5.9.2012

Lämmintä vauvalle

Aika hidastempoista on tämä meikäläisen bloggaaminen tällä hetkellä... Mutta niin on tekeminenkin,aika ei vain yksinkertaisesti tunnu riittävän puikkojen heilutteluun. Viimeksi esittelemäni vauvan villatakki on nyt saanut kaveriksi loputkin settiin kuuluvat osaset...


 Pöksyissä mittasuhteet ovat jotenkin hassut,vaikka tein täsmälleen ohjeen mukaan... Nuo taitavat ulottua vauvaa ihan kainaloihin saakka :)


Asusteet tein vaaleasinisellä,joten taitaa tämä nyt olla poikavauvan setti. Jotenkin myös lapaset ja sukat tuntuvat olevan suurempaa kokoa,mutta sittenhän sen näkee,kun näitä aletaan mallaamaan oikean vauvan päälle :)


Tässäpä setti kokonaisuudessaan, Onhan tuo söpö,mutta aina kai tekijällä on pieni epäilys siitä,että onko koko oikea,ja miten tämä toimii oikeassa elämässä....
Näitä nyt aion kuitenkin tehdä vielä parin setin verran,katsotaan sitten,tuleeko parannuksia...

Arki tuntuu nyt olevan sen verran hektistä,ettei ole kerennyt juurikaan muiden blogeja lukemaan,harmi! Alkuviikosta olin aamuvuoroissa,ja nehän eivät sovi minulle ollenkaan! Jaksan kyllä hyvin nousta aamulla,ja olen töissäkin ihan virkeä,mutta ne illat... Väsymys on jotain kamalaa,mitään ei oikein saa tehdyksi... Eilen keitin kahvia,jotta piristyisin vähän,ja lopputulos oli se,että nukahdin sohvalle istuallani,se kahvikuppi kädessäni :) Tänään  onkin iltavuoro,ja huomisesta alkaen peräti kolme vapaapäivää :) Eiköhän tässä sitten saa korjatuksi kaikki "laiminlyöntinsä",ja puikkojakin ehtii varmasti heiluttelemaan :)

Keskiviikko-iloa kaikille!

15 kommenttia:

 1. Kaunis! Ihanan palmikkoinen setti :)

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava setti vauvalle.. niin suloisen kaunis, taatusti lämmittää mukavasti vauvelia:-)

  VastaaPoista
 3. voi että, on kaunis kokonaisuus.. kiva idea tehdä asusteet sinisellä tai punaisella .:)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti vauvan setti. Ja eihän se haittaa jos ne onkin jotenkin eri kokoa, kyllähän ne jossain vaiheessa kuitenkin ovat sopivan kokoisia nuo vaatteet.

  VastaaPoista
 5. Niin,niin ihastuttavan kaunis vauvan setti.

  VastaaPoista
 6. Suloinen vauvan setti! Ja kyllä ne housutkin varmasti ovat sopivat; tuo yläosa näyttää suhteettoman suurelta, mutta kun muistaa, että pöksyissä on vaippa niin eiköhän se sopiva ole.

  VastaaPoista
 7. Suloinen setti. On se kumma, miten sitä vaan unohtaa, minkä kokoisia ne vauvat onkaan ;)

  VastaaPoista
 8. Voi miten suloinen asu se nyt onkin, täydellisenä :)

  VastaaPoista
 9. Söpöläinen setti!

  Kyllä nuo mitat oikeilta näyttää, vaippa muotoilee:DD

  VastaaPoista
 10. Nätti setti! Housut on hyvä olla tarpeeksi pitkät ylhäältä, muuten on vauvalla selkä paljaana koko ajan!

  VastaaPoista
 11. Ihastuttava setti, kaunis kuviomalli.

  VastaaPoista