21.10.2012

Vauvantossutehdas

Jep,tossuja vaan tulee... :) Mutta kun näitä on niiiiin mukava tehdä,ja valmistuvat todella nopeasti. Valmiina nyt neljä paria,ja kaksi vielä keskeneräisinä.Täytynee välillä muitakin töitä,muutama tilaustyökin odottaa valmistumistaan...


                                  Tyttövauvan pitsitossut pinkillä tehostettuna....


...ja poikavauvalle tietty sinistä :) Samanlaisen pitsivarren näihinkin tein,kyllä pienellä pojallakin voi vähän pitsiä olla,eikö vain?


Yhteiskuvassa näyttää kuin siniset olisivat hiukan suuremmat... Vaalea lanka muistaakseni Nallea,ja sininen Woolia,jotenkin Nallesta tehdyt tuntuvat napakammilta... Täytynee ottaa Wooliin vielä ohuemmat puikot,jospa se napakoittaisi hieman...

Eilen tarttui kaupan lehtihyllyltä Kauneimmat Käsityöt Joulunumero hyppysiin...

Aika monta käyttökelpoista ideaa siinä kyllä onkin,saa nähdä,kuinka monta ehdin toteuttaa...
Tässä kaksi ohjetta,jotka kyllä aion tehdä jouluksi:


Suloinen hiiri,eiks vaan? :) Tätä jo aloittelinkin,luonnonvalkoisena.Jos onnistuu,näitä voisi virkata joululahjoiksi useammankin.


Ja virkattu jouluenkeli on ihan pakko saada,tuntui helpolta ohjeelta... Näitä voisi virkata vaikka pakettien kylkiäisiksi .

Kovin on harmaa ja sateinen sunnuntai-aamu täällä Espoossa... Tätä samaa se on nyt ollut koko viikon,mutta onneksi joka päivä on kuitenkin poutaisiakin aikoja,että on päässyt ulos... Perjantaina kävin ostamassa kävelysauvat,ja niitä on nyt testattu kahtena päivänä. On ne tehokkaat! Huimasti tulee kävelyyn lisää tehoa,kun ottaa kädet homman mukaan. Tekniikka on vielä hieman hakusessa,välillä rytmi katoaa,ja sauvat huitoo minne sattuu :) Mutta harjoitus tekee mestarin,,, Puhelimestani löysin Sport Trucker-sovelluksen,jonka avulla voi seurata harjoituksia. Puhelin vain taskuun,ja lenkin jälkeen voi tarkistaa kävellyn kilometrimäärän,siihen käytetyn ajan, keskinopeuden,keskivauhdin ja kulutetun energian. Mainio juttu,kävely tuntuu heti mielekkäämmältä,kun pystyy seuraamaan kehitystä... Eilen esimerkiksi kävelin 3,83 km,ajassa 34.55 minuuttia. Keskinopeus 6,6 km /h ja energiaa kului 155 g. Hauska juttu,vaikkei ehkä kovin välttämätön :)

Huomenna koittaa arki,kun palaan töihin parin viikon lomailun jälkeen... Ihan innolla odotan,työkavereita ja vanhuksiakin on jo ollut ikävä :)

Leppoisaa Sunnuntaita ihan jokaiselle!

14 kommenttia:

 1. Ihania nuo vauvantossut. Itsekin ostin tuon käsityölehden ja oli tosi kivoja malleja. Työkaveri oli tehnyt sen valokranssin, jota ajattelin kokeilla ensimmäisenä :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja! Hyvää lomalata paluuta sinulle, minun lomani alkoi eilen!

  VastaaPoista
 3. Suloistakin suloisimmat vauvantossut:-)

  VastaaPoista
 4. kauniita tossuja!!

  RunKeeper -sovelluksesta itse tykkään itse enemmän.

  VastaaPoista
 5. Sinulla on sama intohimo, kuin minullakin juuri tällä hetkellä...vauvan tossut... ;O) Ne on vaan niin suloisia ja nopeita valmistaa.

  VastaaPoista
 6. Ihanan somia pienille varpaille :)
  Tuo lehti taitaa tarttua minunkin hyppysiini huomenna...
  Mulla on ollu kävelysauvat monta vuotta ja kun niitten kanssa menee, niin 'tavallinen' kävely ei ole mistään kotoisin! Huomaat sen kyllä :)

  VastaaPoista
 7. Ihastuttavia pikku töppösiä.
  Tuo lehti täytynee käydä ostamassa.

  VastaaPoista
 8. Suloisia tossuja. Noita on hyvä olla jemmassa :)
  Hienoa tuo uusi harrastus.
  Kyllä varmasti innostaa, kun näkee ajan ja kalorit.

  Jaa, a.... pitäisiköhän nostaa peppu tästä tuolista :)

  VastaaPoista
 9. voih.. on niin suloiset tossut ... tuo sauvakävely on niin kivaa, että se vie mennessään :) meilläkin mies sanoo sitä hullutukseksi, mutta onhan se sentään terveellinen hullutus:D :D

  VastaaPoista
 10. Nuo tossut on kuin korut, niin kauniit.
  Mukavia kävely lenkkejä, sauvat ovat maino lisä lenkkeilyyn.

  VastaaPoista
 11. Suloisia tossukoita tässä ja edellisessä postauksessa. Hauskaa, että usein yhdestä onnistuneesta käsityöstä alkaa tehtailu. Leppoisaa lomalta paluuta!

  VastaaPoista
 12. Täytynee katsastaa tuo lehti, on se niin söpö tuo hiiri. Mitä muuta ihanaa lehti pitääkään sisällään...

  VastaaPoista