29.4.2011

Taas tätä samaa...

Eli uusi kassi on syntynyt.. Näitä minä nyt teen,ja toivottavasti kehitynkin vielä :) Edellistä pastellinväristä kassia kehuttiin kovasti,ja se onkin tähänastisista parhaiten onnistunut. Nyt kyllä mentiin vähäntakapakkia,tämän kanssa:

Puro Batik-lankaa

Ongelmaa oli enimmäkseen sankojen kanssa. Käytin materiaalina nailon-pyykkinarua,kaksinkerroin,ja virkkasin päällysteen. Hieman "lerput" niistä tuli,ja hivenen liian pitkätkin.. Mutta kyllä siellä tavarat pysyy,ja maailmahan tarvoitsee joskus myös jotain vähemmän nättiä ja täydellistä :)

Vuorinkin onpelin,tällä kertaa lilasävyisen..

Koukulla on jo seuraava,valmistunee viikonlopun aikana,mikäli vain töiltäni ehdin..

Olen minä jotain muutakin puuhaillut,nämä pienet asiat kiehtovat nyt jotenkin kummasti,en innostu lainkaan suuritöisistä jutuista :)
Kunpa tuoksukin välittyisi :)
Eli kaksi kappaletta tällaisia tuoksupusseja,toinen on vielä viimeistelyä vailla,ja saa hieman toisenlaiset nauhat reunaansa.Nämä voi laitaa vaikka vaatekaappiin,tai Wc:hen tuoksua tuomaan ja silmää ilahduttamaan. 

Olin eilisen aamun jälkeen nettipimennossa,kun kone tilttasi... Eilisen päivityksen olin onneksi luonnostellut sivulle valmiiksi,pystyin sen lähettämään puhelimen kautta. Pimennon vuoksi en pystynyt lukemaan tai kommentoimaan Teidänkään blogeja,mutta korjataan asia pikimmiten! :)

Oikein hyvää viikonvaihdetta ja tulevaa Vappua Teille,jotka viettävät sen vapaalla! Ja meille muille voimia työhön,nekin on tehtävä,vaikka mikä juhla olisi!
PS. Tuhannet Kiitokset kaikista ihanista kommenteista,jotka on selvästi lisääntyneet viime aikoina! Toivottavasti pysytte mukana vielä pitkään! :)

7 kommenttia:

 1. Tuo tuoksupussi on söpö! Ulkonäöstä päätellen sisällä voisi olla vaikka laventelia..?

  VastaaPoista
 2. Minä taas kiinnitin heti huomiota sankoihin, että näyttävät kivan näköisiltä, kun niissä on noita eri värejä.

  Ja pieni tuoksupussinen on ihastuttava, keskellä kiva kukkanen, joka sitten muuntuu isoäidin neliöksi.

  VastaaPoista
 3. Pirjo:sisällä on jotain sellaista tuosurasvaa,saippuan kokoisesta palasta veistelty,en osaa sanoa mikä se tuoksu on :)

  Paula: Kiva että tykkäät :) Ja minäkin tykkään tuosta pussukan kuviosta,sillähän voisi tehdä vaikka kassin! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan söpöinen pussukka! Ja kassin väritkin ovat ihan mukavat,kivan pirteät.

  VastaaPoista
 5. Kassi näyttää ihan ranskanpastilliltä :) Nätti on kuin mikä. Sangat on myös oikein kauniit. Kiva tuo pussukka.
  Kun olin lapsi meilläpäin sanottiin pikku virheistä näin: "hullu sit ei huomaakkaa ja viisas ei virka mittää"
  Hauskaa Wappua :D

  VastaaPoista
 6. Laukkusi ovat tosiaan väriltään kuin ranskanpastillit, kesäisen kepeitä. Ehdotus eilisen klipsutyön käyttöön: Virkkaa kesähattu ja pistä lieri klipsukukkasella toiselta laitaa kiini. Voit lähteä sitten vaikka laukkakilpailuja katselemaan.

  VastaaPoista
 7. Kaunis kassi ja tuoksupussi! Kivoja hempeitä värejä. :)

  VastaaPoista