14.11.2011

Lisää lapasia

Viime päivinä on ollut niin hektistä työrintamalla,että voimia ei ole paljon tänne blogimaailmaan riittänyt...Jopa Teidän blogienne lukeminen on ollut vähäistä,kommentoinnista puhumattakaan :( Vieroitusoireita näkyy jo,ja tänään aion korjata tilannetta parhaani mukaan ;)

Käsitöitäkin on tehty verkkaiseen tahtiin,mutta joka päivä on ollut pakko saada edes muutama rivi neulottua,vaikka väsymys pudottelisi puikkoja käsistä... Stressiäkin tästä asiasta meinaa tulla,joulu kun alkaa uhkaavasti lähestyä,ja joitain tekeleitä pitäisi paketteihin saada... Tilanne varmasti korjaantuu hiukan tämän viikon jälkeen,kun minulla alkaa talviloma! Ihan tietoinen valinta pitää loma jo tässä vaiheessa,syksy on ollut kovin rankkaa sekä fyysisesti että psyykkisesti...

Lapasia minä tällä hetkellä tikuttelen,niitä tarvittaisiin kymmenkunta paria jouluksi... Uusimmat valmistuneet ovat taas Ailin lapasia,minua kiehtoo näiden lapasten lämpimyys.


Kaksi eri värimaailmaa,yhdistävänä tekijänä tietysti lanka,luottokaverini seiskaveikka :)


Tässä parissa tehostelankana ruskea raitalanka,lopputulos mielestäni rauhallinen. Värit liukuvat aika nätisti,ja yllättävän samanlaiset raidat tli molempaan lapaseen,vaikken niitä mitenkään mallannutkaan,lankaa kun oli vähän...


Pinkki-harmaat ovatkin sitten ihan erinäköiset,vaikka malli on sama... Toivottavasti näillekin käyttäjä löytyy...

Esittelen vielä arjen innovaation,joka sai eilen alkunsa työpaikan isänpäiväkahveilta... Tavan mukaan jokainen miespuolinen asukas sai isänpäiväruusun,ja jokaisen ruusun mukana tuli se muovinen tuppilo,jossa on vettä...


Mitä neuloja tekee näillä? Sitä ihmettelivät työkaverit,kun ilmoitin tarvitsevani niitä :)No,puikkojen säilytykseen tietysti! Tarvitaan kaksi tuppiloa,niin viisi puikkoa kulkee sitten näppärästi vaikka mukana,eikä puikot törrötä kassin tai pussin läpi :) Tuppilon päässähän on sellainen kuminen tulppa,jonka reiästä mahtuu hyvin viisikin puikkoa,ja kumin ansiosta pysyvät mainiosti puikot paikallaan... Ei hassumpi keksintö näinkin ideaköyhältä ihmiseltä :)

Tänään vietän vapaapäivää viiden työpäivän jälkeen.Huomenna taas töihin,ja tiedossa onkin aika hektinen viikko taas kerran. Mutta onneksi loma siintelee jo lähellä,kyllä tämän rutistuksen vielä jaksaa... Tänään otan iisisti,lueskelen blogeja,neulon lapasia ja siinä samalla pesen hieman pyykkiäkin... Unetkin ovat viime aikoina jääneet vähille,katsotaan jos raaskin tuhlata vapaa-ajastani pienille nokosillekin :)

Lämpimät kiitokset taas runsaista kommenteistanne,ne auttavat kyllä jaksamaan!

Kivaa maanantai-päivää kaikille!

16 kommenttia:

 1. Pitääpä laittaa idea muistiin ja ottaa "kukkatuppilot" jatkossa talteen!

  Ailin lapasten lämpimyyttä on kehuttu niin moneen otteeseen, että täytyisi itsekin kokeilla tuota mallia. Kauniita vanttuita olet tehnyt.

  VastaaPoista
 2. On kyllä hyvä idea kukkatuppiloista, laitetaampa korvantaa :)
  Sinulla on niin kauniita Aileja. Se onkin hyvä lämmin malli lapaselle.

  VastaaPoista
 3. Hieno keksintö ja ihania lapasia! Minunkin pitää kokeilla tuota raitalankaa Aileissa!!!

  VastaaPoista
 4. Raitalanka Aileissa on tosi kiva! Ja noi suppilot täytyy minunkin hommata, ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita väriyhdistelmiä lapasissa! Ja loistava puikkojenkuljetusinnovaatio :D

  VastaaPoista
 6. Ou jee tuo puikkojen säilytysmekanismi. Ihania lapasia. Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 7. Kivat lapaset ja hyvä idea tuo säilytyssysteemi! Sama täällä, jotta väsy painaa ja oma blogi hunningolla, kuten myös muiden blogien lukeminen ja kommentointi, puikot sentään vielä viuhuu...

  VastaaPoista
 8. Hienot lapaset taas kerran. Tuppiloita mullekin :)

  VastaaPoista
 9. Nättejä lapasia tulee...

  Tuppiloidea on tosi hauska.

  VastaaPoista
 10. Kauniita lapasia ja mainio idea puikonsuojiksi! Aina välillä kaipailen matkaneuleille suojaa ja pelkään bambupuikkojen katkeilua kassissa.

  VastaaPoista
 11. Ihania lapasia! Minua jaksaa aina ihastuttaa ja hämmästyttää, miten noista raitalangoista saa niin hyvännäköistä aikaan, kun yhdistää ne yksivärisen kanssa. Vaikka tykkään kyllä raitalangoista muutenkin, kun olen raitojen ystävä, niin on ne silti ehkä ihanimmillaan just tuolleen. :)

  VastaaPoista
 12. Kivat nuo lapaset, on pantava tehtävien pitkään riviin. Ja tuo idea, hauska lähetäppä se niksi pirkkaan. Kymppi on taattu, ellei peräti satanen. Vähän muutakin kuin sukkahousuideaa. :))

  VastaaPoista
 13. Nätit lapaset ja tuo puikkojen säilytysidea on huippu!

  VastaaPoista
 14. Täällä on oikea lapastehdas käynnissä! Tosi kauniita lapasia. Tuo putkilo idea on muuten mainio. Jos kumipäähän liimaisi kauniin koriste napin voisi vaikka neulokin säilytellä tai helmiä:D Leppoisaa tiistai iltaa:D

  VastaaPoista
 15. Olipa vain kätevä tuo puikkojen matka säilyttämisidea!!!

  VastaaPoista