1.1.2012

Hullun Käsityövuoden aloitus

Ai miten niin hullun? No,monestakin syystä veikkaan tulevasta vuodesta hullua käsitöiden osalta,päässä muhii niiiin suuria ajtuksia,että saas nähdä miten likan käy :) Ensinnäkin tein päätöksen,että vuoden jokaisena viikkona neulon tai virkkaan yhdet lapaset tai sukat. Tavoite on siis tälle vuodelle vähintään viidetkymmenet käden-tai jalanlämmittimet...

Hullua on sekin,että päätin aloittaa "kirjanpidon" valmistuneista töistä. Se on hullua siksi,että yleensä jaksan tällaista kirjanpitoa vain lyhyen aikaa,ja sitten se unohtuu... Mutta kaikesta huolimatta hankin vihkon tätä tarkoitusta varten,ja heti tänään aamutuimaan hiukan "tuunasin" sitä.Ja kuvahan pitää ehdottomasti olla näin henkilökohtaisessa jutussa :)


Kovasti on kaikki asiat muuttuneet tuon kuvan ajoista,isomummo on ollut taivaassa jo yli neljäkymmentä vuotta,ja tuo "pikkuinen" on hieman kasvanut.. Vaikka onkin painonsa vain viisinkertaistanut :)

Vihkon sivut ovat vielä puhtaan valkoiset,mutta varmaan jo parin päivän sisällä alkavat pikkuhiljaa täyttyä... Tämän vuoden puolella olen ehtinyt aloittaa jo kaksi työtä,heräsin näet varmuuden vuoksi jo klo 5.24 :)Yläkuvan virkattu palanen on alku peitolle,joka selvästi on tyttövauvan väriä... Näyttää isoäidin neliöltä,mutta ei ihan ole sitä... Ohje lappuun löytyy kirjasta "200 virkattua ruutua".

Toinen aloitettu on miesten sukka,melko normimallia. Koko ehkä 43-45,katsotaan kuinka isoksi jaksan tikutella :)

Tästä se lähtee,uskon että käsityövuodestani tulee paitsi hullu,myös hauska!  Ja potkua kaikelle tekemiselle antaa tämä bloggailu,ja kaikki Te ihanat kanssavärkkääjät,Teistä on tullut jo iso osa elämääni! <3 Nyt onkin aika kiittää kaikkia menneestä vuodesta,olen saanut niin paljon iloa kaikista kommenteistanne!

Jos nyt siirtyisi taas sohvalle jatkamaan,ja pian on varmasti aika ottaa vielä pienet unetkin,että jaksaa töissä taas 14-22.

Onnea ja iloa tulevalle vuodelle!

22 kommenttia:

 1. Siitä se sitten taas lähtee :)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa Uusi Vuosi ja uudet haasteet.

  VastaaPoista
 3. Hienoja lupauksia uudelle vuodelle! Minä taidan tehdä vähän samanlaisia lupauksia... Mutta olen myös tosi hyvä aloittamaan kaikenlaisia kirjanpitoja, mutta sitten se aina tahtoo jäädä... Hyvää alkavaa vuotta Sinulle, säännöllisesti käyn blogiasi lukemassa, vaikka kommentointi jääkin vähemmälle :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin aloitin uuden projektikirjan ja asetin itselleni tavoitteita. En ihan yhtä hurjasti kuin sinä, mutta kuitenkin. Saas nähdä miten käy.

  Ihanaa vuotta 2012!

  VastaaPoista
 5. Hyviä lupauksia! Hyvää käsityöntäyteistä uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea alkaneelle vuodelle ja ONNEA käsityörintamallesi!

  VastaaPoista
 7. Hyvää Alkanutta Vuotta! Ja oletpas ollut tosi nopea. Parin tunnin aherrus aamusta ja jo noin paljon valmista. Ihan "kateudella"... ;O) aina teidän blogeja lueskelen, kun itse olen tälläinen vetkuttelija ja hitauden huippu...

  VastaaPoista
 8. Ei yhtään hullumpi idea sukat joka viikolle. Pitäisköhän ottaa mallia :)
  Hyvää Uutta Vuotta Sinulle !

  VastaaPoista
 9. Neuloin viime vuonna sukat per viikko ja tänä vuonna yritän tehdä sen saman, mutta en osta lankaa eli lankavarastoa pitää saada pienemmäksi.
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 10. Onnellista uutta vuotta!

  Hyvin on neulevuotesi lähtenyt käyntiin :)

  VastaaPoista
 11. Johan olet ahkerasti aloitellut tätä hullua käsityövuotta. Onnellisia hetkiä käsitöiden parissa!

  VastaaPoista
 12. Hullun hauskaa vuotta 2012 Sinulle.

  VastaaPoista
 13. Et sitten mitään vähäistä lupausta tehnytkään !
  Onnea vaan sen pitämiseen.

  Nautinnollisia käsityöhetkiä Sinulle, jatkossakin :D

  VastaaPoista
 14. Hyvää käsityövuotta 2012! Alku näyttää vakuuttavalta.

  VastaaPoista
 15. Onnekasta uutta vuotta ja paljon kivoja käsitöitä!

  VastaaPoista
 16. Onnea uudelle vuodelle, ja tuo lapas-/sukkapari per viikko on kyllä hieno tavoite!

  VastaaPoista
 17. Hyvää alkanutta (käsityö)vuotta!

  VastaaPoista
 18. Käsityörikasta vuotta sinulle! Olet ainakin aloittanut ajoissa:D

  VastaaPoista
 19. Hyvää Uutta Vuotta sinulle! Mulla on myös tavoitteena tyhjentää lankavarastoja:)

  VastaaPoista
 20. Onpa mukava idea tuo vihko. Samaan tarkoitukseen käytän blogia, pysyy jossain muistissa että mitä kaikkea on tullut tehtyä. Ja huomaa välillä olleensa jopa aika ahkera:) Touhukasta uutta vuotta siis sinne!

  VastaaPoista