8.6.2012

Samalla linjalla

Jatketaan tämän viikon teemaa,eli sitä virkattua ja tärkättyä :) Kun jostain innostuu,samaa lajia tulee useampi tuotos peräkkäin,eipä kai kellekään enää uusi asia....Mutta näiden jälkeen sitten jotain muuta,tärkkäysastia on pesty ja laitettu telakalle :)

Esittelin edellisessä postauksessa kaksi paria virkattuja korviksia,nyt niitä on jo enempi. Mutta ensin se uusin,virkattu kori:Kirkkaampi sininen kuin edellinen,ja matalampi... Tämän kanssa oli hiukan vaikeuksia,kun ei meinannut oikein kovettua. Ja kun laitoin lisää sokeria,kuivui sitten valkoiseksi.... Nyt se on kova kuin kivi,mutta sisäpuolelta hieman läikikäs. Siksipä en näytäkään sitä tietystä kuvakulmasta...


...vaan asettelin kaikki korvakorut läikkien päälle :) Tosin oikeassa yläkulmassa on havaittavissa tummempaa kohtaa,jos tarkkaan katsoo...
Korvakoruja tuli lopulta 7 paria,toiseksi ylin pari vasemmalla on virkattu Novitan Gold-langasta,muut jostain virkkauslankojen lopuista. Kyllä näitä kaikkia kehtaa kesällä pitää,vaikka käsityön leima todella näkyy :) Tai sanoisinko harrastelijamaisuus.


Tästä kuvasta näkyy kulhon koko hyvin...

Tänään voin todella sanoa,että Thank God,is Friday! Minulla on nimittäin viikonloppu vapaa ( se joka kolmas ),tai oikeammin vapaita on peräti kolme! Aion ottaa vapaista kaiken irti,nyt kun ovat vielä yhtä aikaa kuin muulla perheellä. Huomenna tiedossa mukavaa juhlintaa,ja arvatkaapa,onko lahja viimeistelemättä? Onneksi olen ihminen,joka ei jätä mitään viime tinkaan :)

Nyt kahvikupin kanssa sohvalle,kerätään voimia ennen ruoanlaittoa...

Kaunista viikonvaihdetta ihan jokaiselle!

7 kommenttia:

 1. Nätti kori ja aivan ihania korvakoruja! Hyvää vapaata viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kyllä kesä on minustakin virkkuukoukun heiluttamisen aikaa. Talvella ehtii sitten puikkojen kimppuun.

  Nättejä koreja ja paljon muutakin mukavaa on tänne ilmaantunut. Tuli taas sellainen tunne, että noita pitäisi minunkin kokeilla.

  Mukavia vapaapäiviä!

  VastaaPoista
 3. Ihan alkaa tehdä mieli kokeilla tuollaisen korin virkkausta ja tärkkäystä. Tykkään tästä sinisestä

  VastaaPoista
 4. Nätti kori ja nätit korvikset.
  Itekin kokeilin noita korviksia tehdä :) Koukut vaan vielä uupuu.

  VastaaPoista
 5. Kivan näköinen kori! Jännä miten tuollaiset asiat tulevat eteen uudestaan ja uudestaan. Muistan, että noita oli 70-luvulla.

  VastaaPoista
 6. Tosi nätti kori ja kauniita korviksia! Kyllä tuollaisia korviksia kehtaa käytää. Tosiaan tekee mieli tehdä tuollainen tärkätty kori mutta ensin keskeneräinen työ loppuun( joo niinhän minä luulen):) Mukavaa sunnuntaiehtoota sinulle:)

  VastaaPoista
 7. Olet kyllä näppärä! Minulla ei oikein virkkuukoukku tahdo käsissä pysyä. Tai kyllä se koukku pysyy kädessä, mutten osaa tehdä sillä mitään =)

  VastaaPoista