8.11.2011

Lapastehtailua

Eilinen päivä oli sananmukaisesti lapastehtailua... Vapaapäivä kului sohvalla,ja sainkin päivän aikana neulottua kolme ja puoli lapasta,ja neljä peukaloa :) Yläkroppa kyllä muistuttaa tästä hölmöilystä,nytpä tiedän senkin,miltä tuntuu kipeät lapaluut :) Tänään onkin aamu aloitettu jumpalla,jaksaa taas tehtailla koko päivän...

Valmiita lapasia on siis kaksi paria,ja kolmannestakin tällä hetkellä yksi peukaloton valmiina. Esittelen kuitenkin nyt vain yhdet,jää sitten huomisellekin jotain... Idean näihin lapasiin "pihistin" Kardemummalta,kiitos vain ihanasta vinkistä! :)


Lanka luonnonvalkoista seiskaveikkaa,puikot 3 1/2. Silmukoita 44,kiilapeukalo.Kolmen silmukan päässä reunasta tein 8:lla silmukalla koristeraidan,pidennettyä helmineulosta.


                              Poikittain kuvattuna raita näyttää tältä.


Olen näihin lapasiin erittäin tyytyväinen,lopputulos on jotenkin herkkä ja rauhallinen. Ja nämä istuvat omiin käsiini todella hyvin! Näistä tulee minulle sellaiset "paremmat" lapaset :)

Ja minut tuntien tällä mallilla on tulossa vielä monet lapaset lisää :) Jospa tänään saisi samanlaisen vauhdin päälle,niin huomenna saisi näytille ehkä kahdet lapaset. Tänään kun on vielä vapaapäivä,niin saa kotitöiden lomassa varmaan neulottuakin ihan hyvin..

Nyt aion nauttia glögiä ja pipareita,ennenkuin siirryn taas sohvalle neulomaan tv:n ääreen...

Tiistai voi olla taikaa täynnä....

13 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset! Glögiä on meilläkin maisteltu jo useampi purkki. :D

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniit hienostelulapaset.
  Pikkujoulaika taitaa olla lähellä kun glögiä ja pipareita nautit.

  VastaaPoista
 3. Kaunis malli, kun tuo pintakuvio on tuossa sivussa.
  Antaa ilmettä sekä juhlavuutta muuten niin selkeisiin peruslapasiin.

  VastaaPoista
 4. Voi hitsit, miten pienillä jutuilla saakaan aikaiseksi niin erityistä. Minä pidän juurikin näistä malleista, joissa ei tarvitse kikkailla äärettömästi, mutta joissa pienellä jujulla saadaan aikaiseksi harkittu ja kaunis lopputulos. En ihmettele lainkaan, että olet lapasiisi kovin tyytyväinen, sietääkin olla! Kaamosväsymys kuulostaa kovin tutulta, koetahan jaksella!

  VastaaPoista
 5. Kauniit lapaset, ja malli on todella mainio! Juuri sopivasti koristetta, mutta kuitenkaan ei vaadi ohjeen tuijottelua.

  VastaaPoista
 6. Täällä taas on niin "sirpamaisen" nätit lapaset :)

  VastaaPoista
 7. Tykkäsin Kardemumman blogisskin siitä, että malli ei ole symmetrinen. Kiva just noin, paljon kivempi jos malli olis keskellä lapasta!

  VastaaPoista
 8. Hyvät ja hienot hienostelulapaset :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat lapaset, tosi kauniit. Kuvio näyttää tosi mukavalta tuossa sivussa!

  VastaaPoista