21.3.2011

Bling-blingiä

Klipsut ovat saaneet tämän naisen kyllä täysin valtaansa,ja toinen toistaan hassumpia ideoita syntyy.. Eilen jo vähän väläyttelin uusinta yritystä,ja tässä se on valmiina:
Eli vyöhän siitä tuli,aivan kuten ainakin Anneli jo eilen arvasi :) . Kuvasin peilin kautta,mutta kyllä siitä aika hyvin selvän saa.. Kiinnitys on hakanen sisäpuolella.
Klipsut menivät tällä kertaa oikeinpäin,ja muutenkin olen itse lopputulokseen tyytyväinen.
Tätä samaa sarjaa on jo valmistunut pari pientä juttua,mutta en paljasta niitä vielä,vaan pidän teitä ainakin huomiseen asti jännityksessä :) Huomisesta puheenollen,sairausloma loppuu ja huomenna kutsuu iltavuoro.. Saas nähdä,mitä olkapää tykkää,varsinkin kun napsahti saunotusvuoro.. aika urakka 7-8:n ihmisen saunotus tai suihkutus on ihan terveellekin keholle :) Mutta mieli on positiivinen ja palaa jo töihin :)

Eilen tarttui mukaani Lidlistä nämä,kahdeksan kerää persikanväristä puuvillalankaa:
Tekee jo mieli paneutua keväisiinja kesäisiin neuleisiin pitkän sukka-neulomisen jälkeen :) Puikoilla on jo ensimmäinen tuotos,nämä langat saavat odottaa vielä hetken vuoroaan... Nyt kahvin keittoon,aion nautiskella hyviä keksejä kahvin kanssa ja seurata tv:stä uusintana tulevaa Kuorosotaa :)

4 kommenttia:

  1. Arvaa onko kiva kun joku toinenkin on noiden klipsujen lumoissa.
    Ihana vyö muutes :D

    VastaaPoista
  2. Kaunis kiitoa kommenteistanne! Parhaani yritän itsekin kommentoida muiden postauksia,ja nyt se on helpompaa,kun onnistuin linkittämään kaikki mieliblogini tänne! :) Ja Anneli;kyllä ne klipsut vaan vie sydämen helposti,mä näen niistä jo uniakin :)

    VastaaPoista