15.12.2011

Pikkuhiljaa...

Viimeiset joululahjat ja tilaustyöt etenevät hiljalleen loppua kohti. Mitenkähän taas tuntuukin niin pakkopullalta? Uudet suunnitelmat kutkuttavat mieltä,eikä millään jaksaisi saattaa loppuun "pakollisia" töitä. Mutta pakkohan se on,muuten tulisi petettyä lupauksia sekä itselle että muille...

"Ailin lapasia" on tehty joululahjoiksi ja tilauksesta nyt 11 paria,ja yhdet on vielä puikoilla. Alkaa tämä malli olla nyt ns.hallussa,ja pientä kyllästymistäkin on ilmassa...


Tässä taas miehisillä väreillä,mustaa ja ruskeaa. Nämä menevät omalle miehelle,uskaltaa sen kertoakin,kun ei mies täällä käy :) Kokoa on testattu kyllä vävypojan lapasilla,ja ehkä mies aavisteleekin saavansa tänä vuonna lapaset.

Tämän seuraavan työn olen aloittanut jo aikaa sitten,tilauksesta. silloin tällöin kerroksen olen neulonut,ja luulin jo ettei se valmistu ikinä...


                         Mallineuletta lähikuvassa...


Tässä taiteltuna... Varmaan jo arvaattekin mikä se on...


 Niinpä,tuubikaulurihan se.... :) Rose Mohairistä tämäkin,ja samalla mallilla,kuin monet aikaisemmatkin. Liekö tuosta nyt kovin hyvin selvää saa,kun tuohon lyhdyn nokkaan sen laiskuuttani nakkasin... Illalla sain tämän valmiiksi,huljuttelin huuhteluainevedessä ja yön yli kuivatin, Ihanan pehmeä se on kaulalla,eikä enää kutitakaan.

Puhuin jo peittoprojekteista ensi vuodelle,ja tapani mukaan olen jo ottanut varaslähtöä :) Peräti kahta eri peittoa olen jo aloitellut,ja niin innoissani näistä olen,että haluiaisin pelkästään virkata nyt mummon lappuja :)


Nämä palat on pingotettu ja kostutettu jo,odottavt vain lisää kavereita... Lisää lankaa tarvitaan pian,jotta joulun jälkeen pääsen jatkamaan projektia... Kivat peitot näistä tulee,siitä olen jo nyt ihan varma :)

Kolmen päivän vapaiden jälkeen tänään jatkuu taas työt iltavuorolla,ja sitä putkea jatkuukin sitten sunnuntaihin asti. Alkuviikosta taas kaksi vapaata,ja silloinhan ollaankin jo jouluviikolla. Olisikohan syytä aloittaa jo lahjojen paketoiminen? Ja osa lahjoista puuttuukin vielä,viimeiset hommataan sitten vapaapäivien aikana...

Varmasti huomasitte että blogini ulkonäkö on taas muuttunut... Toivottavsti se ei peloita teitä pois,vaan jatkatte vierailujanne täällä ja jätätte arvokkaita kommenttejanne! Kiitos kaikille uskollisille lukijoille ja satunnaisille piipahtajillekin :)

Kivaa tostai-päivää,ystävät!

12 kommenttia:

 1. Kiva uusi ulkoasu blogillasi. :)

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää, toivottaa selvästikin sydämellistä joulua. Tulin katsomaan ja kommentoimaan. Yleensä luen syötteenlukijan kautta blogien päivitykset. Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 3. Jouluinen ulkoasu blogilla ;-) Pirtsakoita nuo neliöt

  VastaaPoista
 4. Kiva jouluinen ulkoasu blogillasi!

  Mukavan näköisiä neliöitä. Yhtenäinen reunaväri tekee niistä jotenkin viimeistellyn näköisiä.

  Sama vika täälläkin, viimeinen joululahjasukka ei meinaa millään innostaa, uudet aloitukset vain pyörivät mielessä... ;-)

  VastaaPoista
 5. Kiva ulkonäkö blogissasi!
  Ja noita lapasiasi taas ihastelen: Nätit taas kerran!
  Kauniita ovat peittosi ensimmäiset palaset. Värisävyt kohdallaan!

  VastaaPoista
 6. Taas ihana Ailit ja pehmoisen näköinen tuubikauluri.
  Pidän blogisi uudesta asusta ja ennenkaikkea mummupaloista, niin lämpöiset värit.

  VastaaPoista
 7. Kivoja neulomuksia! Oot saanut paljon aikaan, hurja määrä lapasiakin. Blogisi ulkonäkö on kiva, vaihtelu virkistää! Minäkin tykkään välillä muokkailla blogiani ;)

  VastaaPoista
 8. :D Minulla olisi alkanut sama lapasmalli tökkiä jo noin toisen parin kohdalla. Ihan käsittämättömän tehokas olet ollut ja vielä jatkuvasti yhtä siistiä ja kaunista lopputulosta, vaikka tuntuisikin vääntäminen pakkopullalta.

  Onnea myös peittoprojekteille, eiköhän niistä tule aika mielettömän hienot, vaikka työtä kyllä varmasti vaativat useita tunteja!

  VastaaPoista
 9. 11 paria Aileja on kyllä hurja määrä! :D

  VastaaPoista
 10. Kiva punasävyinen pohja !
  Paljon oletkin pukinkonttiin kaunista taiteillut !
  Itse en ole yhtään joululahjaa tehnyt :D

  Mukavaa viikonloppua Sinulle Sirpa :)

  VastaaPoista
 11. Kaunis huivi, näyttää niin kevyeltä ja lämpöiseltä :) Hienot lapaset, olet ollut kyllä ahkera, täällä oli taas vaikka mitä kaikkea ihanaa ja hienoa pukinkonttiin ja muutenkin :)

  VastaaPoista
 12. Uusi ilme sivuilla on kaunis! Ja kauniita on myös nuo sinun työsi!

  VastaaPoista