31.7.2012

Virkkuuksia

No niin,loma on nyt sitten lusittu,ja eilen oli ensimmäinen työpäivä. Olin iltavuorossa klo 14-22,ja täytyy myöntää,että olin todella innoissani :) Ihana nhdä taas kaikkia työkavereita ja asukkaita. Useampi vanhuskin huomasi minun olleen poissa,ja lämmitti mieltä,kun ryppyiset kädet silittivit poskea tai tarrasivat käteen <3

Eipä tarvinnut paljon unta illalla hakea,vaan nukuin sikeästi kokonaiset 9 tuntia :) Tänään ja huomenna menen myös iltavuoroon,sitten onkin kaksi vapaata. Pehmeästi siis laskeudutaan taas työelämään...

Toivottavasti kaikenlainen laiskuus on nyt tiessään,tunnustan nimittäin olleeni luvattoman laiska bloggaamisessa ja myös muiden blogien lukemisessa ja kommentoinnissa :( Kuvioita hiukan sotkee Vuodatuksen sekoilut,sillä moni on vaihtanut bloginsa pois sieltä,ja vaikka ne löytyvätkin suurimmasi osaksi,mutta aikamoinen työ on kirjoittaa taas kaikki osoitteet,jotta saan blogit näkymään omalla listallani. Ja pidempään minulla on ollut ongelmia kirjautua jonkun blogin lukijaksi,kun siinä osastolla on bloggerissa häikkää,tai siis minun koneeni osalta ainakin... Täytynee odottaa,että saan jonkun fiksumman neuvomaan...

Mutta käsitöitä on kuitenkin syntynyt rauhalliseen tahtiin,pääasiassa on heilunut virkkuukoukun kanssa,puikot ovat saaneet huilata.Tällaisen pienen kesäkassin virkkasin,lankana Catania Fine Colr. Ja aika hienot värit tässä mielestäni onkin!
Tekniikka on sama kuin patalapuissa,joita esittelin aiemmin,ja pinta on niin tiivis,ettei tarvita vuorikangasta. Kokoa kassilla on n. 20 cm kanttiinsa,ihan näpsäkkä pikkulaukku siis...

Toinen virkkuu liittyy meidän kesäpihaan... Ostimme tuoleihin uudet pehmusteet,ja niihinhän ei sitten pöydän punainen liina käynyt alkuunkaan!


Uudet pahmusteet ovat sinisävyiset,joten niin piti liinankin olla.


Laiskana kuvasin sen vain sohvalla :) Liinan halkaisija on n. 40 cm,sopii mainiostipöydän pyörivälle tarjoiluosalla.

Nyt valmistautumaan taas työvuoroon,mutta muutaman rivin ehtii käsityötäkin vielä tekemään :)

Touhukasta tiistaita Teille Kaikille!

14 kommenttia:

 1. Ihana palata töihin kun huomaa miten on kaivattu. Kaunis pitsiliina!

  VastaaPoista
 2. Lomalla saa ollakin laiska:)
  Ja muutoinkin, jos laiskottaa:DD
  Minäkin olen koko kesän ollut laiska kommentoimaan, mutta nyt olen ottanut itseäni niskasta kiinni. Yritän kommentoida kaikkiin pelkän katselun sijaan.
  Laukku on upean värinen!

  VastaaPoista
 3. Minustakin on vuoden jälkeen ihana käydä keikan merkeissä tapaamassa työkavereita. :D Kiva laukku, kauniit värit. Ja ihana pikku liinakin.

  VastaaPoista
 4. Oikein kauniit värit tuossa laukussa,liinasta tykkään tosi paljon,kaunis malli.

  Oikein mukavia työpäiviä,sie teet tärkeää työtä.

  VastaaPoista
 5. Kiva laukku. Tykkään :)
  Työniloa!

  VastaaPoista
 6. Aivan upea laukku ja todella kaunis liina.
  Kiitos lohdutuksesta, vaikka en usko että opin bloggeria käyttämään !!

  VastaaPoista
 7. Taitaapa siellä olla saman alan ihminen kun minäkin, minun työpaikallani vain vanhukset eivät muista meitä hoitajia koskaan ennen nähneensäkään vaikka olisi juuri nähty. Tuo sinun liina on kaksivärisenä tosi kaunis!

  VastaaPoista
 8. Ihanan pirtsakka laukku ja kukka koristeena hyvä lisä. Ja tosi ihana tuo virkattu liina, kiva yhdistelmä valkoista ja vaalean sinistä. Itsellä tulee virkattua liina aina kokonaan samalla värillä, en ole ikinä kokeillut kahta eri väriä... miksiköhän?

  VastaaPoista
 9. Ihana laukku pikku kukkineen! Ja tuo liina on myös tosi kaunis. Täälläkin viimeistä lomaviikoa vietetään ja aika laiskana täälläkin ollaan lomalla oltu:) Mutta sehän on kai loman tarkoitus. Mukavia työpäiviä ja viikon jatkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 10. Kaunisvärinen laukku ja kivan mallinen.. pyöreä liina on hempeän kaunis:-)
  Mukavaa tiistaita sinulle!

  VastaaPoista
 11. Tunnustus sinulle odottaa blogissani =)

  VastaaPoista
 12. Onkin sievä kassi eikä liinassakaan ole moitteen sijaa.

  VastaaPoista
 13. Hei Sirpa !

  Lanka siinä pesimessä oli jotain pellavan ja puuvillan sekoitetta. Nimeä en muista. Anttilasta sitä joskus ostin :)

  VastaaPoista