12.7.2012

Pientä ja vielä pienempää

Kaikkea sitä suunnitteli loman aikana tekevänsä,mutta kyllä on tekemiset jääneet pieniksi. Toisaalta näin on ihan hyvä,turhaa stressiä ei juurikaan lomalla itselleen halua.Loman ensimmäinen puolikas onkin mennyt totaalisesti vain hermoja lepuuttaessa ja voimia kerätessä. Jotain pieniä käsitöitä on kuitenkin syntynyt,eräänlaista terapiaa tekeminen minulle kuitenkin on.

Patalappuja syntyi pari,Puro Batikista nämäkin. Toinen piti jättää pienemmäksi ja ilman reunakoristeita,kun lanka pahalainen loppui kesken :) Edellisen postauksen vihreää lappua olen jo testannut tositoimissa,kun eilen leivoin pullaa. Ja toimi kyllä hienosti,ei palaneet näpit :)

Lomahuveihini kuuluu vanhojen lehtien selailu,ja Novitan kesä-09-lehdestä löysin ihanan kukkaohjeen. Lehdessä näistä oli tehty tyynynpäällinen ja kesäkassi.


Näitähän voi käyttää koristeina vaikka laukuissa tms. Minä keksin tietysti hyödyntää niitä kesäpukeutumisen asusteina :)


Niinpä minulla on nyt neljät uudet kesäkorvikset! :) Näitä en kovettanut mitenkään,ovat melko tukevia ihan näinkin. Nyt minulla on korviksia lähes joka vaatteeseen,kyllä kelpaa :)

Tänään vietetään poikani 19v.syntymäpäivää.Haikeaksi vetää,kun lapset vain kasvavat... Mutta toisaalta on hyvä meli,kun aikuistuvat ja löytävät oman paikkansa maailmassa. Tämä meidän perheen ainoa poikalapsi opiskelee vielä puoli vuotta ammattikoulussa ja lähtee sitten tammikuussa armeijaan. Tänä kesänä poika on ollut ensimmäistä kertaa kesätöissä,ja äiti on kovin ylpeä,kun on hoitanut hoitanut hommansa hyvin. Koulunkäynti kun ei koskaan ole ollut tämän nuoren miehen vahvoja puolia... mutta näköjään työnteko onkin sitten toinen juttu...

Viikonloppuna meillä onkin miehen kanssa teinivapaata,tyttäret kun lähtevät isänsä kanssa reissuun. Melko harvinaista herkkua varsinkin nykyään,kun tytöillä on jo omat menonsa,ja harvemmin isänsä mukaankaan enää lähtevät. Harmi vain,että ennusteiden mukaan luvassa on sateinen viikonloppu,joten vapaa-aika kuluu todennäköisesti sisätiloissa. Mutta vapaa-aikaa se on silti! :)

Torstai on ihan hyvä päivä,eikös vain?


7 kommenttia:

 1. Lomasi on kyllä ollut oikea loma, kun et ole liikoja stressannut:)Niin sen olla pitääkin.

  Kauniita korviksia olet kyllä tehnyt.

  Onnea vaan myös äidille ja pojalle synttäreistä!
  Meillä vielä kaksoset ovat alle 18 joulukuuhun saakka, muut sitten jo omillaan olevia.

  Torstaihan on toivoa täynnä;)

  VastaaPoista
 2. Kivat patalaput! Ja nuo korvikset on kerrassaan suloiset!

  VastaaPoista
 3. Nätit korvikset. Onnea synttärisankarille ja äidille.

  VastaaPoista
 4. Lomahan on mennyt niin kuin pitääkin, jos ei turhia stressaile. Kivoja pieniä virkkauksia, ja kesäisiä :)

  VastaaPoista
 5. Näin se aika kiitää lapsosten kanssa:) yllätävätkin vielä iloisesti. Ihania korviksia olet tehnyt.

  VastaaPoista
 6. Kivoja käsitöitä täällä,taidankin olla vierailulla ekaa kertaa.

  VastaaPoista
 7. Kivoja käsitöitä, ihania kukkasia :)
  Tulenpa toistekin!
  Itsekin kaivan sukkalangat esille. Mutta pussukan teko karkkipapereista on ollut minun ykkösjuttuni puoli vuotta.
  Mukavaa syksyä kaikille teille käsityön ystäville :D

  VastaaPoista