13.2.2012

Kaulureita vuorossa :)

Näköjään se menee niin,että vähintään kaksi tulee samaa sarjaa,kun aloittaa jotain tekemään. Niinpä nytkin,vuorossa siis kaulureita... Oikeastaan on kolme jo tehtynä,yksi on kuitenkin viimeistelyä vaille,joten siitä kuvaa myöhemmin.Novita Polku-langasta kaksinkertaisena neulottu,oli siis kaksi erisävyistä lankaa päällekkäin,väreinä ainakin porkkana,toinen oli joku munakoiso tai sellainen :) Mallia ei ollut,neuloin vain ensin kaulaosaa 2o,2n ja sitten lisäilin silmukoita... Ihan mukava käyttää,ulkonäkö on sitten toinen juttu,tätä en mitenkään kostuttanut enkä muotoillut.


Toinen on tehty jostain mysteerilangasta,melko paksua ,neulottu seiskan puikoilla. Hieman leveämpi kuin tuo Polku-kauluri,mutta toimii kaulassa tämäkin,testattu on :)

Eilen oltiin miehen kanssa Tampereella Iskelmä-gaalassa,yö vietettiin Cumulus-hotellissa,ja tänään aamulla ajettiin kotiin Espooseen. Mukava reissu,vaikka mies oli kovin kipeä... Kurkku niin tukossa,ettei saanut edes sylkeään nieltyä :(  Kotiin tultuamme kävimme sitten Dextrassa,ja nyt mies on Korvaklinikalla,kurkussa kuulemma paise,ja se vaatii erikoislääkärin tutkimusta.

Tässä muutamia kuvia gaalasta,mahtavaa musiikkia saimme kyllä kuulla runsain mitoin!

Iskelmän juontaja Timo Virkkula

Jani Jalkanen

Suvi Teräsniska

Katri Helena

Olli Lindholm

Tässä vain muutamia,lisäksi mm. Jari Sillanpää,Lauri tähkä,Stina Girs,Arttu Wiskari,Jonne Aaron,Erin,Kaija Koo,kaikkia en edes muista.

Nyt on siis palattu arkeen,ja huomenna olisi taas tavallinen työpäivä tiedossa... Onneksi tässä vielä ehtii paneutua blogimaailmaankin ja siinä sivussa vaikka neuloa :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Kiva kauluri! Ja tosi mukava tunnelmapala gaalasta, harmi vaan kun matkakumppanisi on kipeänä.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa viikkoa sinullekkin. Toivottavasti miehesikin paranee.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kaulureita olet tehnyt.
  Voi tuo konsertti oli varmaan mahtava :)

  Oikein hyvää ystävänpäivää huomiselle :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja kaulureita! Hyvää viikonjatkoa ja huomista ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 5. Hienoja kaulureita! Minä olen enemmän kauluri kuin huivi ihmisiä. Huivi tahtoo mennä runtuun kaulassa. Mukavat tunnelmar gaalasta:D

  VastaaPoista
 6. Kivoja kaulureita. Voi, se paisehomma ei olekaan mikä kiva juttu, paranemisia.Hyvää ystävänpäivää!!

  VastaaPoista
 7. Tuo onkin kivan mallinen kauluri. Ikävä miehesi kurkku, se kannattaa hoitaa hetimiten, ettei vaikeuta hengitystä.

  VastaaPoista
 8. Kaulurit ovat nättejä ja olen itse pidemmän aikaa moisen värkkäämistä pohtinut. Tämä antoikin kivaa potkua sille suunnalle, kiitokset siitä.

  Konsertti oli varmasti myös huikea elämys, toivottavasti miehesikin parantuu. Mikään ei ole niin syvältä kuin olla reissussa kipeänä!

  VastaaPoista
 9. Hyvää ystävänpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 10. Hyvän näköinen kaulurimalli.

  VastaaPoista