28.4.2011

Klipsukoriste ja unelmia....

Hullun kassinvirkkaamisen välissä tekee mieli tehdä jotain muutakin välillä,siispä klipsuvirkkausta,sopivan aivotonta mutta ihanan palkitsevaa :) Säilykepurkkien klipsuista syntyi tällainen:


Hopealangalla virkattu ympäriinsä,keskellä kukka ja pieni helmi.


Mitään käyttötarkoitusta tälle en ole vielä keksinyt,mutta voisihan tätä joku rohkea käyttää vaikka rintakoruna :) Tai ihan tällaisenaan olisi nätti ikkunakoristekin.. Olisiko Teillä jotain hyviä ideoita? Otetaan ehdotuksia vastaan..


Sitten niistä unelmista..  Ostin viime viikolla ihanaisen kirjan täynnä söpöjä pehmoleluja,ja toistaiseksi olen vain kuolannut kauniita kuvia.


Kelpuuttaisin To Do-listalleni vaikka kaikki kirjan 60 ihanaa pehmolelua,mutta nämä ovat ehdottomia suosikkejani:

 
Vauvan nukkumatti 
 
Pieni pupu vaalenpunaisissaan
Pullukka nalle
Veikeät virkatut apinat
Ja ehdoton ykkössuosikki on tämä ihanuus:

Upea,sininen Nalle

Voi jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja! Aika ei vaan millään riitä kaikkeen; perheeseen,työhön,käsitöihin. Eläkekin on vielä yli kymmenen vuoden päässä,ehkä viidentoistakin :(

Täytyy siis malttaa mielensä,ja edetä näissä harrastuksissaankin edes jossain järjestyksessä. Tekemättömiä töitä on vaikka kuinka ja paljon!

Ja nyt tämä lähtee tekemään sitä palkkatyötä,milläs sitä muuten maksetaan kaikki langat? :)

Oikein mukavaa torstai-päivää kaikille!

11 kommenttia:

 1. Onpas tuossa kirjassa kivoja malleja, erilaisia kuin yleensä. Hyvä ostos.

  VastaaPoista
 2. Sirpa, tuli mieleen tuosta klipsukoristeesta pitsiset ikkunakoristeet, joita näin paljon Saksassa. Ne oli siellä tehty ohuemmasta langasta, niitä näkyi paljon ikkunoissa ja niitä myytin kaupoissa. Jälkikäteen minua harmitti hirveästi, kun en ostanut niitä kuin yhden pienen. Noita sinun virkkaamiasi voisi esim. tehdä useampia ja ehkä erilaisia ja erikokoisiakin peräkkäin ja sitten riippumaan ikkunaan. Tai voisi käyttää jossain pikkuikkunassa verhojen sijasta. Tai sitten näitä voisi olla useita peräkkäin kiinnitettynä toisiinsa ja keskelle pöytää pöytäkoristeeksi. Alla jokin yksivärinen pöytäliina. Mitä erilaisimpia pitsisiä viritelmiä löytyy sivulta http://www.spitzenstuebl.de/.

  VastaaPoista
 3. Tuo sininen nalle on aivan ihana!! tosin itse tekisin jossain muussa värissä. Mutta ah niin upea!! =)

  VastaaPoista
 4. vautsi, tuo kassi on hieno..
  tuon kirjan minakin haluaisin :)

  VastaaPoista
 5. hei, tuota samaa kirjaa selailin viime viikolla kirjakaupassa! Noi apinat kolahtivat heti täysillä. Ne vaan on parhaita :)

  VastaaPoista
 6. Voisko tuossaista klipsu-juttua käyttää vaikka lasinalusena tai pannunalusena? Jos sen tekisi pannunaluseksi jostain villa- tai puuvillalangasta, kestäisi kuumuutta, tuo hopealanka taitaa sulaa :-)

  Koristeena laittaisin noita monta alekkain ja kapeaan ikkunaan. Tietty niitä voisi viritellä pitkin puutarhaa koristeeksi ja siinä samalla pieni kimmellys pitäisi linnut varmaan loitolla. Mikä ettei jos intoa on paljon virkata niin allekkain ja vaikka monta rimpsua vierekkäin niin tulisi vaikka huvimajan "itikkaverho"...

  Kyllähän näitä ideoita nyt pursuaa, mutta itsehän en virkata osaakaan!

  VastaaPoista
 7. Ihana kirja kerrassaan ja kukka on kuin koru.

  VastaaPoista
 8. Tuo klipsuvirkkaus viehättää minua niin paljon, että olen alkanut keräämään kaikilta tutuiltani ja tuttujen tutuilta klipsuja, jotta voisin itsekin kokeilla :o))

  VastaaPoista
 9. Minä laittaisin tuon klipsukukan ehdottomasti kassin koristeeksi olkalaukkuuni:) Ihana!
  Minultakin löytyy tuo kirja ja ihastellaan sieltä kaikkea ihanaa kuopuksen kanssa kilpaa:)

  VastaaPoista
 10. Kyllä on kivoja noi sun klipsu virkkaukset ja kassit. Ja toi kirja tarttis kans saada, tosi ihania uni-leluja. Sulta tulee tosi kivoja juttuja:)

  VastaaPoista
 11. hi erittäin hyvä blogi ystävälista jos lisään blogini Olen erittäin onnellinen.http://www.marifetane.com/

  VastaaPoista