21.8.2012

Uusi Rakkaus ja "vähän" lankaa

Aloitetaan lankahankinnoista ja jätetään se rakkaus-juttu sokeriksi pohjalle...
Tulipa taas shoppailtua,ja mitäpä muutakaan lankaholisti hamstraa kuin lankaa :)


Tällainen kasa putosi taas kassista sohvalle. Tällä kertaa kaikilla hankinnoilla on jo olemassa focus,ainahan näin ei ole ollut :) Uusimmassa Novitassa oli aikas monta toteuttamisen arvoista ideaa,ja muutenkin päässä muhii ideoita ja suunnitelmia. Seiskaveikoista tulee tietysti sukkia,muista vaikenen vielä...

Tietysti piti kirjakaupassakin piipahtaa tutkimassa käsityökirja-osastoa...


Ja löytyihän sieltäkin jotain,Neulekirja alle kolmetoista euroa... Kivoja ohjeita tässäkin on,kunhan vaan ehtii tutustua niihin paremmin... Ja kaikille lukuisille kirjoille pitää järjestää oma hylly,nyt ne lojuvat pitkin poikin,eikä niitä koskaan löydä,kun niitä tarvitsee.

No niin,ja sitten se rakkaus-osasto... Menitkö vipuun ja luulit että nyt tulee jotain yltiöromanttista parisuhdepäivitystä? :D Ehei,nykyinen välttää kyllä,ja voi vieläpä ihan hyvin...
Kyse on tietysti lanka-rakkaudesta,joskus se vaan iskee niin,ettei mistään toisesta langasta haluaisi enää neuloakaan...

Uusi Rakkauteni on Novitan uutuuslanka Kaiku,josta aloin tehdä itselleni liiviä... Ja sehän olikin sitten menoa! Aivan uskomattoman ihana lanka neuloa!!!! Pehmeä,40%villaa ja 60%akryylia,melko löyhäkierteinen lanka. Ja todella riittoisa,näyttää että S-koon pikkuhihallinen liivi syntyy alle 250 grammasta lankaa!


Värejä oli aika monta,mutta jotenkin vain tuo punainen nyt tuntui hyvältä... Liivin ohje on myös uusimmasta Novitasta,malli on helppo mutta valmiina ihan näyttävä. Toivottavasti onnistun,ja lopputulos on lankansa arvoinen... Tätä lankaa aion ostaa lisää,ja suunnittelenkin jo,mitä kaikkea siitä tekisinkään :)

Jos vain saisi aikaa jostain lisää,nimittäin eka kuvassa näkyvät kotiväki-langat on hankittu projektiin,joka on ainakin minun mittapuullani tosi ISO! Ehkä seuraavassa postauksessa kerron tästä projektista lisää...
Lisäksi lähipiiriin on syntymässä alkuvuodesta pari vauvaa,ja hirveästi haluttaisi neuloa jotain pientä ja nättiä :)
Eipähän ole vapaa-ajan ongelmia,kun se joulukin vaatii niitä lahjoja... Onneksi lokakuussa on taas tiedossa viikon mittainen kuntoutusjakso,nyt jo kokemuksesta tiedän,että iltaisin on aikaa neuloa. Ja heti kuntoutuksen perään pidän viikon loman,joka on kertynyt ylitöistä :) Joten käsitöille taitaa kuitenkin löytyä aikaa vielä ennen joulua....

Ja onhan minulla nytkin aikaa,tänään ja huomenna vietän vapaapäiviä.Aamulla en malttanut nukkua seiskaa pidempään,kun mielessä kummitteli iso kassillinen lankaa :) Nyt on hiplattu tarpeeksi ja on aika siirtyä sanoista tekoihin.Siis.....sohvalle,MARS! :):):)

Touhukasta tiistaita myös Sinulle!

14 kommenttia:

  1. Ihania lankoja olet ostanut. Kiva kuulla tuosta uutuuslangasta. Voisi sitä itsekin kokeilla.
    Oikein rentouttavia ja mukavia vapaita :)

    VastaaPoista
  2. Oih, mitä lankoja! Itsellä on pitänyt langanosto-lakko, ihme ja kumma. En oo ostanut kuin, mitä muka tarvitsen, mutta kun huomaan, että on virhe kai tapahtunut, niin tiedä milloin virkkausurakka jatkuu..
    Tällä hetkellä täällä on 7-veljestä tarjous, mutta en aio ostaa.. :D

    Kaunis liivi tuloillaan!

    VastaaPoista
  3. Ihanana näköistä lankaa tuo Kaiku, itsekin hiplailin sitä kaupassa, mutta jätin vielä ostamatta.

    VastaaPoista
  4. Joo, lankoja kyllä tulee täälläkin hamstrattua kaiken muun lisäksi. Ihan kuulostaa tutulta myös tuo ettei malta nukkua kun langat odottaa. Itselläni vaan painottuu tuo juttu enemmänkin iltaan, ja aamulla kyllä nukuttais.....

    VastaaPoista
  5. Minäkin voisin rakastua tuohon punaiseen Kaikuun :) On tässä itselläkin uusi rakkaus meneillään. Ensimmäinen kerä Teeteen Pallas-lankaa ja olen aivan ihastuksissani. Ihanan pehmeää ja kutittamatonta sukkalankaa.

    VastaaPoista
  6. Kivoja lankoja...ja taidan kuitenkin olla ostamatta tuota sinun "rakkaus"-lankaa,,, tai ehkä...

    VastaaPoista
  7. Aika muhkea urakka edessä, jos kerran suunnitelmat on jo valmiina tuolle kasalle... Kaunis väri Kaiku-langassa, näyttää kuvassakin ihanan pehmoiselle.

    VastaaPoista
  8. Ihania lankoja. Ite tässä odottelen aikaa (ja rahaa) ja menen uuteen Lankamaailmaan penkomaan :)

    VastaaPoista
  9. Kivoja lankoja olet hankkinut ja tuosta kirjasta myös tykkään. En ole vielä itsekkään siitä mitään kunnolla tehnyt. En ole vielä tuota Kaikua kokeillut mutta varmaan jossain vaiheessa kun ilmat viilenee. Mukavia syys päiviä sinulle!

    VastaaPoista
  10. Minulla on vähän sama haaste noiden kirjojen kanssa: kun niille ei ole mitään kunnon paikkaan, lykkään niitä milloin mihinkin. Sitten hetken päästä ei enää muista mitä omistaa, puhumattakaan siitä, että löytäisi jonkun tietyn opuksen silloin kun olisi tarvis. Saattaa käydä jopa niin, että tulee ostettua sama kirja kahteen kertaan..

    VastaaPoista
  11. Kauniita lankoja olet löytänyt.
    Pitääpä kokeilla tuota kaikua, kunhan sitä ensin tulee mei kauppoihin.

    VastaaPoista
  12. Oikein kauniita lankoja, hauska nähdä mitä niistä tulee.

    VastaaPoista
  13. Tuosta lankakasasta saakin aikaiseksi vaikka mitä. Nyt vain odotellaan, mitä saat niistä aikaiseksi.

    VastaaPoista