20.3.2011

Ostoksia ja uusia ideoita

Eilen oli mukava päivä,kun armas mieheni tarjosi kyytiä Soukan Menita Outletiin. Ihana paikka,jossa aikaa saisi kulumaan vaikka kuinka ja paljon! Mutta shoppailukaverini ei ole kovin innostunut langoista,vaikka kovin kärsivällisesti odottelikin,kun sinkosin kaupassa hyllyltä toiselle ihastuksesta huokaillen :). Jotain tarttui mukaan;
Vaaleanpunainen puuvillalanka maksoi vain euron/kerä,ja siitä ajattelin kesäksi tehdä jonkin pienen topin itselleni. Hopeinen Silver taas on jo muotoutumassa joksikin,siitä väläys postauksen lopussa :) .
Tällainen uusi rakkauskin lähti mukaaan,ensimmäinen paksuvartinen virkkuukoukku. Tosi mukava kädessä,minulla kun on tapana puristaa koukkua kädessäni niin,että siitä jää jäljet sormiin :)
Lisäksi ostin mustaa Kotiväkeä,jota tarvitaan aina,ja nappeja vauvan villatakkiin,josta on kuva aikaisemmassa postauksessa. Nyt setti on vihdoin valmis,ja lähtee tänään eteenpäin. Ruokaostoksilla Prismassa tarttui mukaan vielä tämä ihanuus,jota olen ihaillut jo monen monta kertaa,mutta jättänyt aina hyllyyn.. Huomatkaa hinta!
Kirjassa toinen toistaan ihanampia neuleita,eihän tällaista aarretta voi hyllyyn jättää,eihän? :)
Loppuun vielä uusin viritys klipsuista,Silveristä ja Kotiväestä:
En paljasta vielä lopullista muotoa,vaikka visio on vahvana päässäni. Saattaa kyllä matkan varrella muuttuakin,katsotaan nyt. :) Silver sopii muuten tosi hyvin klipsujen virkkaukseen,yllätys kyllä!

Tässäpä taas postausta tälle päivälle,nyt virkkaamaan,klipsut huutelevat sohvalta jo kovasti :)

4 kommenttia:

 1. Minä tykkään kanssa lanka hyllyistä jotenkin vetävät puoleensa. Nyt vaan olen koittanut etten ostaisi kun kotona on niin valtavasti lankoja. Vaikeaa se on.

  VastaaPoista
 2. Langoissa on joku magneetti :). Mustaharmaat sydämet näyttävät hauskoilta..

  VastaaPoista
 3. Heips! Kauniita lankoja olet ostanut ja kätsy tuo virkkuukoukku,munkin pitää ostaa tuollainen.
  Kauniita töitä olet tehnyt ja kivoja nuo klipsutyöt.
  Oikeen aurinkoista sunnuntai päivää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hyviä ostoksia, aina pitää olla lankaa varastossa :D
  Minäkin olen vöihin käyttänyt tuota silver-lankaa :D

  VastaaPoista