit sinä nopea kun jo toisen teit. Kyllä se laiskuus joskus iskee itse kuhunkin, sille ei vaan voi mitään. Ei sitä aina kaikkea jaksa. Mukavan syksyistä viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hieno.Muaalkin on ollut vähän kehnonlaista kommentointia mutta nyt olen "kierroksella". Kiva kauluri!

  VastaaPoista
 5. Kiva, että sait jutun juurta yhdestä sanasta :) Hieno härpäke tämäkin!

  VastaaPoista
 6. Onpas kaunis! Ihanat väritkin! Ja joskus sitä kaipaa sellaista sisälämmitintäkin kaulalle/niskalle, että jollei ulkokäyttöön, niin sitten siihen. =)

  VastaaPoista