11.9.2011

Juhlien jälkeen

Nyt on viiskymppiset juhlittu,ja kivaa oli! En voi kuin ihmetellä,kuinka paljon ympärilläni on ihania ihmisiä,jotka aikaa,rahaa ja vaivaa säästämättä uurastivat juhlieni eteen! Vieraita oli viitisenkymmentä,yksi siis jokaiselle vuodelleni :) Sisareni olivat ideoineet kaikenlaista,oli puhetta ja varsinkin laulua ihan riittämiin. Herkkuja oli monenlaisia,ja todellakin riittävästi! Jääkaappi pursuaa tällä hetkellä,niillä eväillä meidän perhe elää varmasti viikon!
Ilmakin suosi,vaikka muutama pisara vettä tulikin... Yllättävän helposti 50 ihmistä mahtui,eikä karmeita ruokajonojakaan syntynyt.

Vaikka itse juhlat tarjoiluineen,vaatteineen,kampauksineen oli yhteinen lahja kaikilta,sain toki vielä yksittäisiä lahjojakin..

 Uusi T-paitani edestä....

.... ja takaa.

Lempijuomaani,koristeena upea virkattu kukka :)

Ihanan ystäväni,nukkekoti-harrastajan tekemä upea,ikioma käsityöhuoneeni!

Valtavan hienoja,taidokkaita yksityiskohtia:


Arkusta löytyy lisää lankoja:


Tätä tulen vaalimaan suurena aarteenani loppuelämän ajan!

Toinen ystäväni,jolle olen opettanut kantapään tekoa,neuloi ihan ilman apuani vaaleanpunaiset villasukat :) Lepuutin välillä korkokenkien rasittamia jalkoja uudet sukat jaloissa :) Jatkoille lähtiessäni talletin villasukkani johonkin niin huolellisesti,etten muista itsekään,mihin :) Niistä kuvaa sitten,kun suostuvat löytymään...

Näin upean kortinkin sain koko porukalta:
Tämäkin erään ystäväni askartelema.
Kukkia tuli valtavasti,olohuone muistuttaa kukkakauppaa,ja tuoksu on huumaava! Tässä vain osa kukista,ettei tule ihan liian pitkä postaus :)Nyt on olo hiukan väsynyt,vaikka juhlinkin maltilla :)

 Juhlalookki oli nuorison avustuksella valittu uusi kolttu ja ne pinkit korkkarit :) Selvyyden vuoksi; kuvan keskimmäinen henkilö on aviomieheni :) Kuten huomaatte,hartiahuivi jäi sitten kokonaan pois,bolero oli käytännöllisempi...

Vaikka juhliminen on ihanaa ja nämä juhlat ikimuistoiset,tuntuu hyvältä palata taas arkeen. Ehkä huomenna jo jaksan paneutua Teidänkin blogeihinne,varmasti löytyy taas vaikka mitä ihailtavaa!

Mukavaa alkavaa viikkoa!


23 kommenttia:

 1. Kuulostipa kivalta juhlasi! Ja mitä herkkuja. Olet tosi kaunis ja tyylikäs kuvassa.

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon minultakin. Kivan tuntuiset juhlat olivat sinulle järjestäneet. Ja herkkuja näytti pöytä notkuvan sekä ihana tuo nukkekoti.

  VastaaPoista
 3. onnea! Aivan upea tuo nukkekoti. Todella hieno lahja.

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköinen tarjoilupöytä. Ja ihania lahjoja olet saanut, kaikki olisivat "uponneet" myös minulle.

  VastaaPoista
 5. Täytyy sanoa, että tuo juhlapöytä näytti ihan notkuvan herkuista :) T-paita kirvoitti hersyvät naurut ja käsityöhuone on aivan upea.

  VastaaPoista
 6. Upeita kukkia, hienoja kakkuja ja mahtavia lahjoja. Lämpimät onnittelut minultakin!

  VastaaPoista
 7. Todella kivat juhlat teillä ollut siellä ja ihania lahjojakin olet saanut, varsinkin tuo paita oli veikeä ;)
  Onneksi olkoon vielä! :)

  VastaaPoista
 8. Oi miten kaunis sankari, ihana asu! Ja voi noita kakkuja :) nams.

  VastaaPoista
 9. Ihanan oloiset juhlat! Nukkekoti on upea, itse voin vain ihmetellä miten noin pieniä yksityiskohtia voi saada aikaan. Omilla sormilla ja hermoilla en uskaltaisi yrittää :) Onnea vielä!!

  VastaaPoista
 10. Ihanaa joskus olla tuollaisen hellimisen kohteena, sinulla riittää noissa juhlissasi, herkuissa, kukissa, lahjoissa ja tapaamisissa muisteltavaa. Hyvät sanat ja ystävällisyys kantavat kauan.Ja vielä kerran, onnittelut minultakin!

  VastaaPoista
 11. Oikein paljon onnea!
  Ihanat juhlat ja lahjat!

  VastaaPoista
 12. Ihanat juhlat ovat sinulle järjestäneet. Ja aivan ihania persoonallisia lahjoja olet saanut. Sinulla hieno ystävä/sukulaispiiri :)

  VastaaPoista
 13. Ihanat juhlöat sinulle olleet :) Ihania lahjoja, kauniita kukkia ja valtavasti ihanaa tarjoiltavaa!
  Onnea vielä näin jälkikäteen :)
  Onnistuit voittamaan blogissani jotain ommeltua. Laitahan minulle viestiä kun ehdit, niin katsellaan mitä se voisi olla :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 14. ONNITTELUT, -vaikkakin näin jäläkijunalla!;)

  Ihania lahjoja ja kukkia olet saanut.

  VastaaPoista
 15. Onnittelut vain minunkin puolesta. Ihania lahjoja ja niin herkullisia syömisiä...nam nam...

  VastaaPoista
 16. Sydänlämpöiset onnittelut merkkipäiväsi johdosta!

  VastaaPoista
 17. Siis WOW!! Onnittelut vielä kerran! Ja lahjat todella ihania! Ystävät ovat kultaakin kalliimpia! <3

  VastaaPoista
 18. onnittelut vielä kerran, ruusut löytyvät blogistani, käy kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 19. Tuo käsityöhuone saa sormet syyhyämään. Vähän luulen, että teen itselleni samantapaisen joskus.. kun ehdin /jaksan. :D

  VastaaPoista
 20. Myöhästyneet synttärionnittelut :) Olet laittanut kauniisti kaikki juhliin ja saanut iiihania lahjoja :) Tuo käsityöhuone on siis superhyperhieno :) Eilen sitä katselin ja illalla piti heti saada oma... okei, ostin ja tein. Mutta alkuperäinen on niin hieno. Ja itse tehty. Nyt tein itselleni sellaisen hätäensiavun, sitä voi sitten täydentää. Mutta ihana idea, kerro terveiset tekijälle :)

  VastaaPoista