21.12.2011

Jouluvapaus

Tänä aamuna siis loppui minun seitsemän päivän työputkeni ennen joulua. Viimeisenä kolme yötä,ja nyt siis viisi vapaapäivää! Yritän nyt hetken vain nauttia ajatuksesta,vaikka huushollista huomaa,ettei emäntä ole ollut ihan tällä planeetalla viime aikoina :) No,kyllä sitä vielä ehtii siivota ja laittaa joulun ihan valmiiksi,kunhan ensin heräillään ja päästään normaalirytmiin... Yöt sujuivat rauhallisesti,vanhuksillakin taitaa olla joulu-mieli,kun eivät turhaan yökköä riivanneet ;) Normihommien lisäksi ehdin käsitöitäkin tekemään,ja viimeiset tilaus-sukat tulivat valmiiksi jo ensimmäisenä yönä.


Ihan perussukat,joiden tekemiseen ei paljon aivoja tarvita :) Iloisen väriset niistä tuli,piristävät mieltä näin pimeään aikaan. Toivottavasti tilaaja on tyytyväinen...

Toisena yönä sitten virkkasin isoäidin lappuja,niitä on nyt valmiina jo aika näyttävä läjä...


Lappuja on nyt valmiina 40,ei puutu kuin n.70 kpl :) Pikkuhiljaa näitä virkkailen,muiden töiden ohessa...

Tänään on taas niitä päiviä,kun tuntee itsensä hiukan vanhemmaksi... Kuopukseni täyttää 14v. Meidän perheen jouluvauva siis :) Pistää taas muistelemaan aikaa silloin vuonna -97,joka on muistoissani aikamoisena kaaoksena,silloin tapahtui niin paljon... 19.12 valmistuin lähihoitajaksi,ja tyttö syntyi siis kaksi päivää myöhemmin. Kotiin sairaalasta pääsimme jouluaattona,ja uudenvuoden aattona muutimme uuteen kotiin. Aikamoista hulabaloota siis,vauvaraukalla ei ollut vanhassa kodissa edes sänkyä,pieni nukkui viikon kantokassissa lipaston päällä :) Mutta niistäkin ajoista on selvitty,ja nyt jo hymyillyttää kaikki muistot.

Ja tähän loppuun on vielä pakko hehkuttaa: Meillä satoi tänään lunta!


Kuva on otettu keittiön ikkunasta parkkipaikalle,ja eihän lunta kovin paljon ole,mutta ihan tarpeeksi mieltä piristämään :) Oli aika ihana kävellä bussipysäkiltä aamulla kotiin,kun lunta alkoi tulla ihan vauhdilla...

Nyt täytyy vielä pyytää anteeksi Teiltä kaikilta,etten ole juurikaan jaksanut kommentoida blogejanne :( Mutta korjataan tilanne ihan pian :)

Jouluun on enää kolme yötä,Ystävät!

14 kommenttia:

 1. Minullakin alkoi nyt jouluvapaat :)
  Ihanat sukat, niin pirtsakat.

  VastaaPoista
 2. Ihanaista joulun aikaa ja vapaita Sinulle!

  Hui, meillä oli kuusi vuotta sitten vain muutto, normaalit jouluhässäkät ja viimeisillään oleva vauvamaha (syntyi sitten kyllä vasta loppiaisena) - sinun tahtisi huimaa aivan! Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Mukavia vapaapäiviä sinulle!
  Täällä tuntuu myös ikäkriisiä. Esikoinen täyttää tänään 24v. Syntyi siis -87. Avattiin kuin lahjapaketti, hätäsektiolla. Aattona pieni tonttutyttö pääsi keskolasta.
  Kyllä aika kuluu nopeasti.

  VastaaPoista
 4. Oi, kun mukava joulupostaus :o)
  Rauhassa mennään täälläkin.
  Mukavaa joulunaikaa.

  VastaaPoista
 5. Ai yöllä sinä neulot !!
  Pitääköhän minunkin :DD
  Vai lunta... meillä on niin mustaa. Tosin iltapäivällä paistoi hetken aikaa aurinko !!!

  Mukavia vapaita !

  VastaaPoista
 6. Mukavia vapaita sinulle! Minullakin alkoi tänään joululoma! Töihin vasta 3. tammikuuta. Nyt saa rauhassa harrastaa neulomista kun ei tuo työ haittaa. Ihanan pirtsakat sukat! Täällä ei ole vieläkään lunta, välissä kyllä satoi mutta suli pois samantien! Mukavaa ja rauhaisaa joulun aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Sama vika, ei ehdi mitään! Hienot sukat olet silti ehtinyt. Hienoa joulun aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Ihania isoäidintilkkuja! Mulla on myös tilkkuprojekti (taas!) menossa.

  VastaaPoista
 9. Kateellisena katselen, miten nopeita te olette. itse värkkään ja väkerrän niin hitaasti aina kaikkea... :O( Hienot ovat tekemäsi sukatkin taas.

  VastaaPoista
 10. Hienoa, että saitte lunta! Hyvää Joulua sinulle!

  VastaaPoista
 11. Hyvää ja rauhallista joulua! Toivottaa Tainan Nukkekaappi

  VastaaPoista