29.5.2012

Pitäisiköhän nämä saattaa loppuun?

Pengoinpa varastojani,ja löysin aika läjän lähes valmiita töitä,joiden olemassaolon oli jo unohtanut :) Saisikohan aikaiseksi saattaa nämä ufot valmiiksi,vai päätyvätkö roskiin? Kas,siinäpä pulma...


Tämän ainakin teen valmiiksi,siitä puuttuu enää vuorikangas,sekin oli varattu jo valmiiksi. Tämä kassi ratkaisee yhden lahjapulman parin viikon päässä odottaville synttäreille :) Nuo kahvat löysin jostain kirpputorilta viime kesänä,passaavat juuri tähän kassiin loistavasti!


Kaksi samasta langasta tehtyä kassia,ilman vuoria ja kantohihnat vielä vaiheessa...


Nämä saattavat jäädäkin vaiheeseen,jotenkin eivät nyt miellytä silmää...


Juhlavampaa kesälaukkua kyllä tarvitsen,kunhan keksin tähän sopivan vuorikankaan...


Tämäkin on aika must-juttu,aurinkolaseille pussukka. Minulla on aurinkolasit omilla vahvuuksilla,ja on ärsyttävää aina kaivaa kotelo laukusta,kun täytyy vaihtaa laseja. Vuorikankaan tämäkin tarvitsee,muuten pilkottaa sankojen päät pitsien välistä :)

Eipä ole siis tekemisen puutetta lähiaikoina,inspiraatiota ja motivaatiota vain kaivattaisiin hiukan lisää..
Koukulla on myös pitsijakku,mutta se on niin aikaa vievä ja puuduttava projekti,että tekee hyvää välillä tehdä jotain muuta.

Vapaapäiviä taas viettelen,nyt niitä onkin ollut hiukan tiuhempaan,vuorotyön etuja :) Tänään kävin postittamassa arvontavoiton,muuten en ole tehnyt juuri mitään,lorvikatarri näet vaivaa :)

Olen ollut luvattoman laiska kommentoimaan Teidän blogejanne,tänään olen osittain korjannut sitäkin asiaa.

Mukavaa tätä päivää kaikille!

11 kommenttia:

 1. Ehdottomasti saata loppuun asti :) Minusta tuo oikeanpuoleinen kassi (joka ei miellytä silmääsi) on oikein kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä täällä, kannattaa ehdottomasti tehdä kaikki loppuun! Kaikki ovat kauniita. On sitten varastossa vaikka toisellekkin synttärisankarille:) Aurinkoa viikkoosi:)

  VastaaPoista
 3. Ihania kasseja! Eniten pidin nuista ensimmäisistä isoäidinneliö-kasseista. Kannattaa tehdä loppuun! : )

  VastaaPoista
 4. Toinen toistaan kauninpia ja hauskoja kasseja, tee ihmeessä loppuun. Aina on kassille käyttöä.

  VastaaPoista
 5. Ihania laukkuja, varsinkin tuo ensimmäinen sininen. Hmm.. missähän minun keskeneräinen virkattu laukku. Täytyisi kans vuorittaa :)

  VastaaPoista
 6. Nuo rottinkikahvat on kyl ihan nyrkki silmään tuossa kassissa:) Virkatut kesäkassit on niin makeita, teet vaan kaikki loppuun!

  VastaaPoista
 7. Mulle tuli mieleen, että jos kassi-ähky uhkaa, niin noista melkein valmiistahan saa loistavia koristetyynyjen päällisiä! Ei mee työt hukkaan eikä tarvii kantohihnojenkaan kanssa stressata, senkun vaan hommaa oikean kokoisen sisätyynyn ja ompelee kiinni! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea Niksu! Enpä olisi heti keksinykään... Mulla itse asiassa on pari just ton kokoista tyynyä joutilaana :) Kiitos!

   Poista
 8. Kyllä kannattaa tehdä loppuun. Ihania virkkuuksia.

  VastaaPoista
 9. Tosi kauniita keskeneräisiä, kannattaa tehdä valmiiksi, kun on jo noin pitkällä.

  VastaaPoista