13.5.2012

Voihan Frilla !

Pitkin talvea ja kevättä olen vakuuttanut,etten IKINÄ tee Frilla-huivia! Koko ajatus tuntui huijaukselta ja jotenkin liian helpolta... No,ihminen on heikko,ja uteliaisuus voitti jälleen kerran... Eilen sorruin ostamaan kerän Novitan Frillaa,lähinnä värien vuoksi. Ajatukseni kyseisestä "langasta" vain vahvistuivat neuleomisen edistyessä,ei ole minun juttuni tämä! Lanka oli kierteellä jatkuvasti,ja ainakin minun oli tosi hankala neuloa sitä verkkoa... silmukat putosivat puikoilta koko ajan,ja silloin meni purkuun koko hökötys,silmukoita ei oikein löytänyt enää... Purkaminen tosin oli helppoa,tai sehän purkautui ihan itsestään :)

Sitkeästi kuitenkin tein huivin valmiiksi...


Ihmeelinen värikäs sekamelska siitä tuli...


Kai sen sitten tällainen kuuluu olla... Näyttää itseasiassa henkarilla ihan hyvältä :)


Kaulassa on siis huivi,ei serpentiiniä... Väreiltään tämäsopii kyllä useammankin kesämekkoni kanssa,mutta saas katsoa,tuleeko käyttöön.

Enpä mene vannomaan,että on viimeinen Frilla,toisaalta tämä on nopea lahja-idea . Jos vain löytyisi joku,joka tällaisesta härpäkkeestä tykkää... :)

Tänään Äitienpäivänä heräsin jo kuuden jälkeen,ja olen nauttinut hiljaisesta talosta. Kahvit sain,kun itse keitin :) Kotoa jo muuttaneet tyttäreni eivät todennäköisesti tänään tule käymään,sillä minulla on iltavuoro,ja tyttäret menevät aamupäivällä poikaystäviensä äitien luo kyläilemään. Näin se elämä muuttuu,takana ovat ne ajat,kun kahvit kaadettiin sänkyyn,ja pienin käsin poimitut valkovuokot laitettiin vähän nahistuneina maljakkoon :)

Tämä sopii minulle,olen aina pitänyt äitienpäivää hiukan turhana hössötyksenä. Äitiä ollaan koko ajan,ja vahvana on tunne siitä,että tehtävä on hoidettu ja hoidetaan eteenkinpäin niin hyvin kuin osataan.

Kakkua meillä kyllä syödään,kiitos kuuluu taas ihanalle sisarelleni,joka eilen toi minulle pienen taideteoksen :


Mieskin muisti jo eilen,kauppareissulla käytiin ostamassa "äitienpäiväkukat",ensimmäiset tämän kesän terassikukat :)Ulko-oven molemmin puolin roikkuu nyt ihanaiset amppelit ! Naapuri totesi varustelun alkaneeksi,oikein odottaa kuulemma taas kesän kukkaloistoa :)

Oikein Hyvää Äitienpäivää Sinullekin!

12 kommenttia:

 1. Hyvää äitienpäivää! Samoilla linjoilla kanssasi sen ja Frillan suhteen. Frillalangat olen vielä välttänyt ja toivottavasti vältän jatkossakin. Eivät ole minun juttu ja huivi ei varmaan tulisi ikinä pidetyksi minun vaatevalinnoissani. Jotenkin en osaisi... Kauniita äitienpäiväkukkia sinulla.

  VastaaPoista
 2. Hyvää äitienpäivää. Minun suhteeni frillahuiveihin on sama kuin sinulla. Piti kokoeilla mokoman tekoa, mutta ei todellakaan ole minun juttuni. Kaapissa minun frillani lojuu, saa nähdä tuleeko milloinkaan käytettyä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos äitienpäivätoivotuksista! Hyvää äitienpäivää sinullekin. Ollaanhan me äitejä vaikka ei lapset kainalossa juuri nyt olekaan, tosin omani näen kun töistä pääsee.

  VastaaPoista
 4. Samoilla ajatuksilla Frilla-huivia kohtaan. Toisilla ihastelin ja langat hommasin. Valmiiksi satuani huomasin, ettei härpäke minulle sovi. Kiertoon heti laitoin ja sopiva pitäjä kaula löytyi työkaverilta.

  Hyvää Äitienpäivää sinullekin!

  ps. Samoilla ajatuksilla tunnut tänään olevan kuin minäkin niin huivista kuin Äitienpäivästä.

  VastaaPoista
 5. Hyvää äitienpäivää siullekin!
  Miulla on tuo frilla vielä kokeilematta. Näyttäävät tosi kivoilta nuo huivit, mutta se toteutus vissiin tökkii aika monella. Ehkäpä se pitää vielä kuitenkin testata:)

  VastaaPoista
 6. Frillaa en ole vieläm kokeillut eikä ole lähiaikoina suunnitelmissakaan. Sopisi ehkä pikkuviemisiksi, mutta pitäisi osata valita edes värit saajalle mieluisiksi.
  Äitienpäiväkakun tein ja odottelen poikaa kahvittelemaan. Tytär ja tyttärentytär tulee keskiviikkona vasta, kun heillä on harrastusmenoja nyt viikonloppuna.
  Hyvää Äitienpäivää!

  VastaaPoista
 7. Toivon etten sorru ostamaan "huivihärpäke-lankoja", en jotenki ymmärrä mitä ihanaa ja kaunista tuollasessa hörsylässä on. Ei vain oo sama maku ku valtaosalla. Tästä huolimatta hyvvää äitienpäivää.

  VastaaPoista
 8. Hih, näkyy olevan noita samoin ajattelijoita tuon frillan suhteen :) Itsekkin kokeeksi yhden vyyhdin ostin ja neulottuani totesin ettei ole miun juttu.

  VastaaPoista
 9. Joo, en oo vielä sortunut tuohon frillan ja jotenkin kammoksun koko ajatusta. Huivistasi tuli kiva, hienot värit. Kysyit miten saan sydämet tekstiin. Paina Alt näppäin alas ja sivusta kolmosta. Muistakin numeroista tulee jotain kuvioita. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle♥

  VastaaPoista
 10. Täytyy tunnustaa minunkin, etten ole vielä ainakaan tähänpäivään mennessä haksahtanut tuohon "härpäkehuivi" tekoon -ei vain tunnu oikein natsaavan jostain syystä;).
  Äitienpäivä tuo kautta-aikain roikkunut hössötys oli ja meni, eikä kahvikaan kävellyt sänkyyn, vaikka kuin pitkälle päivään lojuinkin sängynpohjalla;).

  VastaaPoista
 11. Kauniin värinen huivi, sopii useampaan asusteeseen. Minulla on vähän samanlaisia kokemuksia kuin sinulla tuollaista huivia neuloessa.

  VastaaPoista
 12. Heippa vaan, toinen ei-frillisti täällä, en ole ostanut enkä osta. Tähän pärstään ei frillat käy...

  VastaaPoista