13.4.2011

Keinutuolin isoäiti-peitto

Työpaikan myyjäiset ovat perjantaina,ja tänä aamuna valmistui tilattu keinutuolin päällinen. Hiukan hankaluuksia tuotti se,että meitä oli kaksi tekemässä paloja,ja lapuista tuli hieman erikokoisia..

Pituutta peitolla on n.170 cm ja lanka on ihana Mayflower Soft. Aika hillitty lopputulos,keväisen pastellinen :)


Sain myös eilisestä huopa-korista hieman edustavammat kuvat:


Laitoin pahvista myös pohjan hieman tukevoittamaan.

Edelleenkään kuvat eivät anna oikeutta,luonnossa tämä on nätimpi.
Nyt on taas aikaa tehdä ihan omia juttuja,klipsuliina odottelee tekijäänsä. Luvassa kolme iltavuoroa ennen ihanaa neljän päivän vapaata. Sitten virkataan taas urakalla,kun työt eivät haittaa harrastusta :)

11 kommenttia:

 1. Sirpa, noita virkattuja isoäidinneliöitä on mukava katsella, kun niitä on jos jonkinlaisia väri- ja toteutusversioita ja luovuus niissä kukkii. Tässä keinutuolinpeitossa on myös kiva virkattu reunus ja hauskat vipsut päissä. Hyvä idea, en taida olla keinutuolinpeittoa vielä nähnytkään.

  Kyllä minä ainakin olisin otettu, jos saisin tuollaisen huopakorin!

  VastaaPoista
 2. Näistä tosiaan saa ihan erilaisia jopa samoilla väreillä toteutettuna. Haastavinta ehkä onkin värien sommittelu,ettei tule ihan sillisalaattia. Voi olla että tämä yksilö jää työpaikan omaan käyttöön,silloin täytyy kyllä virkata joku kiinnityssysteemi siihen,meidän hurumummojen peppujen alla se ei muuten pysy! :)

  VastaaPoista
 3. Kivan keväinen keinutuolin matto. Ei ne pienet käsialaerot näy tällaisessa, jos kiinnittelee sekaisin eri tekijöiden paloja.

  Eri ihmisillä eroaa neule/virkkaustiheys tosi paljon ja jos olisi joku millimetrijutska, niin pitäisi säätää koukulla tai puikoilla mitat kohilleen.

  Hauska tämä hattukori ♥.

  VastaaPoista
 4. Totta puhut Neferi! Hassuinta on se,että käsiala voi vaihdella jopa samalla ihmisellä. Nuo vihreät palat virkkasi työkaverini,ja muutaman valkeankin.. Ja vihreät palat olivat kaikki pienempiä kuin valkeat! Ja lanka oli ihan samaa,vain väri vaihtui! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea myyjäisiin :)Kaunis on peitto !
  Käsiala vaihtelee, tosiaankin. Minulla on se sängynpeite yhdistämisvaiheessa. Paloissa on aika isoja eroja. Heti, jos on taukoa virkkaamisessa, ote jotenkin tulee lepsuksi ja pala suurenee.

  VastaaPoista
 6. Kiva peitto. Mullakin jo uutta kutinaa havaittavissa isoäidin neliöiden suhteen. Jospa taas aloittaisi. Just ajattelin tuollaista vähän vaaleampaa kuin sinunkin peittosi.

  VastaaPoista
 7. Tosi kivan näköinen peitto ja hienot värit :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Sirpa.... paketti tuli perille.
  Ihanat lasinaluset ja klipsuja... hurja määrä. Nyt on Annelilla materiaalia :D

  Oi kun on kaunis tuo peitto. Ihanan hempeät värit !

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanasta paketista!
  Kaunis peitto ja miten ihanat värit!
  Kaunis on tuo huovutettu korikin klipsukoristein.

  VastaaPoista
 10. Ihanan keväiset värit tuossa peitossasi. Ja oranssi lämmin huovutustyösi on ihana.

  VastaaPoista
 11. Kauneita töitä olet tehnyt! Lankaakin näyttää sinulla riittävän ja totta on - langat ovat ihania!

  VastaaPoista