4.5.2012

Vaihteeksi sukkasillaan....

Nyt alkaa puhelinpussukat riittää! Ainakin hetkeksi,siis :) Oikeastaan rupesin jo joululahjojen laittoon,ehtiipähän varmasti jouluksi :) Lupasin tehdä työpaikalle sukkia,menevät sitten asukkaille joululahjoiksi. Ensimmäiset on valmiina,ja muutamat meinasin vielä tehdä,hoitakoot toiset sitten loput sukat...

Lankana Austermann Step,ihanasti raidoittuvaa lankaa,ja helposti neuloutuvaakin,vaikka onkin melko ohutta.


Naisten sukat,koko 38. Värit luonnossa aavistuksen tummemmat,kuvassa vaalein väri näyttää valkoiselta,on kylläkin enemmän sellainen persikkainen...

Riittoisaakin lanka tuntuu olevan,100g:n kerästä jäi vielä yhteen sukkaan,uskoisin... Mallineuleen bongasin Novitan sukkalehdestä,mutta muuten sukka on ihan omaa inspiraatiota :)


Olipa taas mukava vaihteeksi neuloa sukkia,kaiken sen virkkaamisen jälkeen. Ainakin toiset samasta langasta teen vielä ihan lähiaikoina,kivaa vaihtelua...

Tänään sisareni teki yllätysvierailun meille kummityttönsä nimipäivän kunniaksi. Ja toi tullessaan omia kättentöitään,nimittäin nämä herkut:



Kaksi ihanaa,pikkuista kakkua :) Tai kyllä näistä syömistä riittää 6-8:lle/kakku. Ja hyvää oli sisältäkin,voin kertoa ! Voi kunpa osaisi itsekin tällaisia tehdä,mutta kun ei,niin ei.... Onneksi sisareni osaa :)

Tänään oli muutenkin tunteikas päivä,kun vietiin ViiVi eka huoltoon... Muistatteko vielä tämän "viidenkympin villitykseni",jonka sain viime vuonna lahjaksi?


Sinne se piti jättää korjaamon pihaan kaikkien likaisten,ilkeännäköisten poikamopojen joukkoon... Saa nähdä,milloin saan sen takaisin,kun jarruletkukin pitää uusia ja ehkä akkukin vaihtaa... Tuskin maltan odottaa,että pääsen taas huristelemaan tien tukkona tällä ihanaisella kulkupelilläni... :)

Vapaapäivät kuluivat taas liian nopeasti,huomisaamuna taas jatkuu työt... Toisaalta ei haittaa,kun kelistäkin on luvattu sateista :)

Oikein kivaa viikonloppua kaikille!

18 kommenttia:

  1. Ihanat sukat ja väri on kaunis herkkä! Voi mitä herkku kakkuja , oikein vesi tuli kielelle. Muistanhan minä sinun kulkupelisi ja on se vaan tylsää jättää sitä sinne yksin poikamopijen joukkoon.Toivottavasti ovat herrsmiehiä:)
    Sadetta on tännekkin luvattu, niimpä ajttelin huomenna pitää siivouspäivän. Voi tohista rauhassa sisällä eikä harmita jos ulkona paistaa aurinko. Mukavaa viikonlopppua sinulle vaikkakin olet töissä!

    VastaaPoista
  2. Todella hienot sukat! Hieno kuviointi! Aloitin itsekin pitkästäaikaa perussukat ja ai että kun on mukavaa "aivotonta" hommaa! :)

    VastaaPoista
  3. Onpa nätit sukat. Ei sen aina tarvi olla paksua sen sukkalangan, välillä kaipaa ohuempaa lämmikettä. Ihanat oli leipomuksetkin, tuo vaatii taitoa tuo koristelu ja sitä mulla ei ole ikinä ollu :)

    VastaaPoista
  4. Miten raikkaan kauniit sukat! Hauska sattuma muuten, että minunkin menopelini on nimeltään Viivi:) Hän tosin ei ole noin herkullisen värinen ja ihan nelipyöräinen;)

    VastaaPoista
  5. Onpa söpöt sukat! Tulee mieleen jokin mansikkamarenkikakku tai jotain, nam!

    Pikaista paranemista Viiville! :)

    VastaaPoista
  6. Hyvän näköiset sukat tuli tuosta langasta ja mitä herkkukakkuja, nam.

    VastaaPoista
  7. Ompas komea menopeli:) Upeita kakkuja, varmasti herkullisia, nam. Komeat sukat olet myös neulonut.

    VastaaPoista
  8. Onpa kaunista lankaa!

    Nuo kakut!, nam, nam....

    Kyllä se Viivi siellä pärjäilee.. ja kohta on takaisin sinua kyyditsemässä.

    VastaaPoista
  9. Tosi kauniit sukat ja kiva lanka. ihana sävy ja pehmeä raidoitus! Pian on Viivi uudessa potkussa ja eiköhän pärjäile poikaseurassa!

    VastaaPoista
  10. Todella kauniit sukat ja herkullisen näköiset kakut ja söpö Viivi!
    - Sirpa -

    VastaaPoista
  11. Ihan huikean hieno skootteri! Tällaisen minäkin sitten aikanaan haluan! :D

    VastaaPoista
  12. Kivat sukat, ja toi skootteri..se on Aivan Ihana! =)

    VastaaPoista
  13. Viivi! <3 Ihana pinkki menopeli. Haluan myös! :)

    Ps. Narukerä on jälleen avattu :)

    Heidi

    VastaaPoista