29.6.2012


Jätin varsinaisen otsikon pois,koska tästä kuvasta asia varmasti selviää jokaiselle :) Tai sanonhan mä sen kuitenkin: LOMA alkoi! Ja uskallan sanoa ääneen,että ihan ansaittu sellainen... Rämällä olkapäällä on painettu sekä ansiotöitä että käsitöitäkin... Mutta nyt totaalista lepoa neljä viikkoa ( perheen pyöritystä ei lasketa ) ! Suunnitelmat loman varalle eivät ole suuren suuria,minä nautin yleensä eniten,kun saan tehdä asioita omalla tahdilla ja kiireettömästi. Huomenna lähdetään perheen kanssa siskon mökille Renkoon muutamaksi päiväksi,mutta muuten tehdään sitä,mitä mieleen sattuu juolahtamaan :)

Käsityöt ovat tietysti tärkeä osa lomallakin,ja varmasti istun virkkaamassa tai neulomassa omalla terassilla aina kun säät vain sallivat. Jotain on sentään jo ennen lomiakin syntynyt,ja arvatenkin klipsu-jutut saivat jatkoa :)Tällä kertaa kaikki klipsut ovat hopeanvärisiä ja lanka mustaa Kotiväkeä. Vähemmänkin tähän klipsuja meni kuin edelliseen kassiin,vain n.250 kpl.No,laukkuhan tämäkin on,mutta tällä kertaa hieman pienempi ja sanoisinko juhlavampi? Eli ns.iltalaukku,rannelenkillä. Kukkasenkin väsäsin koristeeksi :)


Avattuna näyttää tältä... Hieman keskeneräinen on vielä,vuorikangas puuttuu ja kiinnitykseksi suunnittelin isoa nepparia... Hopea-langasta virkkasin reunuksia,ne olisi kyllä voinut jättää poiskin...

Klipsut on tällä hetkellä mielessä,uusikin laukku on syntymässä jo kovaa vauhtia,mutta sen valmistumisesta ei ole tietoa...

Mökkireissullekin otan käsityön mukaan,mutta saattaa olla,että vähiin jää neulominen,kun on paljon muutakin mukavaa tekemistä... Ihanaa,nyt pääsee uimaan järveen,viime kesänä jäi ralviturkki heittämättä :)

Kivaa viikonloppua ihan kaikille!

11 kommenttia:

 1. Ihana tuo loma kuva! JA kiva laukku.
  Oikein ihanaista lomaa! T:toinen lomalainen

  VastaaPoista
 2. Oikein oikeis hyvää lomaa, näuti joka päivästä, olet sen ansainut!

  VastaaPoista
 3. Rentouttavaa lomaa, nauti kesästä, kärpäsistä. käsitöistä...

  VastaaPoista
 4. Virkistävää ja rentouttavaa lomaa. Komea klipsutyö.

  VastaaPoista
 5. Oikein mukavaa lomaa.
  Upean laukun olet tehnyt, iltajuhlien ehdottomasti kaunein.

  VastaaPoista
 6. Nätin laukun taas tekaisit :)

  Oikein ihanaa lomaa sinulle. Parantele nyt olkapääsi kuntoon !

  VastaaPoista
 7. Nätti laukku!

  Mukavaa lomaa sinulle!
  Loma on silloin mielestäni parasta, kun ei ole valmista suunnitelmaa vaan menee ihan fiilispohjalta.

  VastaaPoista
 8. Kaunis laukku taas, tuo edellinenkin on vallan ihana! Noin tuo loma kannattaa aloittaakkin kun kuvassasi on:) Oikein,oikein ihanaa ja rentouttavaa ja aurinkoista lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 9. UPS, miten ihana iltalaukku!
  Rentouttavaa, ansaittua, kiireetöntä lomaa.....nauti siitä täysin siemauksin!

  VastaaPoista