18.3.2011

Pieni on kaunista

Nyt vähän asiaa klipsuvillityksestä,jonka Anneli (en vieläkään osaa linkittää) on laittanut liikkeelle. Kerroin joskus,että armas mieheni on säästänyt näitä tarvikkeita jo pitkään,tietämättä mihin niitä tarvitaan. Materiaalia olisi siis yllin kyllin,kuten kuvasta näkyy:

En tosiaan alkanut näitä laskemaan,mutta useampi sata näitä on! Ja nyt kun ystäväni ovat kuulleet harrastuksestani,niin uskon,että kokoelma karttuu vielä :) Materiaalista ei siis ole pulaa,mutta pieniä ongelmia on taitojen kanssa... En tosiaan ole itse mikään ideariihi,enkä ikinä olisi keksinyt näille mitään käyttöä ilman "klipsu-Annelia" :) Nenä kiinni tietokoneessa tiirailen hänen sivujaan oppiakseni jotain,mutta täytyy myöntää,että siiitä huolimatta monet tekniikat ovat edelleen hämärän peitossa. Ei siis huolta Anneli,en ikinä yllä sinun tasollesi! :)

Mutta yrittänyttä ei laiteta,joten jotain räpellyksiä olen saanut aikaan:
 Aika onneton yritys,myönnetään,mutta ainakin ovat originellit :) Katsotaan nyt,kehtaako nämä korvissa missään liikkua.. Eilen illalla väkersin myös hieman isompaa juttua,mutta siitä lisää huomenna. Mutta voin kertoa,että rankka kokemus oli,hampaat irvessä väänsin,tuloksena naarmuiset sormet,kankeat nivelet ja haava huulessa! :) Että voi käsitöiden tekeminenkin olla haastavaa ja jopa vaarallista..

3 kommenttia:

 1. Ilman muuta nuo korviin !
  Kauniit !
  Arvaa, kuka on täällä kateellinen tuosta klipsu kasasta ?
  Ideoita pursuu korvistakin, mutta kun tuo materiaali on aina loppu !

  VastaaPoista
 2. Ihanat korvikset. Meilläkin tulee niitä kissanruokapurkeista... tarvittaessa ;D Kaunis isoäidin-neliöistä virkattu peittokin on sinulla valmiina. (tämä meni nyt toiseen bolgiini, kun ei ollut tuota linkkimahdollisuutta kässyblogiini)

  VastaaPoista