14.4.2011

Konna Virkkunen

Joku aika taaksepäin Käsityönopettaja kertoi ihanan tarinan virkkaamistaan "terapia-eläimistä", ja halusi lahjoittaa ne nyt eteenpäin. Minä olin yksi halukkaista,ja eilen postilaatikkoon tupsahti tämä:


Ristin sen heti Konna Virkkuseksi,ja siitä tuli oitis tärkeä lohtu-eläimeni. Konna on hellyttävä,viisas,hyvissä käsissä syntynyt!

Konna sopisi hyvin neulatyynyksi,mutta en millään raaski tökkiä sen selkään neuloja,se voisi vaikka loukkaantua siitä :) Tämä hellyyttävä,ihana otus saa nyt ryömiä kaikessa rauhassa missä haluaa,ja muistuttaa siitä,että liiallista kiirettä ja hosumista tulee välttää!


Lupaan hoitaa Konnaa hyvin ja rakkaudella,Kiitos Eeva!

11 kommenttia:

 1. ihana kilpikonna. Minulta Eeva otti silloin sen haasteen vastaan. ja muutti sen noin anteliaaksi, että lahjoitti vaikka kuinka paljon ja monlle. Minun pitäisi Eevalle lähettää siis jotain itse tekemääni. Onneksi on aikaa vielä miettiä, koska haluan, että se on jotain hänelle sopivaa ja kivaa!

  VastaaPoista
 2. Minullakin on tarkoitus muistaa Eevaa tästä hyvästä teosta! Hyvä poikii hyvää... Konna on todella ihana,varsinainen terapia.eläin! :)

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka söpö kilppari! Olen itsekin aikonut tuollaisen jossain välissä vääntää, mutta tuntuu että aika ei riitä kaikkeen mitä haluaisi tehdä. Tuo konna varmasti kuuntelee kaikki murheet :)

  VastaaPoista
 4. Kiva konna ja tarpeeksi hidas siis, tähän kiireen maailmaan :)

  VastaaPoista
 5. Mukava nähdä, että kilppari pääsi ehjänä perille :)
  Kaunis tuo edellisen postauksen keinutuolipeitto. Nykyään harmittaa, että niitä perinteisiä harvemmin näkee käytettävän. Ennenhän "keinutuolimatto" oli maalla joka tuvan pakollinen asuste.

  VastaaPoista
 6. Söpösen kilpikonnan olet saanut:)

  VastaaPoista
 7. Kivan konnan olet saanut, älä pistele siihen neuloja, on niin söpö köpöttelijä!

  VastaaPoista
 8. Hei Sirpa !
  Kiinnitin koristereunan kuumaliimalla kelloon !

  Kiitos sulle siitä tarjouksesta , että voin ottaa yhteyttä jos..... :D

  VastaaPoista
 9. Ihana konna! Kyllä tuota kelpaa helliä. :)

  VastaaPoista
 10. Suloisen kilpparin olet saanut.
  Kauniita töitä olet itsekkin tehnyt, etenkin ne puserot.

  VastaaPoista