7.11.2012

Väännetäänkö rautalangasta ?

Otsikon lausahdus on minulla useinkin käytössä varsinkin perheen teinien kanssa keskustellessa :) Nyt en kuitenkaan aio kertoa mitään kasvatus-tai opetusjuttuja,vaan olen kirjaimellisesti vääntänyt rautalankaa sormenpäät hellinä :) Työnantaja tarjosi mahdollisuuden osallistua yhden illan mittaiseen metallilankakurssiin Kauppa&galleria Tallissa Espoossa. Ilta oli oikein mukava hyvässä seurassa,ja oli mielenkiintoista oppia jokin uusi tekniikka. Niin mukavaa se oli,että olen vielä kotonakin jatkanut rautalangan vääntämistä :) Tulokset eivät tosin ole kovinkaan kummoisia,kuten aloittelijalta sopii odottaakin :)


Tämän tuikkukipon sain aikaan kurssilla,kuva on kylläkin harmittavan hämärä... Mutta kovin ylpeä olin tästä tuotoksestani,se jopa pysyy pystyssä :)


Tällaisia "tikkuja" tein myös,näitä voi ripustaa ikkunaan tai vaikkapa joulukuuseen. 


Tällaisen roikkuvan version värkkäsin eilenennen iltavuoroon lähtöä,kuvakin on hiukan tärähtänyt :)


Matala versio syntyi myös ihan omista mielikuvista...


Ja tänä aamuna vielä tällainen. Aika huvittavia kyhäelmiä minunkin mielestäni,näille saa nauraa ihan vapaasti :)  
Mutta pääasia on se,että sai kokeilla jotain uutta,ja ehkä tässäkin hommassa harjoitus tekee mestarin. Seuraavaksi tehdään siis asiaa rautakauppaan :)

On puikoiltakin jotain tipahtanut:


Samanlaiset ja samankokoiset pienet pitsivarsisukat kuin aiemmin esittelemäni vaaleanpunaiset... Vihdoin sain neljän sukkaparin tilauksen valmiiksi,ja eilen paketti lähti tilaajalleen. Yhdet tilaussukat olisi vielä tekemättä,sen jälkeen voikin keskittyä joululahjoihin,joita ei todellakaan ole vielä edes aloitettu!

Sunnuntaina kävimme mieheni kanssa shoppailemassa ulkovaloja ja kynttilöitä :)


Terassin katoksesta otettiin talveksi kangas pois,mutta kehikko jätettiin. Siitäpä tulikin oiva valojen ripustuspaikka :) 

Sattumalta löysin myös Lankaholistin Lempikynttilän :)


Tätä lankakerää ei kyllä oikeastaan raaskisi edes polttaa... Jos joku haluaa samanlaisen,niin tiedoksi,että Prismasta tämä ihanuus löytyi..

Mieheni on vielä minuakin suurempi kynttilähullu,ja tuntuu aina bongaavan jotain uutta ja erilaista. Tällä kertaa haaviin osui väriä vaihtava tuoksukynttilä,josta laitoin oikein videokuvaa :)  

Kynttilä on siis aito,ei mikään paristolla toimiva... Toimintamekanismia en todellakaan tiedä,ei paketin kyljestä selvinnyt. Mutta hauska tunnelmanluoja tämä on!

Espoossa satelee hiljalleen lunta,tai räntäähän tuo taitaa olla.... Minä kyllä toivon jo sitä kunnon lunta,pimeys alkaa ahdistaa,ja lumi valaisisi maisemaa niin ihanasti ;) Iltavuoroon tästä pian pitää suoriutua,sitä herkkua onkin tällä viikolla tarjolla runsaasti :)

Mukavaa keskiviikkopäivää,ystävät!

9 kommenttia:

  1. Ihania kyhäelmiä :) Ja toi lankakerä kynttilä on ihan mielettömän hauska. :D

    VastaaPoista
  2. Mukavan näköisiä nuo siun rautalanka työt, tykkää kovasti tuosta laakeasta vati mallisesta.
    Pitääpä poiketa Prismassa kynttilä ostoksille, sillä haluan ehdottomasti lankakerä kynttilän se on nii upee

    VastaaPoista
  3. Kauniita nuo sinun rautalanka työsi. Minäkin olen tässä syksyn mittaan muutaman väännellyt. Vallatoman kiva on myös tuo lankakynttilä =))

    VastaaPoista
  4. Ihania nuo rautalankatyöt, varsinkin tykkäsin noista "tikuista" ovat kuin vanhanajan joulukoriteet :)

    VastaaPoista
  5. Hienoja nuo sinun rautalankatyöt on. Ja hauska tuo lankakynttilä. Täytyypä poiketa Prismassa.

    VastaaPoista
  6. Kyllä minulle nuo rautalankatyösi menevät ihan täydestä. Ja varsinkin aloittelijalle ovat tosi hienoja.

    VastaaPoista
  7. Hienoja töitä.
    Kynttilästä tulee mieleen revontulet.

    VastaaPoista
  8. hienojahan nuo ovat, jok ikinen, siis kaikkia. Se on aina niin mukaansatempaavaa, kun oppii jotakin uutta, että vie mennessään. Itse en raaskinnut ostaa tuota lankakerää, ostin niitä pystymallisia, joihin oli "neulottu" palmikoita, kunolivat heiman edullisemmat... ;O)

    VastaaPoista
  9. Ai sinä löysit samanlaisen kynttilän, kuin minulla !

    ps. en meinaa millään saada kommentoitua blogiisi :((

    VastaaPoista