5.2.2012

Ihan pakko...

Meinaan että pakko postata,kun sain pari tuotosta valmiiksi :) Ettei vaan unohdu esitellä mitään...Aloitin perjantai-iltana neulomaan miehen villapaidasta jääneestä Puro Aallokko-langasta jo tutuksi käynyttä palmikkopipoa. Ja siitä tuli niin hyvä,että eilen oli pakko ostaa lisää Puroa,ja sittenpä olenkin tikutellut,minkä olen kerennyt :)


Ensin valmistui siis Aallokko. Sopisi hyvin miehelle,kun villapaitakin on samasta langasta,mutta minun ukko-kultani ei ole pipo-miehiä,kun "hiukset menee lyttyyn" :) Joten pipo löytänee tiensä johonkin toiseen päähän...


Kajastus on minun suosikkini,ja saa kunnian kulkea huomenaamulla päässäni töihin :) Hiukan häiritsee tuo leveä ruskea raita,mutta toisaalta se antaa ryhtiä.Ja tupsussahan on myös ruskeaa :)


Kaverukset vielä samassa kuvassa. Kolmaskin Puro-pipo valmistuu tuota pikaa,ja vaaleanpunaiselle pipolle on tulossa kaveriksi lapaset,toinen jo valmiina...

Joku kyseli tuosta pipomallista,ja muistaakseni ohje tuon pipon malliin löytyy Novita Talvi 2010-lehdestä. Äärettömän helppo malli,kavennuksetkin ihan "piis of keik" :) :)

Tupsut olen tehnyt kehikolla,jonka ostin joskus Menitasta. Hieman erilainen kuin Novitan,mutta lopputulos ihan sama,täydellinen tupsu :)Hiukan meni aikaa opetellessa näiden kappaleiden kanssa,mutta nyt se jo sujuu :)


Loppujen lopuksi nämä kaksi ovat toisissaan kiinni,ja välistä leikataan tupsu aiki ja kiristetään. Pakkauksessa on kolme erikokoista kehikkoa,joista tämä keltainen on suurin.

Pakkaspäivää on vietetty täällä Espoossakin,aamulla mittari näytti keveät -34.2 astetta.. Kävimme päivällä äänestämässä,muuten samassa paikassa kuin Sauli Niinistö :) Herra asuu nimittäin samalla alueella,siis ainakin toistaiseksi :)

Kahden viikon sairasloma vetelee viimeisiään,ja huomenna on herätys 5.30,jotta ehtii aamuvuoroon. Hieman epäillyttää,miten jalka kestää,sillä kunnossa se ei vielä ole. Ja olkapääkin kiukuttelee niin,että monta kertaa päivässä näen tähtiä,kun kipu olkapäässä ottaa vallan koko kehosta. Viimeksi tänään kaupassa taivuin kivusta kaksinkerroin,kun kurkottelin hyllyltä kermapurkkia :)

No niin,päivän valitusosastokin on nyt läpikäyty,joten lienee aika päästää Teidät tärkeämpien asioiden pariin ja siirtyä itsekin sohvalle Juolukkaa neulomaan :)

Hauskaa tulevaa viikkoa ja jännittävää vaali-iltaa Kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kauniit pipot ja tuo miehesi pusero oli upea!
  Kestämistä toivotan töihin!

  VastaaPoista
 2. Voi harmi, noita kipuiluja. Kauniit pipot olet tehnyt. Tykkään myös enemmän tuosta punasävyisestä.

  VastaaPoista
 3. Kivoja pipoja. Mikä siinä olkapäässä vaivaa? Oletko sitä käynyt lääkärille näyttämässä?

  VastaaPoista
 4. Kivoja pipoja ja nuo räjähtävät sukat on ihania,niitä pitäis kokeilla kun vaan ehtis tehdä kaikkea mitä päässä pyörii. Tuo aallokko on kyllä ihanan väristä vaikka sininen ei lukeudu lempiväreihini mutta sitä olen kaupassakin pyöritellyt vaan sinne on vielä jäänyt:)

  VastaaPoista
 5. Kauniit värisävyt olet löytänyt pipoihisi.- Tuo "tupsukone",niinkuin lapsenlapseni noita muoviläpysköitä nimittävät,on kyllä verraton apu tupsun teossa.-Kohentuvaa vointia Sinulle ja työniloa.

  VastaaPoista
 6. Kauniit pipot ja värit ovat ihant! Joo, tupsukone on kyllä niin kätevä. Mulla vähän erillainen mutta sama toiminta periaate. Toivon helpotusta olkapääsi kipuiluun♥

  VastaaPoista